Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
sinanovic opet malo igra i nije mi jasno zasto jer prije toga je pruzao dobre partije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
cilj uspio,produzen ugovor do kraja sezone.nerminh74 je napisao/la:sinanovic opet malo igra i nije mi jasno zasto jer prije toga je pruzao dobre partije
Ja sam jucer odgledao 3 i 4 cetvrtinu utakmice Juventud - Gran Canaria... I moram reci da sam solidno iznenadjen (pozitivno) igrom i statusom igre Kuzmica u Juventudu... Tri minute prije kraja 3 cetvrtine Kuzmic je usao u igru, a razmisljam, dobit ce ove 3 minute, plus 3 minute u 4 cetvrtini, medjutim, kad je Ognjen usao tada, igrao je do kraja utakmice, i to bash u periodu kada je se utakmica lomila...I tada mi je postalo jasno, da je Ognjen sada ako ne prva, onda definitivno druga opcija na centru u Juvetudu... Sto se tice te zadnje cetvrtine, ja sam uspio da izbrojim 6 poena i 5 skokova, s tim sto je u zadnjoj minuti "udario" dvije strasne blokade.... Vezano za utakmicu, nisam bio nesto posebno odusevljen kvalitetom igre, Juventud ima 2 crnaca, koji moraju ocito da igraju i imaju preveliku slobodu, pogotovo onaj Fisher, koji je onaj pravi basketas - indijanac, iako je imao strasnu statistiku na kraju...
Vezano za Ognjena, pravo mi je se svidjelo kako Ognjen cita igru svoje ekipe, pick&roll igra mu je vrlo dobra, odlicno se otvara iz blokova...Imao je par finih akcija sa njihovim playom Oliverom Albertom...fino se gradi u reketu, par skokova koje je pokupio u odbrani, pokazao je agresivnost i zelju za igrom...
Ono sto sam vidio jucer, mogu slobodno reci, da onakav Ognjen nam moze biti puno vise od koristi u repki od Sinanovica... Usudio bi se reci, da je trenutno kvalitetnije i od Kikanovica... Treba jos malo da poradi na masi, i da usavrsava tehniku...ostalo je i vise nego dobro...
Vezano za Ognjena, pravo mi je se svidjelo kako Ognjen cita igru svoje ekipe, pick&roll igra mu je vrlo dobra, odlicno se otvara iz blokova...Imao je par finih akcija sa njihovim playom Oliverom Albertom...fino se gradi u reketu, par skokova koje je pokupio u odbrani, pokazao je agresivnost i zelju za igrom...
Ono sto sam vidio jucer, mogu slobodno reci, da onakav Ognjen nam moze biti puno vise od koristi u repki od Sinanovica... Usudio bi se reci, da je trenutno kvalitetnije i od Kikanovica... Treba jos malo da poradi na masi, i da usavrsava tehniku...ostalo je i vise nego dobro...
Pravda za Papeta!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
da li je kuzmic izgunljen ili se planira da ide na evropsko ili mozda slijedece kvale, zna li se bilo sta?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ja mislim da trebamo obratiti paznju na ovog momka, da nam se ne desi kao sa Sinanovicem, da zaigra za repku u 30. godini...Od Ognjena ce efinitivno biti sasvim dobar centar, ja bih slobodno i bez bilo kakvog razmisljanja ostavio Nedzadovo mjesto, Ognjenu, uz svo duzno postovanje Nedzad nas je sjetio u 30 kad je trebalo novi angazman naci, a do tada je glumio francusku sobaricu...Ja inace nisam previse ljubitelj centara visokih preko 220 cm, Nedzad je sad dobio produzenje ugovora do kraja sezone, ja mislim da od njega necemo vise vidjeti nekih posebno dobrih partija, plus igraci kao su dosta skloniji povredama i treba im vise vremene za uigravanje kad su van sezone....Uglavnom Aci bi predlozio, da se napravi jedan siri spisak za pripreme za EP, a kad dodje rezanje zahvaliti se Nedzadu, a prihvatiti Ognjena...Plus, Ognjen se definitivno vise uklapa u Acin sistem igre, nego Nedzad...Ognjen ima zavidnu brzinu za svoju visinu... 
Pravda za Papeta!
Aco, salji Jusufa u Zadar na pozajmicu...kad vec postoji ta opcija.(tako se prica) Bolje nego da truhne na klupi.
-
merdanovic
- Kontakt:
Filip Adamovic 7 poena,2 asistencije,4 ukradene
Nemanja Gordić 4 poena,2 skoka
Ante Mašić 4 poena
Boris Savović 11 poena,6 skokova,2 asistencije
Josip Naletilić 8poena,,1 skok,5asistencija,3 ukradene
Dalibor Peršić 5poena,1 skok ,1asistencija
Milan Milošević 2poena,1skok
Jusuf Nurkić 1skok
Imamo li jos igrača u ABA ligi(Vardu,Omića nisam računao) da napravimo neku statistiku svake sedmice koje kakav bio,bilo bi dobro da ima neko da ovo pravi(meni nije problem)+ dodati jos ove igrače sto igraju u Španiji,Grčkoj itd.
Ante Mašić 4 poena
Jusuf Nurkić 1skok
Imamo li jos igrača u ABA ligi(Vardu,Omića nisam računao) da napravimo neku statistiku svake sedmice koje kakav bio,bilo bi dobro da ima neko da ovo pravi(meni nije problem)+ dodati jos ove igrače sto igraju u Španiji,Grčkoj itd.
Prijatelju molim te nemoj Savovica brojati u nase reprezentativce pa ni potencijalne, totalni sam skeptik po tom pitanju, pa je bolje da se ne nadamo nego kasnije da se razocaramo.merdanovic je napisao/la:Filip Adamovic 7 poena,2 asistencije,4 ukradene
Ante Mašić 4 poena
Jusuf Nurkić 1skok
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nurkic fino igra u ovim trenucima.
Ukradena lopta, blokada nad Anticem i onda u sljedecem napadu pogadja za 2p.
Nurkic igrao skoro 10 minuta , postigao 4 poena i uhvatio 2 skoka .
Juce Wright odigrao 15 minuta , postigao 11 poena, uz dva skoka i jednu asistenciju.
Ante Masic odigrao 27 minuta , postigao 10 poena i imao tri ukradene lopte.
Juce Wright odigrao 15 minuta , postigao 11 poena, uz dva skoka i jednu asistenciju.
Ante Masic odigrao 27 minuta , postigao 10 poena i imao tri ukradene lopte.
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 06 dec 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!
Na kraju Nurkić 4p 2skoka blokada te dva presjecena napadaNG1 je napisao/la:Nurkic fino igra u ovim trenucima.
i 2 blokade.hamzaTM87 je napisao/la:Nurkic igrao skoro 10 minuta , postigao 4 poena i uhvatio 2 skoka .
Raja moze li mi neko reci postoji li sansa da Begic zaigra za nas?? Vidim sad na predstavljanju prije meca Eurolige,svaki igrac govori svoje ime i zemlju,i on kaze :"Mirza Begic-Bosnia and Herzegovina"!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Postoji šansa da zaigra ako Slovenci potpišu da ga puštaju nama. Uglavnom moraće se odreći ili njega ili Omića..Sabinho je napisao/la:Raja moze li mi neko reci postoji li sansa da Begic zaigra za nas?? Vidim sad na predstavljanju prije meca Eurolige,svaki igrac govori svoje ime i zemlju,i on kaze :"Mirza Begic-Bosnia and Herzegovina"!
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
moraju se jednog odreci, ali nemoraju mu dati ispisnicu,...CashMan je napisao/la:Postoji šansa da zaigra ako Slovenci potpišu da ga puštaju nama. Uglavnom moraće se odreći ili njega ili Omića..
Sabinho je napisao/la:Raja moze li mi neko reci postoji li sansa da Begic zaigra za nas?? Vidim sad na predstavljanju prije meca Eurolige,svaki igrac govori svoje ime i zemlju,i on kaze :"Mirza Begic-Bosnia and Herzegovina"!
i mirotić kaže crna gora,ali daj bože da će za njih igrati
- delpiero502
- Kontakt:
Filip Adamovic -Igokea
Nemanja Gordic -Partizan
Ante Masic -Cibona
Jusuf Nurkic -Cedevita
Dalibor Persic-Siroki
Josip Naletilic-Siroki
Armin Avdibegovic -Bosna
Zackary Wright -Spartak SP
Nemanja Mitrovic -Kavala
Elmedin Kikanovic -Enisey
Mirza Teletovic -Brooklyn
Nihad Dedovic -Alba
Nedzad Sinanovic -Valladoid
Edin Bavcic -KAOD
Ognjen Kuzmic -Jouventud
Muhamed Pasalic -Aris
Fahro Alihodzic-UAB
Milan Milosevic-Buducnost
Alen Omic-Olimpija
Boris Savovic-C.Zvezda
Ratko Varda-Radnicki
Mirza Begic-Real M.
Ajde dajte još imena, ako ih ima, da sastavim listu i da vodim statistiku.
Nemanja Gordic -Partizan
Ante Masic -Cibona
Jusuf Nurkic -Cedevita
Dalibor Persic-Siroki
Josip Naletilic-Siroki
Armin Avdibegovic -Bosna
Nemanja Mitrovic -Kavala
Nihad Dedovic -Alba
Edin Bavcic -KAOD
Ognjen Kuzmic -Jouventud
Muhamed Pasalic -Aris
Fahro Alihodzic-UAB
Alen Omic-Olimpija
Boris Savovic-C.Zvezda
Ratko Varda-Radnicki
Mirza Begic-Real M.
delpiero502 je napisao/la:Filip Adamovic -Igokea
Nemanja Gordic -Partizan
Ante Masic -Cibona
Jusuf Nurkic -Cedevita
Dalibor Persic-Siroki
Josip Naletilic-Siroki
Armin Avdibegovic -Bosna
Nemanja Mitrovic -Kavala
Nihad Dedovic -Alba
Edin Bavcic -KAOD
Ognjen Kuzmic -Jouventud
Muhamed Pasalic -Aris
Fahro Alihodzic-UAB
Alen Omic-Olimpija
Boris Savovic-C.Zvezda
Ratko Varda-Radnicki
Mirza Begic-Real M.
a dije Jozo
-
merdanovic
- Kontakt:
Kod: Označi sve
a dije Jozo ;)- delpiero502
- Kontakt:
samo stavljajte imenamerdanovic je napisao/la:Imamo mi i Barišu Krasića samo kolike su šanse da takvi zaigraju ne znam Ivan Opačak možemo li njega očekivati..Kod: Označi sve
a dije Jozo ;)
Diego Kapelan-Apollon
Ivan Ramljak-Siroki
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.