Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mirza_it
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mirza_it » 04 dec 2012, 09:21

Eh evo i moja 2 listica za sad :

PSG-PORTO 1
MALAGA-ANDERLECHT 1
MILAN-ZENIT 1
DINAMO Z- DINAMO K 2
MONTPELIER-SCHALKE 2
OLIMIACOS-ARSENAL 1

UPLATA:5€
DOBITAK:460€

DINAMO Z - NO GOL
PSG-PORTO 1 (Prvo poluvrijeme)
MONTPELIER-SCHALKE X (Prvo poluvrijeme)
OLIMPIACOS-ARSENAL X (Prvo poluvrijeme)
MALAGA-ANDRECHT 1 (Prvo poluvrijeme )
MILAN-ZENIT 1 (Prvo poluvrijeme)

uplata 5€
dobitak: 1160€

za sad toliko poslije cu jos da vidim da uplatim sta :D

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 04 dec 2012, 09:24

astra1922 je napisao/la:danas sigurno olimpiakos daje gol i real 1 ovo ostalo bolje izbjeci ;) sta vi mislite
Olimpiacos bi trebao dati gol i pobijediti , ali Real nesto bas i nisam siguran u 1 radije bi odigrao x2 kao i Mancester C.

NbaKnights
Kontakt:

Post Postao/la NbaKnights » 04 dec 2012, 09:36

NbaKnights je napisao/la:Walker over 14,5 – Ogromna je razlikau njegovom učinku kad igra doma i kad igra u gostima. Doma prosjek 19.3 u gostima 11.7. Portlandov rookie još uvijek nije netko u koga se može obrambeno pouzdati mi mislim da će walker uspjeti iskoristiti njegove slabosti i na domaćem terenu na kojem se dobro snalazi preći 14,5. Prosjek mu je 16.3 ove sezone.

Detroit – Cleveland 1 – iako još nije konačno, uz Irvinga koji fali Clevelandu danas bi susret trebao propustiti i Waiters koji preuzima dosta veliku napadačku odgovornost na sebe. Također je Varejao ozljeđen, ali po trenutnim informacijama bi trebao igrati. E sad Detroit je katastrofalno počeo sezonu, otvaranje sa 8 poraza u nizu ali polako se dižu, nije to ništa spektakularno ali 5 pobjeda u zadnjih 10 utakmica je ogromna razlika s obzirom kako su stvari funkcionirale na početku. Nemaju nikakvih problema sa ozljedama.

Derozan 18,5 under (supersport @1.70) – Mislim da svi na ovom forumu imaju veliko i opravdano povjerenje u Iguodalinu obranu. Danas će čuvati Derozana koji pokazuje velike razlike u igri vani i doma. Ove sezone doma ima prosjek 22,9 a vani 15,3 što je ogromna razlika. Ali dokaz da to nije slučajnost, i prošle sezone je bilo tako. Doma 19,1, a vani 14,4. Nitko od ostalih Torontovoih bitnih napadačkih opcija (Barnjani, Lowry) nije ozljeđen i zaključak je da Derozana ne vidim u gostima i protiv Iguodale na 19+ koševa

Preuzeto sa -> http://www.nbaknights.com
:D :D :D :D
NbaKnights.com - NBA analize

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 dec 2012, 11:17

bavarian_bk je napisao/la:
bezze je napisao/la:Za sutra prijedloge, 3 kvotu trazim, hvala
slika

Evo ja ovo planiram uplatiti ili na 10 ili na 20 . Vala ako ovo ne prodje ...
izbaci milan daje gol ,veceras milan ce igrat u nekom bezze sastavu,el shaarawy ne igra ,bar tako su najave da nece igrat a on im jedini i daje golove ovo ostalo hadalji :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 04 dec 2012, 11:46

barca_87 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
bezze je napisao/la:Za sutra prijedloge, 3 kvotu trazim, hvala
slika

Evo ja ovo planiram uplatiti ili na 10 ili na 20 . Vala ako ovo ne prodje ...
izbaci milan daje gol ,veceras milan ce igrat u nekom bezze sastavu,el shaarawy ne igra ,bar tako su najave da nece igrat a on im jedini i daje golove ovo ostalo hadalji :D
izbaci ti ovog dinama z nece on dati gola ni da igraju jos 5 utakmica

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 dec 2012, 12:14

slika

znaci nedostaje cijeli jedan tim, 14 igraca nije otputovalo u Grcku:

Vito Mannone, Per Mertesacker, Kieran Gibbs, Laurent Koscielny, Andre Santos, Bacary Sagna, Mikel Arteta, S Cazorla, Theo Walcott, Jack Wilshere, V Diaby, Olivier Giroud, Lukas Podolski i Sanchez Watt.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 04 dec 2012, 12:20

slika

eto vam pa proberite sigurice :D :D :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 04 dec 2012, 12:39

Sigurica dana Dinamo Zagreb dvojka, danas ide na sve tikete. U super tipu kvota 2.20. Isto tako predlažem rukomet Srbija - Norveška 2 (u super tipu 1.50). Norveška je svjetski, evropski i olimpijski šampion.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 04 dec 2012, 12:47

mirza_it je napisao/la:izbaci ti ovog dinama z nece on dati gola ni da igraju jos 5 utakmica
Igrao je Dinamo K da ce dati gol, ne Zagrebcane :D
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 dec 2012, 12:51

Evo sta sam ja konto danas ogirati pa malo da prokometarisete i da mi date kakvu sugestiju:
PSG-Porto oba daju go,
Olympiacos-Arsenal gost daje go,
Montpelier-Schalke gost daje go,
Milan-Zenit gost daje go,
Dortmund-City domacin daje go.

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 04 dec 2012, 12:52

Hrvatska(Ž) (-24,5+) 1 1.85 ;)
Otvaranje prvenstva i prva utakmica koja donosi veliku nervozu posebno kada u utakmicu ulaziš, a da ne znaš što možeš očekivati. Potpuno nova ekipa Hrvatske nije odigrala niti jednu pripremnu utakmicu tako da će trebati vremena za usklađivanje i prilagodbu igračica jer jedno je trening, a drugo utakmica na prvenstvu. U sastavu Hrvatske nedostaju prva dva topnika, Penezić i Tatari od kojih su polazile sve napadačke akcije. Sada će napad ovisiti o Kristini Elez i Sonji Bašić koje su u Londonu jedva prelazile centar, a igra u napadu im se brojala u sekundama, a ne u minutama. Obzirom sve ukazuje na to da će Hrvatska imati velikih problema na postavljenu obranu jer nema izrazitog vanjskog šutera, a čvrsta Mađarska 6:0 zona zatvorit će suradnju s pivotima i krilima, ova mi se margina čini previsokom jer sumnjam da će Canjugine izabranice uspjeti iskontrirati Mađarice i postići puno lakih golova obzirom da ima malu rotaciju i teško će moći držati visoki ritam tijekom svih 60 minuta

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 04 dec 2012, 12:53

evo i od mene nesta:

paris sg - porto tip 1
lille - valencia tip 2
Milan - Zenit tip x
Sahtar - Juventus tip x
olimpiakos - arsenal tip 1
dinamo z - dinamo k tip 2

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 dec 2012, 12:56

Willy je napisao/la:Sigurica dana Dinamo Zagreb dvojka, danas ide na sve tikete. U super tipu kvota 2.20. Isto tako predlažem rukomet Srbija - Norveška 2 (u super tipu 1.50). Norveška je svjetski, evropski i olimpijski šampion.
Dodao bih da Srbija nije jos pobijedila na zavrsnici EP tj. 9 uzastopnih poraza.Norveska je 5 puta za redom prvak Evrope.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 04 dec 2012, 13:04

Milano – Bolzano (hockey) X, kvota 4,50. Igrali su 2 puta ove sezone i oba puta su išli na produžetke. Valjda će biti i treća sreća. :mrgreen:

Milan – Zenit 2, kvota 2.90. Rusima je za razliku od mnogih stalo do Europa Lige, Milan ne može biti prvi, tako da mislim da je iznenađenje moguće, a kvota je skroz primamljiva.

Catania – Cittadella 1, kup Italije, kvota 1,60. Catania će izvesti dosta solidan sastav, pobjednik ove tekme ide na Parmu, koja nije nemoguć protivnik, pa će se vjerovatno i Catania više potruditi.

Psg – Porto, prvo poluvrijeme x, kvota 2,20. Gusta tekma, prvo mjesto u grupi je dosta bitno. PSG je kriza u zadnje vrijeme, Portu odgovara i neriješeno, pa će vjerovatno zatvorenije ući u tekmu.

Ulog 3, dobitak 138, nek’ bude 140, da ne cjepidlačimo. :D

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 04 dec 2012, 13:07

neznam ljudi, nebi da nesrecu donosim i vama i sebi, al meni je pravo suveljiv par dinamo z - dinamo k. iz razloga sto dinamo k. dolazi bez nekoliko igraca tacnije gusev, almeida, danilo silva i khahceridi, znam da dinamo nije dao gola ima stoljece, sve to znam, al znam i ovo da je dinamo k. vec u evropskoj ligi i da je svejedno u potpunosti ako obori mene, vas i nas na kladionici, jer im mec ne igra znacaja, opet kazem kvota je za pozeliti i ja sam je odigrao... :?
...rob do bagro...

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 04 dec 2012, 13:12

Još da dodam da je bolje danas odigrati X na Shakhtar – Juve, jer kvota vrtoglavo pada. Jutros bila 2,20, sad već 1,90. Mislim da nijedan tim neće tražiti belaja, sa X-om oba prolaze. :|

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 04 dec 2012, 13:15

DejaNMG je napisao/la:
mirza_it je napisao/la:izbaci ti ovog dinama z nece on dati gola ni da igraju jos 5 utakmica
Igrao je Dinamo K da ce dati gol, ne Zagrebcane :D
:lol: :lol: greska moja :D :D

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 04 dec 2012, 13:18

ibra_barca je napisao/la:neznam ljudi, nebi da nesrecu donosim i vama i sebi, al meni je pravo suveljiv par dinamo z - dinamo k. iz razloga sto dinamo k. dolazi bez nekoliko igraca tacnije gusev, almeida, danilo silva i khahceridi, znam da dinamo nije dao gola ima stoljece, sve to znam, al znam i ovo da je dinamo k. vec u evropskoj ligi i da je svejedno u potpunosti ako obori mene, vas i nas na kladionici, jer im mec ne igra znacaja, opet kazem kvota je za pozeliti i ja sam je odigrao... :?
sve to stoji ali 1milion razloga je da dinamo k dobije a taj milion nije mala svota i zasto ne iskoristit protiv zagrebcana koji su smijesni u LS bez postignutog gola, ja mislim i hedikep ce ovdje doci :D

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 04 dec 2012, 13:26

mirza_it je napisao/la:
ibra_barca je napisao/la:neznam ljudi, nebi da nesrecu donosim i vama i sebi, al meni je pravo suveljiv par dinamo z - dinamo k. iz razloga sto dinamo k. dolazi bez nekoliko igraca tacnije gusev, almeida, danilo silva i khahceridi, znam da dinamo nije dao gola ima stoljece, sve to znam, al znam i ovo da je dinamo k. vec u evropskoj ligi i da je svejedno u potpunosti ako obori mene, vas i nas na kladionici, jer im mec ne igra znacaja, opet kazem kvota je za pozeliti i ja sam je odigrao... :?
sve to stoji ali 1milion razloga je da dinamo k dobije a taj milion nije mala svota i zasto ne iskoristit protiv zagrebcana koji su smijesni u LS bez postignutog gola, ja mislim i hedikep ce ovdje doci :D
Šta ja znam, mene uvijek nešto vuče da stavim X kad igraju Genk-Gent, Brentford – Bradford, Burnsley – Burnley, Tošk - Gošk :mrgreen: , a tim više i kad se sastaju dva Dinama u skroz nebitnoj utakmici. :mrgreen: Još je kvota 3,50 – vjerovatno ću odigrati X na lovačkom listiću kojeg ću razraditi kasnije.

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 04 dec 2012, 13:35

tonii je napisao/la:može neko vaše mišljenje o utakmici Gateshead FC-Grimsby...koliko vidim može se naslutit neka suradnja,e sad dali će sutra doći 1 kako bi i bio red ili možda čak prepuste bodove gostima da bi izborili vrh tablice..

http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... id=1380098" onclick="window.open(this.href);return false;

sta nitko se ne snalazi u 3za3 utakmica il nitko ne želi podjeliti svoje mišljenje?
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.