Ermin Zec

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la ahmic » 21 okt 2009, 17:32

Ermine Ermine,nasa nada i buducnost...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 okt 2009, 16:25

ahmic je napisao/la:Ermine Ermine,nasa nada i buducnost...
Evo nada opet gol za Sibenik :mrgreen:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 okt 2009, 17:05

i mehmed alispahic je upravo zabio gol za sibenik, vode 2-1 ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 okt 2009, 17:06

Ermin i Mehmed , pa ubitačni. Oni i drže cijeli Šibenik, dva izvanredna igrača. Bravo Zečino. :mrgreen:

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 24 okt 2009, 17:07

Bravo Ermine !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 okt 2009, 17:20

bila bi najveca sramota da ga ciro sad ne pozove,,,, decko je u top formi i sad hoce da se dokaze ...kakve crne rupe i sta ti ja znam kojekakve price da se decko gubi on je nasa nada i ja bi da sam na njegovom mjestu odbio da idem u dinamo ili hajduk samo evropa....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 okt 2009, 09:16

A joj hitno mora klub mijenjat,hitno Ermine...Sta da Ciro radi sad ,ajd budimo pametni i realni,Vedo i Dzeko,Zlatan treci spic a ovaj mali sve bolji .....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 25 okt 2009, 09:24

ahmic je napisao/la:A joj hitno mora klub mijenjat,hitno Ermine...Sta da Ciro radi sad ,ajd budimo pametni i realni,Vedo i Dzeko,Zlatan treci spic a ovaj mali sve bolji .....
realno, koji zlatan, ne igra ima dva mjeseca, zvati zeca pod hitno, momak razvaljuje i nemoj mu ciro traziti mjesto na boku, neka ga na klupi kao zamjena za vedu i dzeku i onda 15 minuta da osvjezi napad

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 okt 2009, 09:27

pinoche je napisao/la:
ahmic je napisao/la:A joj hitno mora klub mijenjat,hitno Ermine...Sta da Ciro radi sad ,ajd budimo pametni i realni,Vedo i Dzeko,Zlatan treci spic a ovaj mali sve bolji .....
realno, koji zlatan, ne igra ima dva mjeseca, zvati zeca pod hitno, momak razvaljuje i nemoj mu ciro traziti mjesto na boku, neka ga na klupi kao zamjena za vedu i dzeku i onda 15 minuta da osvjezi napad
Imaju i ljudske strane drugar,Zlatan je dobar i kad god je igrao zabio je...Al misljenja sam da nam jedan takav spic treba,imamo tri robusna napadaca ,dok bi nam Zec dobro dosao takav kakav je...Hitar,okretan prava napast...

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 25 okt 2009, 09:30

ahmic je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
Imaju i ljudske strane drugar,Zlatan je dobar i kad god je igrao zabio je...Al misljenja sam da nam jedan takav spic treba,imamo tri robusna napadaca ,dok bi nam Zec dobro dosao takav kakav je...Hitar,okretan prava napast...
drug ili si mlad ili ne razumijes, ko je ljudske strane, u sportu nema sentimentalnosti, ili jesi ili nisi, zlatan sad nije, a zec jeste u tome je razlika, samo se bojim da u slucaju zece i stile gledaju se neke druge stvari, odnosno bankovni racun, ma ne bojim se, znam da se ne lazemo

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 okt 2009, 09:34

To ti mislis da nema drugar...Koliko ti imas godina pa tako razmisljas ...? Mozda ces skonatat kroz zivot da nekim ljudima zbog kredita ne mozes vratit drukcije iako bi trenutno mozda drukcije uradio...

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 25 okt 2009, 09:55

ahmic je napisao/la:To ti mislis da nema drugar...Koliko ti imas godina pa tako razmisljas ...? Mozda ces skonatat kroz zivot da nekim ljudima zbog kredita ne mozes vratit drukcije iako bi trenutno mozda drukcije uradio...
nema drug sentimentalnosti u sportu, djaba ti je, od slave se ne zivi, zlaja je van pogona i on nam je beskoristan za baraz i tu prica zavrsava

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2009, 15:53

Oni ti ga puse Zekan...Zekane :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 16:57

Ma ocekivati Muslima da se oporavi sto prije.
Ali sa pametnim loptama Salihovica ili Misketa Zec bi svoju brzinu itekako znao iskoristiti.
Mada je Muslim neprokosnoven u skok igri.Zato moliti boga da se ovaj oporavi.
Joka nam treba a joka je Muslim :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 okt 2009, 18:22

MENI JE DECKO SUPER IGRAC, ali i MUSLIMOVIC takoder..... mislim da je Ermin trenutno u boljoj formi i najbolje bi bilo da obadvojica budu uz repku pa sta bude..... Ermin ako ovako nastavi on je nasa buducnost decko je garancija za gol kao Muslimovic!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 okt 2009, 19:16

zar nije muslimovic svakako sada povrijedzen?
ako je tako nema nam druge nego zeca opet zvati, ai kad bi zlatan zdrav bio, treba ga zvati jer je u dobroj formi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 okt 2009, 19:25

Ako Zeko dobije sansu protiv Portugala, siguran sam da ce ga zabiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 19:46

omerbavarac je napisao/la:Ako Zeko dobije sansu protiv Portugala, siguran sam da ce ga zabiti.
Mislis da je Zekonja tako opasan 8-)
,,Prip'o,, bi ga Pepe :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 okt 2009, 19:50

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ako Zeko dobije sansu protiv Portugala, siguran sam da ce ga zabiti.
Preopasan. Jedna lopta i kurno bi ih pravo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 21:23

omerbavarac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Preopasan. Jedna lopta i kurno bi ih pravo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma da je Zekonju iskobeljat iz HNL pa negdje u kakav klubcic iz ove velike petorke liguse.Da se nabrusi do kraja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Cwirek, Diadora, Maverick, rishovski, TheTruth34, zikerrz21 i 52 gosta.