A 4+ recimo? To me mami....D10S je napisao/la:Slobodno igraj keca, igrat ce RonaldoIlPrincipe je napisao/la:Pozvani za Ajax ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?
Pao s Marsa ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bolje s Marsa nego na godinu .bparena je napisao/la:Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?![]()
Pao s Marsa ?
Kako su mi ovi Realovci smijesni
Ne svi naravno,nego samo ovi koji u svakom potezu Mou vide neku extra dobru i veliku osobinu.
Kad je gurnuo prst u oko Titu,onda se borio za svoj klub,igrace,bla,bla,bla,sta sve se nije pisalo....
A sad kad se poklopi kao pickica i sjedi mirno na klupi dok mu ovaj prijeti,opet je neka velicina,nece probleme,iskulira i slicno
Kad je gurnuo prst u oko Titu,onda se borio za svoj klub,igrace,bla,bla,bla,sta sve se nije pisalo....
A sad kad se poklopi kao pickica i sjedi mirno na klupi dok mu ovaj prijeti,opet je neka velicina,nece probleme,iskulira i slicno
Kad sam već pomislio da je UEFA došla sebi, kad ono Mascherano u izboru za tim godine

L_blancos je napisao/la:Bolje s Marsa nego na godinu .bparena je napisao/la:Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?![]()
Pao s Marsa ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za meč protiv Holandeza

Florentinovi kandidati, prema Marci

Florentinovi kandidati, prema Marci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nemoj samo ancelottija 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Oj anceloti
pa taj da je dibar ne bi ga npnstop sutirali iz klubova. Lev je dobar trener ali ni do koljena mouu.
naprijed rejal
Karlo ima 2 LS kao trener i mislim jednu kao igrač... Ne možeš njega omalovažiti...Sveti je napisao/la:Oj ancelotipa taj da je dibar ne bi ga npnstop sutirali iz klubova. Lev je dobar trener ali ni do koljena mouu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.
Prije svega mislim na Kontea
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.
- tyler durden
- Kontakt:
Cuj Conte bolji izbor od AncelotijaL_blancos je napisao/la:Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea![]()
Heynckes bi mogao bit dobar izbor.
cime se vi bavite
nista ovo ono najbolji ?
nista ovo ono najbolji ?
Je.. radoznale 
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 04 dec 2012, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Neće Mou nigdje. Decima ove godine...
[youtube][/youtube]
Majstor nad majstorima. Neka mi još jednom neko spomene Kvazikaku, Hazarda i slične prosjeke...
[youtube][/youtube]
Majstor nad majstorima. Neka mi još jednom neko spomene Kvazikaku, Hazarda i slične prosjeke...
Pa dobro na ovom mjesu ima i boljih al et' ne smije niko da ih spomene. 
Nema na ovoj temi o Realu bolje desetke za Real od njega..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Cuj Anceloti bolji izbortyler durden je napisao/la:Cuj Conte bolji izbor od AncelotijaL_blancos je napisao/la:Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea![]()
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.![]()
![]()
Heynckes bi mogao bit dobar izbor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.