E u ovome je stvar,LP je pod moranjem da se izbori,upravo zbog toga prodaj ga ako se moze uzeti fina cifra i pojacaj se jos,jer evo sad smo prosli grupnu fazu i zaradili preko 15 miliona eura,ako ne izborimo LP a kako je krenulo i necemo e onda smo najebali,ogroman finansijski gubitak i onda ce se morati prodati i Pato i Saraf i Prince jer ce ici suplja od Galliania i Silvia da smo previse izgubili finansijski zato sto nas nema u LP.ahmad_tz je napisao/la:Ma njima treba poslati Abatea za Pastorea, puno im je Patak. Ja nisam za njegovu prodaju ( a nisu ni Berlu ni Celo) ali to je vise subjektivno jer mi je najdrazi igrac od odlaska Kake'. Nije Pato zaboravio igrat fudbal, i smatram da je glupo sad ga prodat pogotovo sto se u ovoj sezoni malo sta moze spasiti. Da sad imamo neku sansu za titulu pa da trebaju neka pojacanja u januaru pa hajd da ga se proda. Jest da bi bilo dobro osigurati LP zbog eventualnih pojacanja na ljeto ali ionako su rekli da nece dovoditi igrace starije od 22, 23 godine. Odlazaka zbog neizborene LP ja mislim da nece biti, jer su to sve mladi momci koji su vezani za Milan a i Faraone je mens cini produzio do 2018
Zato moje misljenje spasavaj sto se spasiti moze,podhitno nam trebaju pojacanja!!!