Olimpik Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2012, 13:37

ovu stranicu treba zamrznuti i otvoruti novu sloboda-olimpic-tuzla :D

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 04 dec 2012, 14:01

Čitam na drugom forumu da se vodi mrtva utrka oko prijedloga novog imena navijačke skupine OlimpiC Slobode:

-FuCovi
-VuCare

Oba imena su odlična. Biće neizvjesno :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 04 dec 2012, 14:37

Ovo ne može proći zakonski bez odobrenja skupštine kluba,e sad ako postoji formalno skupština kluba vjerovatno će "svoje" ljude postaviti da glasaju ZA tj. "klimoglavce".
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 04 dec 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 04 dec 2012, 15:25

E čuj da se naziv Olimpic izbriše od ljeta,predsjedniče nije ti Olimpic babovina!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 dec 2012, 15:27

Mancini je napisao/la:E čuj da se naziv Olimpic izbriše od ljeta,predsjedniče nije ti Olimpic babovina!
A šta bi bio OlimpiC da nije Nijaza ? Igrali bi derbi sa Saobraćajcem.
DRUG NEBI TI PUNCA

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 04 dec 2012, 15:35

Bolje da igra sa Saobraćajcem nego da idu u Tuzlu i svaku tekmu putuju iz Sarajeva.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 04 dec 2012, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 dec 2012, 15:35

Mancini je napisao/la:Bolje da igra sa Saobraćajcem nego da idu u Tuzlu i svaku tekmu putuje iz Sarajeva.
Jesi glup jbt :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 04 dec 2012, 15:44

E nek si ti pametan iz Tuzle :oops: .Dali to misliš da će svi igrači koji žive u Sarajevu preseliti u Tuzlu a ljudi žive sa svojim porodicama već dugo u Sarajevu,na primjer Muharemović,Regoje,Bučan,Škoro,Pliska,Duljević,trener Musemić,da ne nabrajam više.Oni će se preseliti u Tuzlu ili će ići u Tuzlu svaku domaću tekmu,šta misliš pametni iz Tuzle?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 dec 2012, 15:48

Mancini je napisao/la:E nek si ti pametan iz Tuzle :oops: .Dali to misliš da će svi igrači koji žive u Sarajevu preseliti u Tuzlu a ljudi žive sa svojim porodicama već dugo u Sarajevu,na primjer Muharemović,Regoje,Bučan,Škoro,Pliska,Duljević,trener Musemić,da ne nabrajam više.Oni će se preseliti u Tuzlu ili će ići u Tuzlu svaku domaću tekmu,šta misliš pametni iz Tuzle?
Ja da sam na tvom mjestu ja bi se izbrisao sa ovog foruma, razmisli sta pises bolan bolan imas li ti mozga imalo ili pucas onako u prazno ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 dec 2012, 15:50

fukara87 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:E nek si ti pametan iz Tuzle :oops: .Dali to misliš da će svi igrači koji žive u Sarajevu preseliti u Tuzlu a ljudi žive sa svojim porodicama već dugo u Sarajevu,na primjer Muharemović,Regoje,Bučan,Škoro,Pliska,Duljević,trener Musemić,da ne nabrajam više.Oni će se preseliti u Tuzlu ili će ići u Tuzlu svaku domaću tekmu,šta misliš pametni iz Tuzle?
Ja da sam na tvom mjestu ja bi se izbrisao sa ovog foruma, razmisli sta pises bolan bolan imas li ti mozga imalo ili pucas onako u prazno ?
Aco možeš li ovoga banovati strašno je dosadan! ;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 dec 2012, 15:50

ja da sam na tvom mjestu ja bi se izbrisao sa ovog forum
Kako ti nekome imaš pravo reći da se izbriše, pogledaj kako pišeš, nepismenjakoviću jedan..jajajajajaj
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 dec 2012, 16:11

Hahahaha dragi mancini jesi ti svjestan sta pises, pa 80 igraca zivi van svojih gradova, to je na klubu da obezbijedi igracima stanovanje i oni ako su vezani profi ugovorom ima da idu na mars ako klub to trazi

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2012, 16:19

fukara87 je napisao/la:
Stvarno, nikada mi nije jasno zasto je Mirza Teletovic otisao u NBA kada je to daleko od Jablanice? :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 dec 2012, 16:22

Probisvjet je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Stvarno, nikada mi nije jasno zasto je Mirza Teletovic otisao u NBA kada je to daleko od Jablanice? :lol: :lol: :lol:
Pogotovo u metropolu Tuzlu da idu da žive. :lol: :lol: :lol:

BiHsportsclubs
Kontakt:

Post Postao/la BiHsportsclubs » 04 dec 2012, 16:51

Jarani moji ovako stvari stoje iz moje novinarske price. Kada dođe do fuzije dva kluba jedan klub se gasi, a to je Sloboda jel je u nizem rangu, a ako se gasi Olimpic onda se nemoze igrati u premijer ligi. I do fuzije nemoze doci na polusezoni nego tek kada se zavrsi cijela sezona. A sto se tice prelaska u Tuzlu ja mislim da ce Olimpic imati mnogo vece troskove sto se tice igraca, jel ste gore spomenuli da dosta igraca koja imaju obitelji zive u Sarajevu u svojim stanovima, a sad bi trebalo svim tim igracima placati stanarine i prehranu. Ali jos jedna bitna stvar kad dodje do fuzija: kad dodje do fuzija automatski su svi igraci slobodni na stetu kluba i sad neznam da li ce Nijaz uspjeti da zadrzi sve igrace jel neko ne želi otići iz sarajeva. Upravo sam juce prcao sa nekim igracima u vezi toga i dosta njih koji imaju obitelji ne zeli ici iz Sarajeva i tu nastaje veliki problem za Nijaza.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 04 dec 2012, 16:56

BiHsportsclubs je napisao/la:Jarani moji ovako stvari stoje iz moje novinarske price. Kada dođe do fuzije dva kluba jedan klub se gasi, a to je Sloboda jel je u nizem rangu, a ako se gasi Olimpic onda se nemoze igrati u premijer ligi. I do fuzije nemoze doci na polusezoni nego tek kada se zavrsi cijela sezona. A sto se tice prelaska u Tuzlu ja mislim da ce Olimpic imati mnogo vece troskove sto se tice igraca, jel ste gore spomenuli da dosta igraca koja imaju obitelji zive u Sarajevu u svojim stanovima, a sad bi trebalo svim tim igracima placati stanarine i prehranu. Ali jos jedna bitna stvar kad dodje do fuzija: kad dodje do fuzija automatski su svi igraci slobodni na stetu kluba i sad neznam da li ce Nijaz uspjeti da zadrzi sve igrace jel neko ne želi otići iz sarajeva. Upravo sam juce prcao sa nekim igracima u vezi toga i dosta njih koji imaju obitelji ne zeli ici iz Sarajeva i tu nastaje veliki problem za Nijaza.

Kakva sreća za Gracića, ako neki neće u Tuzlu. Ionako imaju prevelike ugovore, taman će jedva dočekati da ih se riješi. Ja sam čuo da je Husref rekao da su svi na prodaju. Znači ko ima bolje vozdrica.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 dec 2012, 17:01

Po meni je sva ova priča oko fuzije jedna velika šuplja. Nijaz pravi marketing i ništa više.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 dec 2012, 17:35

Cisco je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Jedan prijedlog nekome od moderatora da zakjučate ovu temu na određeni period jer se svakakvog smeća napisalo. :oops:
Ili da preumenuje u fk./nk. sloboda olimpic 1919./1993. :mrgreen:
Ili u "FK NK Sloboda Olimpic 1919 1993 2013" :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 dec 2012, 17:37

je li istina da su neki igrači OLIMPICA postali višak, ili je to patka?

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 04 dec 2012, 17:40

Normalno je da neki igrači idu. Ja sada ne znam ko i kako, ali nekima su istekli ugovori. To je ranije najavljivano u medijima.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.