FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

irh
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la irh » 03 dec 2012, 17:10

hoshtapler je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Najvise mi zao ovih sto su nas izbacili iz lige,vidim nesto su se digli u zadnja 2-3 dana,ko fol oni bi nesto da objasne,prepravljaju historiju,nema sta mnogo su sebi dopustili.. nekako mi ba zao i ovih sa kantona iz okoline Tuzle,slavili su sa ovim ispadanje Slobode i ubrzano gasenje kluba.. :lol: :lol:
Ti ne kontaš da ste vi sami sebe izbacili iz lige jer ste 0 bodova kao navijači. Željo je u ratu bio na ivici gašenja u mnogo težoj situaciji nego Sloboda danas i nismo ispali iz lige niti smo se ugasili. Vi ste to dopustili, dopustili ste da vam propadne košarkaški klub a sada i fudbalski klub. Ti ne kontaš da si ti direktno kriv jer se nisi počešao po dupetu kada se sve to dešavalo. Nisu drugi sine krivi, vi ste krivi najviše.

Sada će se desiti da više nema Slobode, samo dresovi i ime, ostalog više nema jer je taj klub PROPAO/UGAŠEN, zbog vas, jer nemate kapaciteta niti volje.

Vaša bruka.

Opet kažem, bolje ovo nego hibrid OlimiC. Biće zanimljivije u svakom slučaju i iskreno se nadam da će se fuzija desiti.

Piše frajer satima. Objašnjava sve i svašta i na kraju sam sebe demantuje riječima.

bolje ovo nego hibrid OlimiC

Priznade da ovo više nije Olimpic.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 dec 2012, 17:12

Mene iskreno ne zanima godina osnivanja, zanimaju me Europske utakmice i utakmice koje ce ispuniti Tusanj do posljednjeg mjesta. :mrgreen:

Europo, spremi se, Sloboda ti stize u krilo. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 dec 2012, 17:12

Previse ste euforicni, sačekajte zvanicne info i tad ce se znati sta dobijate a sta gubite!? Volio bih da mi neko od starijih navijača odgovori da li je ovo sad sto dobijate, zaista ona vasa Sloboda za koju su navijali i vaši ocevi i (pra)djedovi!?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 dec 2012, 17:13

Ovakav dogovr nisam ocekivao ,znaci postoje dva kluba onaj stari i ovaj novi koji je ustvari olimpic jer je smao preimenovan u slobodu 1919... Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju al ocekivao sam drugi dogovor i povezanost stare i nove slobode ovako te veze nema. Ako je vama dobro onda OK . Puno srece u premijer ligi.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 17:14

JTS je napisao/la:@ hoshtapler

Ajde popusti matere ti, kako ti ne dosadi da nas ubjeđuješ u nešto, sa čime se niti jedan Tuzlak ne slaže ? Bitno je šta mi mislimo, cijeli grad se slaže sa ovim, a vi ste nebitni, boli nas ku*ac šta mislite. Imaš svoj klub i odj*bi na njegovu temu.
Kakve to veze ima ko se s čim slaže ? Cijela Tuzla se "složila"( tako ispade ) da se košarkaški klub trebao ugasiti. Jel to ispravno iako su se svi složili jer se to desilo ? Cijela Tuzla se složila da se Sloboda treba raspasti ( jer se raspada ) i jer tavori u prvoj ligi Federacije. To je isto ispravno, jel :mrgreen:

Vaša bruka a vi krivite druge. Voljena vas je napustila/otišla a vi ste našli drugu koja ima SAMO isto ime i kažete, "eto je, ista stara".

Aha, brukate se bezveze. Što me ne čudi, dokazali ste se ko ste i šta ste.

@harry_90, kako se to moglo desiti. Šta ste vi radili dok vam je klub propadao ? Sad je kasno, slažem se, bolje išta nego ništa ali vam je klub UGAŠEN jer vi jednostavno niste imali dovoljno kapaciteta i dovoljno ljubavi da ga spasite od propasti.

@irh, ne demantujem sebe, samo zaključujem da je ovo bolje nego da Sloboda propadne. **** ih malo činjenica da se PROPADANJE NIJE SMJELO DOPUSTITI. To je bruka, to ti je valjda jasno ? Ili pak nije :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 17:17

@ hoshtapler

To je naša stvar, što se ti toliko opterećuješ ? Kao što sam naveo, vi ste nebitni i boli nas ku*ac šta vi mislite.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 dec 2012, 17:17

Novi demant samog sebe.

"samo zaključujem da je ovo bolje nego da Sloboda propadne"

Znači ovo više nije Olimpic i Sloboda ne propada ;)

Daj više se uozbilji, ne peglaj ljude tu.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 03 dec 2012, 17:19

TheVerminator je napisao/la:
Znači u zvaničnoj historiji kluba će pisati nešto ovako:

FK Sloboda 1919 je osnovan 2012. godine, spajanjem FK Slobode iz Tuzle i FK Olimpik Sarajevo...
Ev ja hiljaditi put vec pisem da bi u tom slucaju - SPAJANJA - ostali dugovi slobode :)

Zato, to se nece desiti nece se praviti novi klub, nema spajanja.

Pisat ce da je Sloboda 1919 osnovana 1993. godine i to je to 8-)
inace ?

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 dec 2012, 17:19

harry_90 je napisao/la:Najvise mi zao ovih sto su nas izbacili iz lige,vidim nesto su se digli u zadnja 2-3 dana,ko fol oni bi nesto da objasne,prepravljaju historiju,nema sta mnogo su sebi dopustili.. nekako mi ba zao i ovih sa kantona iz okoline Tuzle,slavili su sa ovim ispadanje Slobode i ubrzano gasenje kluba.. :lol: :lol:
Nesto je jako smijesno, dozvolili ste da vam se klub ugasi i sto je jos tuznije slavite to... :? :roll:
Nikad ali zapamti nikad vas vise niko nece dozivljavati kao Slobodu, nje vise nece biti - ugasena, propala, zaboravljena od svih na zgaristu historije! Jako tuzna sudbina, nedao Bog nikome!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 03 dec 2012, 17:21

Admine de zaključaj ovu temu Allaha ti,samo zbog ovih smorova :roll: .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 17:22

ficobahtic je napisao/la:Previse ste euforicni, sačekajte zvanicne info i tad ce se znati sta dobijate a sta gubite!? Volio bih da mi neko od starijih navijača odgovori da li je ovo sad sto dobijate, zaista ona vasa Sloboda za koju su navijali i vaši ocevi i (pra)djedovi!?
Evo ja cu ti odgovoriti.
Ova Sloboda nova je toliko nasa koliko je mi dozivljavamo. Receno je sve danas na sastancima. Ovaj klub ce nastaviti tradiciju FK Slobode!
Ja sam nekada navijao za Jugoslaviju, a sada jos vise i punim srcem za BiH.
Sta bi trebao navijati za kraljevinu Jugoslaviju zato sto je moj pradjed za nju navijao? :lol:
Sloboda je kontinuitet. Vidjecete za kratko vrijeme, jel Olimpic usisao Slobodu ili Sloboda Olimpica.
Normalno u istoriju Slobode treba ugraditi i ime Olimpic jer ovo je ipak brak.
Ko kako i zasto je samo iz pravnih razloga, oslobadjanja duga i druge mladosti Slobode!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

AcB
Kontakt:

Post Postao/la AcB » 03 dec 2012, 17:22

Lesnar je napisao/la:R.I.P. Sloboda Tuzla :cry:

ne znam za vas ali ja za ovu umjetnu tvorevinu neću navijati !
Podrška za sve koji ovako razmisljaju.Dokaz vjernosti jednoj jedinoj Slobodi iz Tuzle.
Nadam se da ce jednog dana svi progledati i vidjeti sta im se dešava ispred nosa i da ce osnovati svoju Slobodu koju cemo svi podrzati kao čist klub bez interesa i moćnika koji se igraju monopola.
Sloboda je način odrastanja a ne igračka koju neki tamo gracić moze kupit
AGAINST MOD€RN FOOTBALL!
Stop internet huliganizmu!
Ključanin Benjamin jedan je od nas!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 dec 2012, 17:23

Milosevic Semjon jeste ovako fino kad ne igraš možeš reći šta stvarno misliš :-),sloboda stvarno zaslužuje mnogo više,grad od 120000 ljudi,tradicija,znam sve,ta gorio sam za nju i stvarno je sramota da igraju tamo gdje igraju...ali moraju se update-ovati,od imena se ne živi :-),ako nisi danas,ko da je bitno šta si bio jučer....svaki dan je novo dokazivanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 dec 2012, 17:23

ficobahtic je napisao/la:
Nesto je jako smijesno, dozvolili ste da vam se klub ugasi i sto je jos tuznije slavite to... :? :roll:
Nikad ali zapamti nikad vas vise niko nece dozivljavati kao Slobodu, nje vise nece biti - ugasena, propala, zaboravljena od svih na zgaristu historije! Jako tuzna sudbina, nedao Bog nikome!
Ja ne znam sto se opterecujes,samo sebi skodis ;) brini se ti za svoje,ostavi nama nase.. koji vam je djavo vise ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 17:24

irh je napisao/la:Novi demant samog sebe.

"samo zaključujem da je ovo bolje nego da Sloboda propadne"

Znači ovo više nije Olimpic i Sloboda ne propada ;)

Daj više se uozbilji, ne peglaj ljude tu.
Ti si baš ograničen ili ne znaš da čitaš ? :mrgreen:

Panju, Sloboda se gasi, KOMPLETNA historija se ukida, nema više. Ostaje samo ime. To je novi klub. Kontaš tupko :mrgreen: Ko je za to kriv, tuzlaci, navodni navijači i simpatizeri koji su do dopustili. Krivi su samo oni i niko više.

To je aspekt bruke klocu. Kontaš ?

Opet, bolje se ujediniti sa hibridom i dobiti taj neki novi klub. To NISAM OSPORIO. Spominjem bruku što se to desilo na kraju.

Sad sam ti nacrtao, nadam se da kontaš. Mada sumnjam, ličiš mi na amebu

ps šta vi doživljavate nema veze sa realnošću. Sloboda je ugašena ako se desi ovo spajanjem sa OlimpiCom. To što vi ne kontate ili ne priznajete je nebitno. Sami ste je uništili vašom letargijom i češkanjem po dupetu. Navijači :mrgreen:
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 dec 2012, 17:25

A koga **** boli sta ti mislis iskreno ? Nedo BoG biti lojo i tako glup ko noc, hajde pozdrav ti .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 17:30

Frustracije zeljinih navijaca razumijem. Oni su za nas necasni. Al nije samo to. Evo upravo sam razgovarao sa rodjakom koji je iz Sarajeva i koji je mrtvi zeljovac. Zvao i cestita mi. Usput se dotaknuo teme o zelji i besparici koja im je udarila na vrata. Nadali se Edinovom transferu, radi para. To se nije desilo. Zujo otisao, a nagovjesti da bi dosao neko ko ima pare i ko ih moze obezbjediti nema.
Zeba ne ide iz zelje zato sto ga brko-slina tjera nego sto nema para i sto nece da igra djaba, Beslija i ostali isto.
Zato razumite njihove frustracije.
Njih ocekuje ono sto mi vec prozivljavamo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2012, 17:31

Ja ne razumijem da li im je potrebno crtati da ce o proljeca u Tuzli postojati dva kluba:

Sloboda 1919 Olimpic - koji igra u PL BiH.

FK Sloboda (Tuzla) - koji igra u ligi FBiH.

A vi odlucite za koji ce te navijati, a moze te za oba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 17:32

TaRgEt_ je napisao/la:Ali najzanimljivije ove loje zaljubljenici u plavu boju pametuju. Ja stvarno ne znam jeli obraz dzon ili sta pa vi dajete neka svoja misljena ili sta. Doslo je do grla jer mart je nama bio i ovako i onako kraj, svi su dobili da im Sloboda mora isplatiti do marta sve od Glavasa pa nadalje do najveci dio koji se morao dati poreznoj. Ovo je nekako izmedju dva zla, izabrati ono manje. Svi mi bi volili da Sloboda nije morala ovo da radi i slicno, ali sa ovakvom upravom i bez zakona o sportu vrlo brzo bi se sami ugasili.
Nije bilo dovoljno ljubavi čim se ovo desilo. Čim ste dopustili da rade sa Slobodom šta hoće, kako hoće i dokle hoće. Izbacili vas sa tribine, propao košarkaški tim, fudbalski klub ispao iz lige, u raspadu i dalje.

Sramota na n-tu ; Vaša sramota. Vas kao ljudi i navijača.

Sad je naravno kasno al to više neće biti Sloboda nego samo tim koji se tako zove ili slično. Nadam se da vam je to jasno. Mada šta ste sve dopustili ne bi me iznenadilo da vi i dalje kontate da ste "spasili Slobodu" koja je zapravo UGAŠENA ZBOG VAS :mrgreen:

Patetično kakvih "navijača" ima na ovom svijetu i kako razmišljaju :lol:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 dec 2012, 17:34

TaRgEt_ je napisao/la:
A koga **** boli sta ti mislis iskreno ? Nedo BoG biti lojo i tako glup ko noc, hajde pozdrav ti .
Tesko Slobodi sa takvim kvazi navijačima, zaima me hocete li prvo poluvrijeme navijati za Slobodu a drugo za olimpic ili obrnuto mozda, ili cete mozda kombinovano po pjesmicu i za ove i za one?? :mrgreen:

Ovo nije provokacija vec samo da vam kazem sta vas ceka sve ove naredne godine...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.