Kakvi. Bili ovdje u Olimpu, i za pola sata koliko smo bili jedan od nas dobio flasu u glavu i u hitnoj zavrsio. Ne sjeca se nicega sad, barem mu je spika takva.Slatinash_7 je napisao/la:da nisi bio u extremu u Tuzli za taj BajramDonnie Darko je napisao/la:Sa društvom, negdje. Postoji milion opcija, od kojih nece niti jedna ostati do 31., pa cemo do zadnjeg trena traziti gdje cemo i sta cemo. Uglavnom, carsija i klubovi ne dolaze u obzir poslije incidenta u kojem se nasao jedan od nas prilikom zadnjeg bajrama.![]()
Nova godina za mene jos jedan dan u godini,jos jedna subota gdje valja slusat Sinana i ostatak ekipe,pit pive dok se ne izvrne stomak itd itd da mi je sta novo,mozda u Budimpestu se ode,70 KM povratna,ide se 30. a vraca 1. nije losa opcija,jos samo da nagovorim jarane ili curu i odo ja
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Nova Godina
U kuci, kao i svake godine. Najljepse. Grickalice i udri igranju video - igrica

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
fejs glavnilikma23 je napisao/la:U kuci, kao i svake godine. Najljepse. Grickalice i udri igranju video - igrica![]()
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Proslava Nove Godine je za picke sto ne smiju ostati duze od 11
Thomas Müller - Fußballgott
Jedva cekam odgovor Nedimka. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
+ 2Maestro^^ je napisao/la:+1samocelik je napisao/la:Djevojka i raja,kucni ambijent muzika alkohol i ne treba nista vise.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Kod prijateljice u kući nas 15+
Mada općenito mislim da je kuća/iznajmljivanje apartmana ili sl.tome najbolja opcija,j*beš klubove i te za*ebancije ,ako mogu slavim 2 dana N-G
Mada općenito mislim da je kuća/iznajmljivanje apartmana ili sl.tome najbolja opcija,j*beš klubove i te za*ebancije ,ako mogu slavim 2 dana N-G
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ciku, become a legend i udri 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Najboljevedofeelgood je napisao/la:Ciku, become a legend i udri
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sjecam se prije 2 god, ja se napusio nargile, nisam mogao zaspati, lego u krevet spavati, imao osjecaj ko da u zemlju propadam
sigurno kod prijatelja kuci, nadam se
sigurno kod prijatelja kuci, nadam se
- BluesForever
- Kontakt:
600KM cetri dana,trosoban apartman.Head je napisao/la:Zanima me gdje ste vi kontali za ovu novu godinu(ako prezivimo smak svijeta)
Imate li koga da jeftino izdaje apartmane na nekoj od planina?
Prosle godine sam bio na Bjelasnici.600KM tri noci,cetiri dana,trosoban apartman.Sad bi ganj'o nesta jeftinije.
A svidja mi se jako Vlasic.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
A bilo nas je oko desetak.Prosla godina bila mi je ujedno i najbolja.Kakvih je tu scena bilo,i dan danas ih prepricavamo.Inace Bjelasnica je zakon,samo je preskupa.BluesForever je napisao/la:600KM cetri dana,trosoban apartman.Head je napisao/la:Zanima me gdje ste vi kontali za ovu novu godinu(ako prezivimo smak svijeta)
Imate li koga da jeftino izdaje apartmane na nekoj od planina?
Prosle godine sam bio na Bjelasnici.600KM tri noci,cetiri dana,trosoban apartman.Sad bi ganj'o nesta jeftinije.
A svidja mi se jako Vlasic.![]()
![]()
500 eura ili 1000 KM,docek nove godine u Istanbulu sve uracunato u tih 1000km hotel,jelo,povratna karta,pa ti sada vidi sta se isplati.
1946
ili s jaranima (a garant će zajebat'
) ili kući...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ako se iskomplikuje ovo sa jaranima, onda kući sam familijom, iskreno neće mi ni sekunde biti žao s njima provest novu godinu 
naprijed rejal
- raul-zakon
- Kontakt:
Kako sada stvari stoje, prvi put nakon dugo vremena sam kući, s porodicom...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Sta sam stariji to mi ove proslave nove godine postaju sve gore i gore, uvik ocekujes nesto specijalno a dobijes go k'urac ko i svake subote
Pogotovo mi se pocelo gadit zato sta je to prilika za ovu djecurliju koja obicno nesmi vanka posli ponoci da se oblejaju, uniste, izrigaju itd itd.
Dan ko svaki drugi, jedino sta vatromet mozes vidit i to je to
Dan ko svaki drugi, jedino sta vatromet mozes vidit i to je to
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- legenda reala
- Kontakt:
Djeco draga ne bacajte pare na gluposti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Upravu je legenda
Kupis jedan, dva cipsa velika, jedne stapice a moze i smoki, sok neki bezalkoholni
, nesto slatko ili reci mami/sestri da neke kolace napravi i uzivanje u kuci uz TV ili komp

Kupis jedan, dva cipsa velika, jedne stapice a moze i smoki, sok neki bezalkoholni
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja cu isto kod kuce.
Grickalice,kolaci,koja piva uz muziku i biti cu na fejsu i nekakvim forumima.Cekati cu da prodje 12 i onda u krevet.
Grickalice,kolaci,koja piva uz muziku i biti cu na fejsu i nekakvim forumima.Cekati cu da prodje 12 i onda u krevet.
Zadnja izmjena: TH14, dana/u 02 dec 2012, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ja cu mozda i prije 12 u krevet. Sta cu sjedit do 2-3h ujutro, vise se volim ustati ranije.TH14 je napisao/la:Ja cu isto kod kuce.![]()
Grickalice,kolaci,koja piva uz muziku i biti cu na fejsu i nekavim forumima.Cekati cu da prodje 12 i onda u krevet.
Hoce li i ove godine biti novogodisnja viza za buducnost, nmk
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.