Olimpik Sarajevo

VolimTz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la VolimTz » 04 dec 2012, 09:01

Bosanski zmaj je napisao/la: AMAR OSIM o fuziji na 5:40
" onclick="window.open(this.href);return false;
I meni ne bi bilo jasno, "Koji sam k.u.r.a.c jeo g.o.v.n.a u Trebinju, kad su se opet vratili".

@hoshtapler

Vaš problem nije u tome što ne možete nego što ne želite da shvatite. Pa jebote vi ste veći kompleksaši od nas. :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 dec 2012, 09:04

VolimTz je napisao/la:
I meni ne bi bilo jasno, "Koji sam k.u.r.a.c jeo g.o.v.n.a u Trebinju, kad su se opet vratili".

@hoshtapler

Vaš problem nije u tome što ne možete nego što ne želite da shvatite. Pa jebote vi ste veći kompleksaši od nas. :lol:
Jest Zeljo strahuje od Slobode

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 04 dec 2012, 09:07

Zekoo je napisao/la:
Pa koji k.u.r.ac onda diplomiraju pravo tamo na našoj temi. Ovo je nešto nevjerovatno, kako se bore za Slobodu. Pa ako se po njihovoj priči gasi, niko sretniji od vas.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 dec 2012, 09:11

i historiju stare Slobode zbog te "fuzije"
SlobodaOlimpic199320131919 i 'usrefov broj matičnih stanica.

Al' opet kažem to je dobro ako vjeruju u uspjesan klub i novi stadion.

Dobro je vrijeme u Tuzli.Bojim se da SlobodaOlimpic postaje "partijaner" klub.Smiješni su im navijači, prodali i dusu.Navijač koji ne razumije da se i 1, 2 ligi igra...drugu ligu dotak'o sam, predao se nisam....još bi jedan život nannannnanannnnaaaananIspade da se boje Viteza.Oni misle da Olimpic može dobit Viteza, teško.Pa šta će onda oni ako uzmem u obzir da govorim iz perspektive mog Željezičara iz razloga što ovo da se napravi treba proći niz zakonskih procedura, a i nije praksa da se odobrava novo licenciranje stadiona u vremenu trajanja sezone, a i svijest da je Olimpic trebao postati jedan mali ugledni gradski klub, sa lijepim stadionom koji bi sa vremenom i kroz selekcije igrača imao svoju publiku, interesa za kvalitetnim afirmiranjem i sl..To nije dobro za Sarajevo, u Hrvatskoj kad igrač ode u Zagreb i u njihovih praktično 9 drugoligaša, on ima priliku .Sarajevo si dopušta da gubi ulogu centra , idioti, pa i reprezetacija je da se kill...? Sve nam iz grada odlazi, produkty pitanije-? Košarka, rukomet, Olimpic, nemamo jednu regionalnu ligu, ispade da je Sarajevo k'o Tuzla, isto.A i led nam kratak.

Sarajevo je jedini Olimpijski grad bez sportske perspektive u ovom trenutku u Evropi, a možda i u svijetu.
'bem ti Sochi
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 04 dec 2012, 09:13

bezze je ovo mjesanje, olimpic treba ostati u rajvosa (my misljenje)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 dec 2012, 09:45

Jos kad ulete biznismeni Nijemci, Saudijci, kada dodju ex igraci barse, kada se napuni Tusanj bit ce to ekipa za velike domete.
Jos kada se proda Subasic pa kad legnu pare od Duljevica, a moze se i otocanska ''Bombonjera'' prenijeti u Tuzlu kao pomocni teren za novi veliki klub.

Mogu se prenijeti i reklame 'moja opstina moj klub', ili ce se uraditi upgrade na 'moj grad moj klub'.

Opet novi veliki projekat, jos veci i jos bolji i sto je najvaznije uz navijace fukare uz pogrupu vukovi sa Tusnja.

Takodjer bitna stvar je da ce tuzlanski taksisti procvjetati kada im pabizo prenese iskustva sa otoke, a mozda i on dobije mjesto na standu u blizini Tusnja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 04 dec 2012, 11:22

Kao osoba koja prati Olimpic i cesto posjecuje njegove utakmice nisam bio za ovu fuziju sa Slobodom. Vise sam isao na varijantu da Olimpic bude mali klub, koga svi ponizavaju, ali on se polako dize i ostvaruje ciljeve. Medjutim, ako dodje do ove fuzije( sta god to znacilo) ja necu prestati da pratim Olimpic i kada budem mogao ici cu na utakmice. Nekako mi je najvise zao Tuzlaka kojima je sada drego jer ce se ujediniti sa Olimpicom, a ne shvataju kolika je to sramota za jednog diva kakav je Sloboda. Olimpicu ce ovo dobro doci, jer ce zadrzati svoj igrace i strucni stab, ime ce malo promijeniti, ali ono im nista i ne znaci, dobit ce navijace i podrsku velikog broja ljudi. Ovo zadnje i jeste trebalo Olimpicu, a u Sarajevu bi to veoma tesko postigli.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 dec 2012, 11:45

Zekoo je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

@hoshtapler

ne strahuje zeljo od slobode nego gubi sigurnih 6 bodova koje je imo svih ovih sezona od olimpica

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 dec 2012, 11:48

samoposteno je napisao/la: ne strahuje zeljo od slobode nego gubi sigurnih 6 bodova koje je imo svih ovih sezona od olimpica
Recimo 3 al eto nek i bude 6, ali na kraju Željo uvijek ima više od 6 bodova u odnosu na drugoplasiranog.

A zbog čega bi ta Sloboda sa igračima Olimpica bila toliko jača osim što bi imala navijače !?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 dec 2012, 11:55

Zekoo je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: ne strahuje zeljo od slobode nego gubi sigurnih 6 bodova koje je imo svih ovih sezona od olimpica
Recimo 3 al eto nek i bude 6, ali na kraju Željo uvijek ima više od 6 bodova u odnosu na drugoplasiranog.

A zbog čega bi ta Sloboda sa igračima Olimpica bila toliko jača osim što bi imala navijače !?
a zbog cega je zeljo jaci od olimpica osim zbog navijaca

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 04 dec 2012, 11:57

suhakrpa je napisao/la:Kao osoba koja prati Olimpic i cesto posjecuje njegove utakmice nisam bio za ovu fuziju sa Slobodom. Vise sam isao na varijantu da Olimpic bude mali klub, koga svi ponizavaju, ali on se polako dize i ostvaruje ciljeve. Medjutim, ako dodje do ove fuzije( sta god to znacilo) ja necu prestati da pratim Olimpic i kada budem mogao ici cu na utakmice. Nekako mi je najvise zao Tuzlaka kojima je sada drego jer ce se ujediniti sa Olimpicom, a ne shvataju kolika je to sramota za jednog diva kakav je Sloboda. Olimpicu ce ovo dobro doci, jer ce zadrzati svoj igrace i strucni stab, ime ce malo promijeniti, ali ono im nista i ne znaci, dobit ce navijace i podrsku velikog broja ljudi. Ovo zadnje i jeste trebalo Olimpicu, a u Sarajevu bi to veoma tesko postigli.
Ja neznam koja je to sramota. Pa u Evropi je to sasvim normalno, da se klubovi, (sa puno vecom tradicijom) koji su ociti u velikim dugovima, ugase i osnuje novi klub, sa skoro istim imenom i grbom, i taj klub se broji kao oficielni nasljednik starog kluba, cak i historija tog novog kluba je ona od starog, jednostavno bude ta napomena "nasljednik starog kluba", sve ostalo dakle isto. Ja nevidim tu nikakav problem, dzabe tebi neka bogata tradicija (sta vredi Tuzlacima sto su nekad igrali u Prvoj ligi Jugoslavije ili sta ti ja znam gdje jos, kad danas igraju u jednoj dosta jadnoj Prvoj ligi Federacije, sta vredi jednom djetetu sto mu je omiljeni klub nekad bio slavan, kad taj klub danas dozivaljava onako kakva je Slododa danas - u dugovima, u prosjeku PLFBiH) kad si u ogromnim dugovima, i kad ti klub od toga ispasta 10, 20 godina. I pored toga svega, ovdje se ipak radi o fuziji, a ne o gasenju.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 dec 2012, 11:59

samoposteno je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:

Samo reci da ne mislis ozbiljno.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 dec 2012, 12:01

terabajt je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:[]

Samo reci da ne mislis ozbiljno.[/quote]
nemoj mi samo pricat o historiji pricamo o trenutnom igrackom kadru po cemu je zeljo bolji

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 dec 2012, 12:03

Ove godine odigrane 3 utakmice sve pobjede zelje gola olimpic nije dao zelji,a sta ce to biti osim da je zeljo bolji ???.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 dec 2012, 12:05

terabajt je napisao/la:Ove godine odigrane 3 utakmice sve pobjede zelje gola olimpic nije dao zelji,a sta ce to biti osim da je zeljo bolji ???.
to nije samo ove godine to se desava svake godine i to je vasa prednost sto ste imali sigurne bodove protiv olimpica........ali to sve prestaje ako oni predju u tuzlu........a pobjede ste imali samo zbog toga sto su se sve utakmice igrale u sarajevu i vi ste bili veci domacini nego olimpic

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 dec 2012, 12:18

samoposteno je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ove godine odigrane 3 utakmice sve pobjede zelje gola olimpic nije dao zelji,a sta ce to biti osim da je zeljo bolji ???.
to nije samo ove godine to se desava svake godine i to je vasa prednost sto ste imali sigurne bodove protiv olimpica........ali to sve prestaje ako oni predju u tuzlu........a pobjede ste imali samo zbog toga sto su se sve utakmice igrale u sarajevu i vi ste bili veci domacini nego olimpic
Kvalitet dobija utakmicu a ne domacinski teren i navijaci.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 dec 2012, 12:32

Daj bolan, pa ne moze biti isto igrati pred svojim navijacima i pred tudjim. Jednostavno, zalaganje na terenu nije isto, ako nemas podrske sa tribina.
#divovi

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 dec 2012, 12:51

Terabajt pa sto onda ne pobijediste radnik ako je do kvaliteta, na sav glas ste kukali da je to zbog navijaca sto nema na stadionu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 dec 2012, 12:53

Tkanton je napisao/la:Terabajt pa sto onda ne pobijediste radnik ako je do kvaliteta, na sav glas ste kukali da je to zbog navijaca sto nema na stadionu.
Kralju ne moze se svaka utakmica dobiti i poraz je futbal . Al samo navodim primjer da je neko u istom rangu po kvalitetu kao sto ovaj gore navede u 3 utakmice mogli bi jedno dobiti al ni gola nisu postigli . Da ne idemo u dalje raspravu ,svako ima misljenje al moje je potkrepljeno dokazom.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 dec 2012, 13:20

AlemC85 je napisao/la:kratko i jasno FK SLOBODA TUZLA nakon 93 se gasi, i sve što je bilo uz nju, a Olimpic nastavlja funkcionisati pod novim imenom Sloboda - Olimpic, i igrat će domaće utakmice na Tušnju na kojem je utakmice nekada igrala sada već bivša Sloboda, i to je sva poenta.....
Momak objasnio! Jos ce sve biti vecinom igraci Olimpica i strucni stab, ali ce igrati u dresovima crno crvene boje! I sad oni prelaze da navijaju za drugi klub, totalno nelogicno barem meni, ali sta je tu je sretno im! :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.