Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti znaš jel Amar ker ko čovjek, da je trener torpeda dizali bi ga u nebo, al neda bog takvim ko vi ni da imate Amara ili njemo sličnog. Poklopi se majstore, idi na temu svog kluba, vrijeđajte Jovića i svoje igrače ko što i radite.oldtown je napisao/la:amar je ker ko covjek,ko trener ok al ko covjek je ker to ti ja kazemkatalinskiosim je napisao/la:Sve to stoji sa Zebom i Bešlijom što si napisao, al zašto vrijeđaš Amara nazvaši ga kerom. Čovjek je najuspješniji trener ovog kluba i najbolji trener samo vi to ne možete podnijeti. Ne useru se protivnički igrači od manijaka, mi smo stajali na jugu i prije Amara pa su nas mnogi bušili. Amar je taj koji je vratio ovaj klub na ono mjesto gdje i treba da bude i gdje će ostati još dugi niz godina.oldtown je napisao/la:budite ponosni sto ste imali zajko zebu u ekipi ,u proslim sezonama 40 % bodova vaznih bodova je donio zelji zato ste i osvajali i ne trebaju pojedinci sad tu da pricaju kako je amar osim upravu ,vrijeme ce pokazat jel upravu ,jos trebate biti ponosni jer ste imali jednog profesionalca u ekipi uz mirsada besliju jedini profesionalac u ekipi ,momak koji je poslije treninga kuci ,momak koji je prije utakmice kuci ,momak koji alkohol pije jedino kada zeljo osvoji titulu i slavi pobjede ,momak koji ne kocka do jutra i zaduzuje se po gradu kao par igraca ,momak koji nije vise u kfani nego na treningu ,dok ostale kafandzije lumpuju ,amar osim moze samo da se zahvali manijacima navijacima i ivici osimu sto je na 1 mjestu ,bez manijaka zeljo na grbavici nebi imo ovakav skor kakav je sad nego se protivnicke ekipe useru valjda od navijaca ,ja sam hordas al ovo sto sam napiso je tako kako je pa svidjelo se to nekom il ne ,amar osim je obican ker
ZA SVE TI HVALA AMARE
ma i na pdf, ne samo na temustorm_raider je napisao/la:Ovim nizeligasima treba naplacivati ulazak na temu prvaka drzave.
JTS je napisao/la:De pokušajte shvatiti, da bi se Sloboda vjerovatno ugasila u svakom slučaju. Šta onda ? Osnovati novi klub i krenuti iz zadnje lige. Ovako, pojavljuje se Gracić kao spasitelj, Tuzla će na proljeće imati premijerligaša, to će biti Sloboda, sa istim grbom, istim bojama. To će biti Sloboda koji će moći ravnopravno sa svima da igra, da računa na najveće domete u državi BiH. Niko ne podržava gašenje Slobode, al' opet ponavljam, budući da bi se ono vjerovatno u svakom slučaju desilo, ovo je daleko najbolja opcija. A za svakog pravog Tuzla i navijača Slobode, ovo će biti Sloboda, klub koji je nekada igrao evropske tekme, pobjeđivao velikane iz bivše države, itd. Možete nas zvati kako hoćete, Olimpic, ovo ono, mi smo Sloboda. Gdje god da budemo gostovali, zna se da je to Sloboda.Buu je napisao/la:Cekaj podrzavas gasenje Slobode ?
Nadam se da sam ti lijepo objasnio.
Zato što znam da on nije ni u jednoj opciji,kontaš,a pošto je naša uprava sastavljena od raznih parazita i petokolonaša,treba nam čovjek koji ima leđa,pedigre i lovu da ove hadalje(neradnike) odstrani za sva vremena kontašdomorocki je napisao/la:Iskreno ne kontam zasto lupaš, sta nema govora !? jedini čovjek sposoban za takvo mjesto ne dolazi u obzir !? Gredić je nasljednik Žuje i tu sva priča zavrsava svima je to vec jasno mjesecima samo tebi očito nije, sad ti nastavi po svom ...
Nadam se da si upravu Gredic jednostavno nema kapacitet da bude predsjednik[/quote]CARSON je napisao/la:Zato što znam da on nije ni u jednoj opciji,kontaš,a pošto je naša uprava sastavljena od raznih parazita i petokolonaša,treba nam čovjek koji ima leđa,pedigre i lovu da ove hadalje(neradnike) odstrani za sva vremena kontašdomorocki je napisao/la:Iskreno ne kontam zasto lupaš, sta nema govora !? jedini čovjek sposoban za takvo mjesto ne dolazi u obzir !? Gredić je nasljednik Žuje i tu sva priča zavrsava svima je to vec jasno mjesecima samo tebi očito nije, sad ti nastavi po svom ...
Živ ti meni bio
OPET TI GREDIC MA KAKAV GREDIC NEMA SANSEElegant je napisao/la:Zna li iko od vas ko su kandidati sem Gredica ?
daj Boze za IvicuSarajlijaTM je napisao/la:Ivica Osim će biti novi predsjednik Želje.
Nije insajderska,samo okolnosti koje se poklapaju...
I kad se pravi jaci klub,igrači kao Zeba se dovode,a ne tjeraju!!!
Upravo to, ta ponuda je stigla pred utakmicu sa mariborom prije tekme su amar i zeba imali zestok razgovor upravo u vezi ovog transfera, samo nisam siguran da je to bas bila ponuda N.P poslije toga vise zeba nije bio onaj stari, jednostavno amar je trazio zalaganje na terenu na sta se ovaj oglusio zato je i zamjenjen u 20 min prvog poluvremena a jos pri izlasku dobacio sefu i to je bila kap koja je prelila casu.Amar je uvidjeo da od ovakvog Zebe nebi imali neke koristi bolje da igra Bekric covjek se bori srcem.twisttm87 je napisao/la:daj Boze za IvicuSarajlijaTM je napisao/la:Ivica Osim će biti novi predsjednik Želje.
Nije insajderska,samo okolnosti koje se poklapaju...
I kad se pravi jaci klub,igrači kao Zeba se dovode,a ne tjeraju!!!
e ja odmah da ti kazem da ga je Osim s razlogom "otjerao"a razlog koji je i mogu ti reci da je 100% provjerena informacija jeste to,da je Zeljo dobio od Novog Pazara ponudi oko 110000 sad ne znam je li tacno Km Ili Eura al nije toliko ni bitno i logicno igrac takvog kalibra vrijedi bar 5 puta toliko i Osim je to odbio,da bi se isti taj Zeba poceo bunit i "srat" sefu kao sto ga nije pusti i to je sefu izvuklo zivac i ostalo poznajes,to je pravi razlog sto Zeba nije igrao ovih par kola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.