FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2012, 13:35

MauroTB je napisao/la:Nema smisla uopće komentirati pojedinačno igrače, a bome ni priželjkivati neka pojačanja jer kod nas je problem šta jednostavno ne postoji vizija, odnosno jedina vizija je osvojit naslov. To šta nikakav temelj za to ne postoji koga briga.

Svako tko dođe kod nas je nedovoljno dobar jer mora igrati u potpuno neuigranoj ekipi gdje igra samo onaj koji ima loptu, a ostali ga gledaju. Kad prestanemo na silu loviti scudetto i počnemo sustavno radit na nekom svom stilu i uigravati momčad, onda možda nećemo svaku utakmicu izgledati kao da smo pokupili slučajne prolaznike ispred Meazze i poslali ih na teren. Nije tu kriv jedan ili dva igrača, mi jednostavno nemamo momčad.
Ovo kao da si prije godinu dana pisao,a ne danas.

Smiješne su ove ocjene Gazette..Gargano 5.5,Coutinho 4.5,Handanović 6... :lol:
Zato je Sky Gargana proglasio igračem utakmicu.Jbg,tko zna zna. :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 dec 2012, 13:38

zavrsio sastanak Sneijdera i Brance..Sneijder rece da ce se danas nesto znat al nije nista vise htio rec
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 03 dec 2012, 13:58

lijepo receno @MauroTB, jos bi samo dodao BEZIDEJNOST. Pa covjece utakmice su smor teski, nemas sta vidjeti, jedan ima loptu ostali stoje i gledaju u njega, nema kretanja, nema otkrivanja, i sto je najtuznije nema se nikakvog afiniteta prema naprijed, samo se branimo i cekamo cudo s neba. To cudo se desilo jucer i onaj autogol i rezultat na kraju je pravo ogledalo nase trenutne forme. Nazalost po mnoge forumase, ali sve to je potpis trenera i njegovog strucnog staba. Posto sam ovdje od pocetka okarakteriziran kao mrzitelj Strame(mada to sto nekog kritikujes ne mora znacit da ga mrzis al' eto...) necu puno o njemu i njegovoj NEstrucnosti.
Poslije pobjede nad Juvetom, javio sam se ovdje, cestitao nam svima kao i Strami ali i upozorio da tek sad pocinju problemi po Stramu jer od te pobjede smo se svrstali u kandidate za titulu, cak i jedini konkurent Juvetu, sto je veliki pritisak na ekipu, ne samo psiholoski nego i takticki, od tad smo favoriti u svakoj utakmici, mi ti koji trebamo diktirati tempo i ici na pobjedu a to nije bas lako sa 7 defanzivaca u ekipi. Pa sad vi pogledajte koliko smo bodova od tad osvojili i jesam li bio u pravu. Nije mi drago ni sekunde, nisam jedan od onih "jesam ti rek'o" tipova, ali tako je yebaji ga.
Odlicnu si dijagnozu za Coutinha postavio, vratili ga sa posudbe, tamo razvaljivao, uigrali ga na pripremama i sta se desi, pocne prvenstvo, prvi los rezultat i Strama se ukenja, Coutinha na klupu a u igru brdo defanzivaca(?)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 03 dec 2012, 14:25

nek mi neko od ljubitelja coutinha kaze kad je odigrao dobru utakmicu , kad je njegov ulazak promijenio ritam i donio pobjedu , i ja bih volio da on pokaze da treba igrati u prvoj postavi ali moras to dokazati , njegove igre kao i igra alvareza me nekad toliko naljute da moram prestati gledati , primer gargano pogrijesi u pasu naprijed ali se vrati i pokusava ispraviti svoju gresku , u tekmi pritiv palerma coutu pogrijesi i jos smeta pereiri koji se vraca nazad i posmatra desavanja na terenu kao da ga to ne zanima , takvim pristupom i odnosom moze igrati u brazilu ali u seria A to ne prolazi , tjera se wes a ostavljas couta i rickya koji imaju isti odnos prema igri isti volji moment , jedina im je prednost sto su im plate manje , godinama u seria A nije bilo fantaziste onda dodje wes i morinho promijeni to sve cijela liga u cudu , ali sad svi znaju kako da ga zatvore i cijela igra trpi , tako je i igra protiv palerma trpila ako je vec u igri onda bi trebao da posalje par vrhunskih zavrsnis pasova za napadace ali couto se ne vidi , moja zelja je da se rijesimo svih tih igraca takvog profila , oni ce u nekom drugom klubu ilidrogol ligi igrate fenomenalno ali ono sto pokazuju u interu je lose , da odu wes , coutu , ricky , trebalo bi dovesti igrace profila hamsika , ilicica , felainija , kad bi prvu trojicu zamijenili ovom drugom trojicom bili bi masina koja gazi na trku , tempu, silu , snagu

ovo je moje misljenje o igri coutinha i kritika na racun strame , da ne bude da branim stramu i on ima puno gresaka ali couto za sada sam demantuje sve one koji govore da on treba igrati

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 03 dec 2012, 14:33

Sta sad ovi neki mediji pisu da Moratti hoce Lulica, pa doveli smo Pereiru na lijevu stranu koji ruku na srce nije opravdo ocekivanja. ps spominje se i Lavezzi, ko zna mozda kao razmjena sa Sneijderom?
Pazza Inter Amala

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 14:33

evo i mene,nakon 7 dnevnog bana od dusmana i lopova :lol:

Protiv Palerma jako slabo,bezidejno,po mom misljenju Couti je dobio priliku i uprskao je,igra ne zainteresovano nazalost,nema pasova,previse dribla,visak poteza itd,ko god kaze da je Strama kukavica taj laze,jucer on izbaci Capitana i Cambija + Milito,ko bi imao muda za to ? :lol:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 14:36

endem_ je napisao/la:Sta sad ovi neki mediji pisu da Moratti hoce Lulica, pa doveli smo Pereiru na lijevu stranu koji ruku na srce nije opravdo ocekivanja. ps spominje se i Lavezzi, ko zna mozda kao razmjena sa Sneijderom?
ama ljudi nije ni Samuel Eto prvu sezonu opravdo ocekivanja pa sta,svima treba prilagodba sta lupate
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 03 dec 2012, 14:55

to ti je @materazzi isto kad bi te ja pitao a kad je to Cou igrao par tekmi zaredom a da bude ta zamjena za Wesa tj. glavni kreativac(nesto kao jucer). Ne mozes ti drug ubacit malog u igru i rec mu e ovo je ta utakmica hajde sad pokazi sta znas evo ti ispred tebe dva napadaca a iza tebe 7 defanzivaca pa uradi nesto, ne ide to tako. Zato neki i jesu ljuti na Wesa i njegovo mlataraje rukama po terenu, ne moze ni on sam napraviti nista kada NEMA s kim igrati.
Dobro si ti rekao, ako hocemo da igramo ovako kao sad sto zeli Strama(jaka sredina, na snagu, na misice...) onda nema vajde od igraca tipa Cou, Ricki, Wes...zato ja i kritikujem Stramu jer mi nema jasnu viziju, ne znamo sta hoce. Zato ja rijetko kritikujem igrace, jer jbg. on igra tako , on drugacije ne zna, e sad ako tebi kao treneru to se poklapa s tvojom vizijom onda igras s njim a ako ne onda noga i cao. A Strama kao neiskusan vaga, te sad bi ovako te sad nebi...jos cemo mi kose pocupati dok Strama ne nauci neke stvari :cry:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 03 dec 2012, 15:06

neroazzurni je napisao/la:to ti je @materazzi isto kad bi te ja pitao a kad je to Cou igrao par tekmi zaredom a da bude ta zamjena za Wesa tj. glavni kreativac(nesto kao jucer). Ne mozes ti drug ubacit malog u igru i rec mu e ovo je ta utakmica hajde sad pokazi sta znas evo ti ispred tebe dva napadaca a iza tebe 7 defanzivaca pa uradi nesto, ne ide to tako. Zato neki i jesu ljuti na Wesa i njegovo mlataraje rukama po terenu, ne moze ni on sam napraviti nista kada NEMA s kim igrati.
Dobro si ti rekao, ako hocemo da igramo ovako kao sad sto zeli Strama(jaka sredina, na snagu, na misice...) onda nema vajde od igraca tipa Cou, Ricki, Wes...zato ja i kritikujem Stramu jer mi nema jasnu viziju, ne znamo sta hoce. Zato ja rijetko kritikujem igrace, jer jbg. on igra tako , on drugacije ne zna, e sad ako tebi kao treneru to se poklapa s tvojom vizijom onda igras s njim a ako ne onda noga i cao. A Strama kao neiskusan vaga, te sad bi ovako te sad nebi...jos cemo mi kose pocupati dok Strama ne nauci neke stvari :cry:
sve stoji , i sam mislim da strama grijesi u svojim odlukama prvenstveno kad treba napraviti ekipu za tekmu u kojoj moramo napasti , ali niti jedan od pobrojanih igraca se ne bore onako kaka ja ocekujem i mislim da bi morali , o njihovim kvalitetama ili igranju na pogresnim pozicijama ne raspravljam ali zalaganje , borba , agresivnost nisu na tom nivou a da jesu stvorilo bi se puno visa prilika i dalo protivnicima puno manje sanse da nam zabiju iz kontri , sve to lici na neku letargiju , ne trci jucer milito , pa nece ni palacio , to vidi coutinho pa nece ni on i td a onda to trebaju defanzivci pokriti i organizovate nove napade jer ovi se ne krecu i necu da uzmu loptu , tako da nam igra lice na sve osim kvalitetnog fudbala , govorim za ovo protiv palerma

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 15:09

materazzi je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:to ti je @materazzi isto kad bi te ja pitao a kad je to Cou igrao par tekmi zaredom a da bude ta zamjena za Wesa tj. glavni kreativac(nesto kao jucer). Ne mozes ti drug ubacit malog u igru i rec mu e ovo je ta utakmica hajde sad pokazi sta znas evo ti ispred tebe dva napadaca a iza tebe 7 defanzivaca pa uradi nesto, ne ide to tako. Zato neki i jesu ljuti na Wesa i njegovo mlataraje rukama po terenu, ne moze ni on sam napraviti nista kada NEMA s kim igrati.
sve stoji , i sam mislim da strama grijesi u svojim odlukama prvenstveno kad treba napraviti ekipu za tekmu u kojoj moramo napasti , ali niti jedan od pobrojanih igraca se ne bore onako kaka ja ocekujem i mislim da bi morali , o njihovim kvalitetama ili igranju na pogresnim pozicijama ne raspravljam ali zalaganje , borba , agresivnost nisu na tom nivou a da jesu stvorilo bi se puno visa prilika i dalo protivnicima puno manje sanse da nam zabiju iz kontri , sve to lici na neku letargiju , ne trci jucer milito , pa nece ni palacio , to vidi coutinho pa nece ni on i td a onda to trebaju defanzivci pokriti i organizovate nove napade jer ovi se ne krecu i necu da uzmu loptu , tako da nam igra lice na sve osim kvalitetnog fudbala , govorim za ovo protiv palerma
on ide na neki balans,al moze se balans napraviti i kad ekipa agresivno igra,ne kad je kod capitana lopta Cambi i 6-orica setaju,nema fudbala gdje igraci setaju

btw: kako sky javlja izgleda je Bayern zagrizao za Wesa
Branca kaze:Inter zadovoljan tokom pregovora.

FORZA INTER!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 03 dec 2012, 15:11

samo da nam ne uvale robena kao zamjenu , isti shit , malo igra puno prica i zivi u bolnici

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 dec 2012, 15:15

Situacija je takva da Inter mora osloboditi igraca koji prima 6 miliona da bi doveo dva igraca koja ce primati po 3 miliona. Jednostavno za objasniti :mrgreen:

Znamo svi kakve kvalitete ima Sneijder, i da on definitivno zasluzuje i vise od 6 miliona ali...Tesko je jer uglavnom arapi diktiraju trziste

Vidjecemo sad kome ce ici njegova "desetka"
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 03 dec 2012, 15:16

Puma je napisao/la:Situacija je takva da Inter mora osloboditi igraca koji prima 6 miliona da bi doveo dva igraca koja ce primati po 3 miliona. Jednostavno za objasniti :mrgreen:

Znamo svi kakve kvalitete ima Sneijder, i da on definitivno zasluzuje i vise od 6 miliona ali...Tesko je jer uglavnom arapi diktiraju trziste

prije 2 godine vrijedio je i vise , sad ne vrijedi ni 4 koliko mu nude

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 15:18

supak je ako ne pristane na 4 mil,sa svojim ne igranjem,povredama i ostalim to je realna ponuda uprave

a takodje se prica da moze otici kao slobodan igrac,da se raskine ugovor kao sa luciom,al to bi bila ludost

FORZA INTER!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 dec 2012, 15:21

materazzi je napisao/la:
Puma je napisao/la:Situacija je takva da Inter mora osloboditi igraca koji prima 6 miliona da bi doveo dva igraca koja ce primati po 3 miliona. Jednostavno za objasniti :mrgreen:

Po kvalitetu koji ima vrijedi sigurno, ali se Interu ne isplati zbog konstantnih povreda i vjecitog izbivanja sa terena. Po meni pametno je ovo sto mu se daju odrijesene ruke, tako je suma sumarum najbolje za sve strane.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 15:22

Puma je napisao/la:
materazzi je napisao/la:

Po kvalitetu koji ima vrijedi sigurno, ali se Interu ne isplati zbog konstantnih povreda i vjecitog izbivanja sa terena. Po meni pametno je ovo sto mu se daju odrijesene ruke, tako je suma sumarum najbolje za sve strane.
Hajmo pogadjat sta ce se desiti;

KO POGODI SVAKA MU DALA! :D

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 15:31

po mom misljenju u svim kombinacijama sneijder treba da napusti klub, i to odmah sad na zimu. u modernom fudbalu psihicki profil je jako bitan, svi su oni profi igraci, i tako bi se trebali ponasati, cim nije tako rijesavaj belaje, nije klub vjencan za njega niti on za klub. fala puno allahimanet

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2012, 15:31

Eto opet Strama ne valja,nema viziju,nema ideju,ne valja Coutinho,ne bore se,nitko ne valja,sve rasprodat...
Jbg nekome nije valjao niti Mourinho...predefenzivni,sve na sreću prolazili,Eto na beku,ovaj ovdje,ovaj ondje,zašto ovaj nije tamo,zašto je ovaj tu,zašto je ovog doveo,zašto nije ovog doveo...
Tako je to kod nas na Balkanu.

A realnost kaže da Strama radi strašan posao odkad je došao,a s vremenom će to biti sve bolje i bolje.Pa kom drago kom krivo.Nekima neće valjat niti ako osvojimo koji naslov u naredim godinama...morali smo uzet i godinu ranije,zašto igra ovu formaciju,zašto je onaj na klupi,zašto nije kupio Pjanića,zašto je otkupio Gargana...

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 15:41

ma nas balkanski mentalitet je da puno kritikujemo. ja samo znam da nesto ne stima, i polako me pocinje podsjecati na proslu sezonu. inter protiv palerma kako je igrao ne zelim nikad gledati vise, odose zivci, i ako su 3 boda, nije to za reputaciju intera. kako neko spominje vec 2 god zaredom ubi nas "buranija". od ovih oscilacija da poludis, toplo-hladno. ne ocekujem uvijek pobijedu, ali solidnu igru i zalaganje da

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 dec 2012, 15:44

sanjingr je napisao/la:supak je ako ne pristane na 4 mil,sa svojim ne igranjem,povredama i ostalim to je realna ponuda uprave

a takodje se prica da moze otici kao slobodan igrac,da se raskine ugovor kao sa luciom,al to bi bila ludost
Najbolje bi bilo da sve svoje pare pokloni Interu i ostatak svog zivota igra za par stotina maraka, godisnje.
Tada bi dokazao svoju ljubav prema interu i bio pametan. Sigurno postaje i legenda kluba, ako u medjuvremenu ne umre od gladi.
:mrgreen: :mrgreen:

Inter mu nudi produzenje ugovora godinu dana duze nego sto sad ima, ali da smanji platu toliko da bi tu godinu odigrao za nista. Znaci, oni mu bukvalno nude jos godinu ugovora u kojoj on nece zaraditi nijedan euro.
Mozda bi mu opet za godniu ponudili jos jedan ugovor na jos godinu duze i opet smanjili platu.... Mogu oni tako svake godine i na kraju ispade da ce Sneijder do kraja karijere zaraditi ono sto bi po VALIDNOM ugovoru zaradio za +/- dvije godine. :mrgreen:
Mislim da ni u svom Ajaxu nece odigrati godinu dana za 0 (nula) eura a da igra u Interu, u koji je dosao zbog para. SMIJESNO!

Ako se dokaze da ga ucjenjuju (a ucjenjuju ga), mogao bi se raskinuti ugovor pa Inter ne dobije nista a Sneijder kao slobodan igrac ode negdje i zaradjuje jos vise.
Budala je ako to ne pokusa a vec sam citao da njegovi advokati ispituju i to.
Zadnja vijest je bila da on vec ima ponudu od nekog drugog kluba i da ce tu ponudu predstaviti Interu a ovi ako ne prihvate, mozda mogu jos gore proci.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.