manutd89 je napisao/la:drustvo jel neko zna postupak isplate novca sa william hill pokera, naime dobio sam na turniru 220 dolara, sad me interesuje nacin isplate , ja nemam otvoren nikakav racun niti imam kreditnu karticu, do sada sam igrao sa bonusom, znaci nisam imao uplate. Dajem nagradu 10 km na wwin racunu ko mi pomogne
Nemoj se zezati sa tudjom karticom jer to nema trika da ti prodje!!!Ime vlasnika kartice i ime vlasnika racuna mora biti identicno inace se moze desiti da ti blokiraju racun! Posto je ocigledno da nemas svoju karticu mislim da ti je sledeci postupak najlogicniji i najbezbolni:
1. na stranici
http://www.moneybookers.com" onclick="window.open(this.href);return false; otvori nalog i to sa email adresom sa kojom si registrovan na william hill kladionicu
2. sa wwin racuna na moneybookers isplati 30e posto ne dozvoljavaju manje(ako nemas dovoljno onda lepo u poslovnicu i uplati)
3. potom izvrsi uplatu od 10e na william hill sa moneybookers racuna (20e ostaje na njemu)
4. obrni tu uplatu od 10e na william hill na bilo koju kvotu,moze i live na 1.01 kvotu
5. isplati celu sumu dakle i taj bonus sa pokera i ovih 10e ako ih ne padnes na kvoti 1.01

na moneybookers
6. sa moneybookersa celu isplatu+onih 20e koje su tamo stajali uplati na wwin
7. sa wwina nadam se da znas isplatiti

Mada je varijanta 2 dosta logicnija
Odes u raiffasen banku,podneses zahtev za otvaranje visa kartice
za placanje netom(one sa koje mozes potrositi koliko imas na njoj,ne secam se kako se zove),sacekas 7 dana dok je ne dobijes i onda lepo na nju isplatis...