Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
moze li se kod vas igrati Mallorca 0 - 1 Zaragoza na wwin-u???
gundul je napisao/la:moze li se kod vas igrati Mallorca 0 - 1 Zaragoza na wwin-u???
Ne moze ni meni burazeru i ja cekam da puste.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
__EmIr__ je napisao/la:gundul je napisao/la:moze li se kod vas igrati Mallorca 0 - 1 Zaragoza na wwin-u???
Ne moze ni meni burazeru i ja cekam da puste.
izgleda da nece ni pustiti
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Preko 6 je na Mallorcu, jel mogu okrenuti 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Preko 6 je na Mallorcu, jel mogu okrenuti
sigurnije oba go slabo su stisli samo 3 udarca u okvir gola
Tesko , ja sam mislio na poluvremenu uplatiti al sad vec 75min. haman. Na wwin blokirano od kraja prvog pol.dr.van nostrand je napisao/la:Preko 6 je na Mallorcu, jel mogu okrenuti
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pa sta bi sa ovim detroitom? ja vamo kontam dobio sam pare ,pise zavrseno..kad hop odjenom izleti detroit izugbio...e svastaa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kako ???dijabola je napisao/la:Evo mene opet da vas (nas) zavijem u crno.
NFL Dubl:
Detroit-Indianapolis(+5,5) h1 @ 1.85
Lionsima je ovo must-win utakmica i ako izgube propustiće playoff. S druge strane Coltsi su za sada tamo, i imaju 4 pobjede u 5 utakmica. Ja mislim da trenutni omjeri varaju i da su domaći kvalitetnija ekipa. Lionsi su zadnje 2 utakmice izgubili tijesno i to protiv jakih protivnika dok su Coltsi uglavnom pobjeđivali lošije ekipe. Očekujem da Luck ima puno problema sa ofanzivnom linijom domaćih.
Tennesse-Houston(-6,5) h2 @ 1.85
Texansi su zadnje 2 utakmice dobili u produžetku a za ovu utakmicu su imali puno vremena da se pripreme (posljednju igrali u četvrtak, a ne u nedjelju). U te zadnje 2 utakmice im je problem bila odbrana, što je nekarakteristično za njih, i smatram da je nemoguće da odigra 3 defanzivno loše utakmice zaredom. Naročito ako uzmemo u obzir koliko su imali vremena da se pripreme. Domaći se oslanjaju na Chrisa Johnsona ali sumnjam da će njegova probijanja konstantno prolaziti protiv odbrane gostiju. Titansi nijednom nisu pokrili hendikep u utakmicama koje su izgubili ove sezone.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
dijabola je napisao/la:Kako ???dijabola je napisao/la:Evo mene opet da vas (nas) zavijem u crno.
NFL Dubl:
Detroit-Indianapolis(+5,5) h1 @ 1.85
Lionsima je ovo must-win utakmica i ako izgube propustiće playoff. S druge strane Coltsi su za sada tamo, i imaju 4 pobjede u 5 utakmica. Ja mislim da trenutni omjeri varaju i da su domaći kvalitetnija ekipa. Lionsi su zadnje 2 utakmice izgubili tijesno i to protiv jakih protivnika dok su Coltsi uglavnom pobjeđivali lošije ekipe. Očekujem da Luck ima puno problema sa ofanzivnom linijom domaćih.
Tennesse-Houston(-6,5) h2 @ 1.85
Texansi su zadnje 2 utakmice dobili u produžetku a za ovu utakmicu su imali puno vremena da se pripreme (posljednju igrali u četvrtak, a ne u nedjelju). U te zadnje 2 utakmice im je problem bila odbrana, što je nekarakteristično za njih, i smatram da je nemoguće da odigra 3 defanzivno loše utakmice zaredom. Naročito ako uzmemo u obzir koliko su imali vremena da se pripreme. Domaći se oslanjaju na Chrisa Johnsona ali sumnjam da će njegova probijanja konstantno prolaziti protiv odbrane gostiju. Titansi nijednom nisu pokrili hendikep u utakmicama koje su izgubili ove sezone.33-21 na pola zadnje četvrtine i izgube 33-35...

smijesi ti se dobitak,cestitamEmirSioux89 je napisao/la:http://pokit.org/get/?a8861917fb93270fc ... f00000.jpg
Sta sad :S
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma sad ide Majorka na jos 1 go nemaju sta izgubit valjda ne bude kakve kontre...merdo21 je napisao/la:smijesi ti se dobitak,cestitamEmirSioux89 je napisao/la:http://pokit.org/get/?a8861917fb93270fc ... f00000.jpg
Sta sad :S![]()
Manchester United!
evo i ja prodjoh 190 na markicu
- sorcnapruge
- Kontakt:
2 TD u zadnje 3 minute...i ja sam kontao da sam uzeo pare al kurkopintol_TM87 je napisao/la:Pa sta bi sa ovim detroitom? ja vamo kontam dobio sam pare ,pise zavrseno..kad hop odjenom izleti detroit izugbio...e svastaa
-
jasko_juve
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dobro je, pao je golgundul je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Preko 6 je na Mallorcu, jel mogu okrenuti
sigurnije oba go slabo su stisli samo 3 udarca u okvir gola
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ima li neko kakve prijedloge za NBA veceras ima samo Lakers-Orlando i 4 igraca u ponudi na wwinu ima li ko kakve pametne prijedloge ?
. Hendikep 12,5 na L.A. ? 
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja igrao hendikep,Kobe manje od 27,Dwight vise od 19__EmIr__ je napisao/la:Ima li neko kakve prijedloge za NBA veceras ima samo Lakers-Orlando i 4 igraca u ponudi na wwinu ima li ko kakve pametne prijedloge ?. Hendikep 12,5 na L.A. ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sutra kao iznenadjenje moze da bude Valjadolid.
Sevilji nedostaje Negredo i Manu zbog povrede. Spahic i Fazio u odbrani, Rakitic u sredini, svo troje zbog kartona.. Valjadolid je kompletan.
Sevilji nedostaje Negredo i Manu zbog povrede. Spahic i Fazio u odbrani, Rakitic u sredini, svo troje zbog kartona.. Valjadolid je kompletan.
Danasnje fulanje
Norwich - Sunderland X
Wolfsburg - HSV X
Mallorca - Zaragoza x
Drugi tiket.
Deportivo - Betis x2
Celta - Levante x2
Cardiff - Sheffield wed.1
Fiorentina - Sampdoria 1
Bryant OVER
Evo vam prijedlog od mene..
Na trecem tiketuu cekam Olimpo - Almirante 1 (arg. druga liga)
Udrite x il 2
Jer ovaj momak ne moze dobit 
Norwich - Sunderland X
Wolfsburg - HSV X
Mallorca - Zaragoza x
Drugi tiket.
Deportivo - Betis x2
Celta - Levante x2
Cardiff - Sheffield wed.1
Fiorentina - Sampdoria 1
Bryant OVER
Evo vam prijedlog od mene..
Na trecem tiketuu cekam Olimpo - Almirante 1 (arg. druga liga)
Udrite x il 2
Isto sam to razmisljao valjda ne mozemo obojica ofulat .jasko_juve je napisao/la:ja igrao hendikep,Kobe manje od 27,Dwight vise od 19__EmIr__ je napisao/la:Ima li neko kakve prijedloge za NBA veceras ima samo Lakers-Orlando i 4 igraca u ponudi na wwinu ima li ko kakve pametne prijedloge ?. Hendikep 12,5 na L.A. ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.