Moderator/ica: insider

Lesnar je napisao/la:
svaka čast evo ja sam najružniji u svom selu nije da se hvalim ali nebi se rugao nikome ni da sam lijepNG1 je napisao/la:Ovo je najgluplja tema na forumu. Dođete ovdje i rugate se fudbalerima, neki čak imaju i ožiljke, baš me zanima kako bi vama bilo da se neko smije vašem ožiljku !!
Najbolje bi bilo da postavljate i svoje slike,manekeni,da vas vidimo...

slažem se sa nedimkom i sasobomNedimko je napisao/la:svaka čast evo ja sam najružniji u svom selu nije da se hvalim ali nebi se rugao nikome ni da sam lijepNG1 je napisao/la:Ovo je najgluplja tema na forumu. Dođete ovdje i rugate se fudbalerima, neki čak imaju i ožiljke, baš me zanima kako bi vama bilo da se neko smije vašem ožiljku !!
Najbolje bi bilo da postavljate i svoje slike,manekeni,da vas vidimo...
Ma navalili hrvatinice pa ovi zapadnjaci opleli po nama.Ja' nisam znao da smo 'vako lijepi , kad nam je Vladavic najruznijiazTer je napisao/la:vladavić ružan?
Obrati se Dini Merlinu , nesto ce ti reci...adisice je napisao/la:rugajte se vi...al vi možete njihove pare,auta,žene,slavu,vile itd samo sanjat

bekicamir je napisao/la:
[img]http://2.bp.****.com/-bU-FcAL1bkI/ToWLoXOPecI/AAAAAAAACyg/hstKOzNJ8xE/s1600/admir_velagic.jpg[/img]
A šta je sa onima koji ne sanjaju takve stvari ?adisice je napisao/la:rugajte se vi...al vi možete njihove pare,auta,žene,slavu,vile itd samo sanjat