Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

madridista4ever
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la madridista4ever » 04 dec 2012, 00:47

manutd89 je napisao/la:drustvo jel neko zna postupak isplate novca sa william hill pokera, naime dobio sam na turniru 220 dolara, sad me interesuje nacin isplate , ja nemam otvoren nikakav racun niti imam kreditnu karticu, do sada sam igrao sa bonusom, znaci nisam imao uplate. Dajem nagradu 10 km na wwin racunu ko mi pomogne
E ovako i ja sam to igrao ranije i znam način na koji isplaćuju i na koji sam ja dobio novac a to je putem bankovnih transfera sa kreditnim karticama ili debitnim karticama. Na njihovoj stranici im napišeš preko koje kartice primaš i broj i oni te isplate. Znam da je su od kartica bile visa i master,ja sam preko vise. A za debitne imaju još neke ali mislim da su te za njihovo tržište. Ne vjerujem da imaju još neki načini za isplatu. Eto to je što ja znam, nadam se da sam ti šta pomogao drug, :)

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 04 dec 2012, 00:51

a moze li na karticu koja nije moja, npr vlasnik je neko drugi

madridista4ever
Kontakt:

Post Postao/la madridista4ever » 04 dec 2012, 01:03

manutd89 je napisao/la:a moze li na karticu koja nije moja, npr vlasnik je neko drugi
Eh može i čak mislim da je bolje jer si igrao samo s bonusom, jer kad uplaćuješ preko kartice moraš im poslati neke svoje podatke(kopiju lične ili pasoša da vide jel tvoja kartica), ovako ne vidim problem što ne bi moglo samo tamo nađi kod isplate na koju ćeš karticu i prati proceduru. Kod njih to ide veoma brzo i lahko, ne vjerujem da ćeš imati problema.

edit: sad se sjetih da ni ja nisam vršio isplatu preko svoje kartice već preko nečije druge tako da ne bi trebalo biti problem :mrgreen:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 04 dec 2012, 01:07

Za sutra prijedloge, 3 kvotu trazim, hvala

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 04 dec 2012, 01:10

sta je potrebo da se prijavim na wwin?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

merdo21
Kontakt:

Post Postao/la merdo21 » 04 dec 2012, 01:13

Kapellen je napisao/la:sta je potrebo da se prijavim na wwin?
Da se registrujes na stranici,,i sutra da odes u Williams kladionicu i prebacis sebi na racun :mrgreen: logicno sto bi combe reko :lol: :lol:
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 dec 2012, 01:15

manutd89 je napisao/la:a moze li na karticu koja nije moja, npr vlasnik je neko drugi
Ako ti treba kartica moja je na raspolaganju :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 dec 2012, 01:19

bezze je napisao/la:Za sutra prijedloge, 3 kvotu trazim, hvala
slika

Evo ja ovo planiram uplatiti ili na 10 ili na 20 . Vala ako ovo ne prodje ...

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 04 dec 2012, 01:20

može neko vaše mišljenje o utakmici Gateshead FC-Grimsby...koliko vidim može se naslutit neka suradnja,e sad dali će sutra doći 1 kako bi i bio red ili možda čak prepuste bodove gostima da bi izborili vrh tablice..

http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... id=1380098" onclick="window.open(this.href);return false;
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 04 dec 2012, 01:25

merdo21 je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:sta je potrebo da se prijavim na wwin?
Da se registrujes na stranici,,i sutra da odes u Williams kladionicu i prebacis sebi na racun :mrgreen: logicno sto bi combe reko :lol: :lol:
:lol: :lol: hvala !
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 04 dec 2012, 02:06

NbaKnights je napisao/la:Walker over 14,5 – Ogromna je razlikau njegovom učinku kad igra doma i kad igra u gostima. Doma prosjek 19.3 u gostima 11.7. Portlandov rookie još uvijek nije netko u koga se može obrambeno pouzdati mi mislim da će walker uspjeti iskoristiti njegove slabosti i na domaćem terenu na kojem se dobro snalazi preći 14,5. Prosjek mu je 16.3 ove sezone.

Detroit – Cleveland 1 – iako još nije konačno, uz Irvinga koji fali Clevelandu danas bi susret trebao propustiti i Waiters koji preuzima dosta veliku napadačku odgovornost na sebe. Također je Varejao ozljeđen, ali po trenutnim informacijama bi trebao igrati. E sad Detroit je katastrofalno počeo sezonu, otvaranje sa 8 poraza u nizu ali polako se dižu, nije to ništa spektakularno ali 5 pobjeda u zadnjih 10 utakmica je ogromna razlika s obzirom kako su stvari funkcionirale na početku. Nemaju nikakvih problema sa ozljedama.

Derozan 18,5 under (supersport @1.70) – Mislim da svi na ovom forumu imaju veliko i opravdano povjerenje u Iguodalinu obranu. Danas će čuvati Derozana koji pokazuje velike razlike u igri vani i doma. Ove sezone doma ima prosjek 22,9 a vani 15,3 što je ogromna razlika. Ali dokaz da to nije slučajnost, i prošle sezone je bilo tako. Doma 19,1, a vani 14,4. Nitko od ostalih Torontovoih bitnih napadačkih opcija (Barnjani, Lowry) nije ozljeđen i zaključak je da Derozana ne vidim u gostima i protiv Iguodale na 19+ koševa

Preuzeto sa -> http://www.nbaknights.com
Bravo majstore za ovaj prvi par. Za 15 minuta presao.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

nisterlo
Kontakt:

Post Postao/la nisterlo » 04 dec 2012, 02:27

manutd89 je napisao/la:drustvo jel neko zna postupak isplate novca sa william hill pokera, naime dobio sam na turniru 220 dolara, sad me interesuje nacin isplate , ja nemam otvoren nikakav racun niti imam kreditnu karticu, do sada sam igrao sa bonusom, znaci nisam imao uplate. Dajem nagradu 10 km na wwin racunu ko mi pomogne
Nemoj se zezati sa tudjom karticom jer to nema trika da ti prodje!!!Ime vlasnika kartice i ime vlasnika racuna mora biti identicno inace se moze desiti da ti blokiraju racun! Posto je ocigledno da nemas svoju karticu mislim da ti je sledeci postupak najlogicniji i najbezbolni:
1. na stranici http://www.moneybookers.com" onclick="window.open(this.href);return false; otvori nalog i to sa email adresom sa kojom si registrovan na william hill kladionicu
2. sa wwin racuna na moneybookers isplati 30e posto ne dozvoljavaju manje(ako nemas dovoljno onda lepo u poslovnicu i uplati)
3. potom izvrsi uplatu od 10e na william hill sa moneybookers racuna (20e ostaje na njemu)
4. obrni tu uplatu od 10e na william hill na bilo koju kvotu,moze i live na 1.01 kvotu
5. isplati celu sumu dakle i taj bonus sa pokera i ovih 10e ako ih ne padnes na kvoti 1.01 :D na moneybookers
6. sa moneybookersa celu isplatu+onih 20e koje su tamo stajali uplati na wwin
7. sa wwina nadam se da znas isplatiti :)
Mada je varijanta 2 dosta logicnija
Odes u raiffasen banku,podneses zahtev za otvaranje visa kartice za placanje netom(one sa koje mozes potrositi koliko imas na njoj,ne secam se kako se zove),sacekas 7 dana dok je ne dobijes i onda lepo na nju isplatis...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 dec 2012, 03:06

Umrli Monroe, staru mu jbm, frajer se tacno ne nudi u napadu nikako, nasao nocas dijeliti asistencije, a po kos nikako nije opasan :/
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 04 dec 2012, 03:41

LloriS je napisao/la:Umrli Monroe, staru mu jbm, frajer se tacno ne nudi u napadu nikako, nasao nocas dijeliti asistencije, a po kos nikako nije opasan :/
Ja sam ga igrao manje u Sportplusu. Šteta što nisam ranije vidio da je neko postavio ovaj par, da vas upozorim. Nemojte igrati na centre protiv Clevelanda jer Varejao&co jako dobro brane centarsku poziciju (s te pozicije primaju u prosjeku 14.9 poena u 17 odigranih utakmica). U Premieru je bila margina 14.5 i u toku dana su oborili kvotu na 1,70. Ja sam čak i to mislio igrati manje, ali sam preskočio. Za one koji vole igrati više ovo je bila navlakuša - dobar centar, primamljiva margina i pad kvote.

I zamolio bi vas da ovdje postavljate samo parove radi preglednosti topica. Za pitanja, dijaloge i psovanje imate drugi topic koji je predviđen za to. Ovo je totalno nepregledno.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 dec 2012, 03:52

Ma da Varejao je strasan u odbrani, mislio sam njega staviti over 13,5 na TTX Premier ima a u ponudi kad sam igrao u kladionici nije ga bilo, pa sam i ubacio Monroe, steta sve mi prodje za malo 50 km :evil:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 04 dec 2012, 06:53

Citizen-X je napisao/la:
evo gledam omjer jbi ga Orlanda i ove geliptere....

golden stejt nije dobio ove geliptere ravno 4 godine u regularnom toku utakmice - ja bih ovo opalio u 2 i ko mu jbe mater.... 5.5 kvota - mozda ih pobjeda protiv lejkersa digne - mozda nije bila prodaja ko zna.....

udarajte 5.5 :mrgreen: - ovo je jbo mater 50/50%
.

dva dana isti tim - jedan par - kvota 10 i kvota 5.5.... ko je sluš'o babuku sluš'o je a oparit se moglo momacki 8-) :P

laku noc i prijatno ;)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 04 dec 2012, 07:57

deno_TM87 je napisao/la: Aalborg - Aarhus(SP) 1X 1.35 0:3 :roll:
Guingamp - Istres(L8) 1X 1.30 1:0 :mrgreen:
Dordrecht - AGOW pik 1 1.30 2:0 :mrgreen:
Newcastle - Wigan pik 1 1.60 3:0 :mrgreen:
Bellinzona - Wohlen 1 1.45 1:0 :mrgreen:
Sevilla - Valladolid Gda 1.45 1:2 :mrgreen:
Otelul - CSMS 1 1.60 0:3 :roll:
odg/Cottbus - Hertha 1 1.55 1:2 :mrgreen:

Kvota: 20.20
Uplata: 1.00
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 dec 2012, 08:17

danas sigurno olimpiakos daje gol i real 1 ovo ostalo bolje izbjeci ;) sta vi mislite
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 dec 2012, 09:05

astra1922 je napisao/la:danas sigurno olimpiakos daje gol i real 1 ovo ostalo bolje izbjeci ;) sta vi mislite
BVB 1X ... Silva ne igra ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2012, 09:17

pintol_TM87 je napisao/la:Denver vs Toronto (vise od 200) @1.85
Charlot - Portland (manje 191,5 ) @1.85
Golden state vs Orlando (+7.5 da orlando nece izgubiti vise od 7 razlike )@2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.