Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Evo usao Seferovic za Fiorentinu. Prvi put da ga gledam. Nije nesto ekstra pokazao, ali dobro se krece i dao je gol koji je ponisten. Dobro bi nam dosao za klupe u svakom slucaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovaj gol?Cartman je napisao/la:Evo usao Seferovic za Fiorentinu. Prvi put da ga gledam. Nije nesto ekstra pokazao, ali dobro se krece i dao je gol koji je ponisten. Dobro bi nam dosao za klupe u svakom slucaju.
http://www.2shared.com/file/kob65a2n/Seferovic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
I doveli Mazu-Gazu wtf.Ne da su kiksali vec pojeli gofno i to ono xxl size.Inace im je odbrana sa tim ''potencijalima'' qarina ziva.nevera je napisao/la:Nebi reko da je Stuttgart kikso, drago mi je da se tako dobro snaso u Braunschweigu jer mi je stvarno drag igrac ali Stuttgart na toj poziciji ima jednog momka sa dosta vise potencijala ( Rüdiger-njega je trazio i Arsenal) i dva igraca sa manje-vise istom potencijalom ( Benedikt Röcker i Francesco Lovrić ) tako da su njega i Bauera morali pustit jer se u blizoj buducnost nebi bas naigrali u Stuttgartu.Principatus je napisao/la:Prodan je. Stuttgartov veliki kiks.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zajebano je bilo za seferovica kad je usao u igru protiv sampdorie veceras. njegov tim je gonjao pobjednosni gol, medjutim to im i nije islo najbolje bas su smotano odigrali u zadnjoj cetvrtini protivnickog terena gdje se cesto zapletao pizarro i onaj aquilani. imao je i "gol" koji je cisto ponisten kad je faulirao golmana.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
bičakčić je imao priliku u stuttgartu, obrukao se i šutnuli ga.
Reče čovjek koji nije godinu dana pogledao utakmicu pomenutog igrača.dijalog je napisao/la:bičakčić je imao priliku u stuttgartu, obrukao se i šutnuli ga.
DRUG NEBI TI PUNCA
pa nije ni igrao u stuttgartu, ja govorim o periodu kod švaba.bagrcavi je napisao/la:Reče čovjek koji nije godinu dana pogledao utakmicu pomenutog igrača.dijalog je napisao/la:bičakčić je imao priliku u stuttgartu, obrukao se i šutnuli ga.
kad si ti opet pobjegao iz jagomira? kako su se ove godine obrukali 6 golova primili (mislim na bayern), trebali su odma sutnuti citavu odbranu.dijalog je napisao/la:bičakčić je imao priliku u stuttgartu, obrukao se i šutnuli ga.
Cuj obrukao se u Stuttgartu? Pa sta sve i da jeste.Momku su tek sada 22.godine i ono sto je najvaznije igra sada sjajno.Ako bi on zaigrao za BiH to bio sigurno pun pogodak za reprezentaciju,Uopce ne sumnjam da on nece uskoro igrati u Bundesligi,da li ce to biti sa Braunschweigom ili neki drugim klubom manje je bitno u ovom momentu.Ne mogu da vjerujem da se ovako mladi i moram reci kvalitetini momci omalozavaju zato sto nisu uspjeli u Stuttgartu,a sta je sa onih sto nisu uspjeli u Tatranu? Oni nam sigurno valjaju
Inace,gledao sam veceras Seferovica.Dobro se krece i mislim da bi itekako mogao biti taj nas treci napadac.Za ovog Arslanagica sam cuo sve najbolje,valjda ga necemo prepustiti Belgijancima.
Inace,gledao sam veceras Seferovica.Dobro se krece i mislim da bi itekako mogao biti taj nas treci napadac.Za ovog Arslanagica sam cuo sve najbolje,valjda ga necemo prepustiti Belgijancima.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kod ovih igraca vise vrijedi ona,valjda nas nece odhyebati,nego necemo prepustiti nekome.
Vecinom mi te igrace nikad nismo ni imali,u 90 % slucajeva nisu ni rodjeni u BIH.
Tako da je samo do njihove cvrste volje da zaigraju za BIH
Vecinom mi te igrace nikad nismo ni imali,u 90 % slucajeva nisu ni rodjeni u BIH.
Tako da je samo do njihove cvrste volje da zaigraju za BIH
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bolji od Sunjica,Vranjesa i Pandje siguran sam jos su mu tek 22 godine, ne znam sta Susic vise ceka u p.m
Limvo Likce
Ko ?bagra je napisao/la:Bolji od Sunjica,Vranjesa i Pandje siguran sam jos su mu tek 22 godine, ne znam sta Susic vise ceka u p.m
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Atajic dobar igrac, u19 u Celticu
Ima li sansi da on zaigra za mladu uskoro, ili za A tim

"Still waiting for a call-up" , tako je odgovorio nekom englezu na twitteru sto se tice repke BiH
"Still waiting for a call-up" , tako je odgovorio nekom englezu na twitteru sto se tice repke BiH
inace ?
Misli na Bičakčića vjerovatno...harishp je napisao/la:Ko ?bagra je napisao/la:Bolji od Sunjica,Vranjesa i Pandje siguran sam jos su mu tek 22 godine, ne znam sta Susic vise ceka u p.m
Ne znam, meni su oni svi tu negdje približne kvalitete... Pandža je iskusniji i samim tim ima prednost nad ovim ostalim, a i uigran je sa Spahom. Nadam se da će nakon povrede brzo ući u dobru formu...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Vjerovatno na nekom od narednih okupljanja će dobiti pozivJohnLowe je napisao/la:Atajic dobar igrac, u19 u Celticu
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... enal-squad" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sead hajrovic mozda protiv olympiakosa
evo sead hajrovic mozda protiv olympiakosa
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro Arsenal...nije to sad neki poseban klub iz neke jake lige.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Šta će Arsenal, 'ajduk je Intera pobjedioPrincipatus je napisao/la:Ma dobro Arsenal...nije to sad neki poseban klub iz neke jake lige.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Inter iz Zapresica? 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
U više navrata, a naš Avdija je fantastično odigrao 
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Goalgetter, nebeskasila, zikerrz21 i 59 gostiju.