FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
po kojem zakonu ili ugovoru wes moze tuziti inter i dobiti slobodne papire , vidim da se iznose takve teze pa me zanima da li su to naklapanja ili postoji neko utemeljeno pravo da igrac moze uprkos ugovoru dobiti raskid.
samo cinjenice i pravni akt , misljenja zadzite za sebe
moze trazit raskid ugovora ako ne igra,ima pravo.materazzi je napisao/la:po kojem zakonu ili ugovoru wes moze tuziti inter i dobiti slobodne papire , vidim da se iznose takve teze pa me zanima da li su to naklapanja ili postoji neko utemeljeno pravo da igrac moze uprkos ugovoru dobiti raskid.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
to znaci da svaki igrac u klubu mora igrat??? trener nema pravo nekog ne ubacivat ako on smatra da mu igrac nece nista dobrog donijet?sanjingr je napisao/la:moze trazit raskid ugovora ako ne igra,ima pravo.materazzi je napisao/la:po kojem zakonu ili ugovoru wes moze tuziti inter i dobiti slobodne papire , vidim da se iznose takve teze pa me zanima da li su to naklapanja ili postoji neko utemeljeno pravo da igrac moze uprkos ugovoru dobiti raskid.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
To je oduvijek bila stvar isključivo trenera. Nikakve naredbe on nije dobio od kluba. Ako bude kvalitetno trenirao i osjećao se dijelom grupe igrati će. Mislim da se stvar krivo protumačila nakon Brancine izjave koju sam mu ja rekao da kaže. Ja sam prvi koji bi rekao treneru da ga stavi, jer nije mi u interesu da ga plaćam da sjedi na tribini, a igrač je koji može riješiti utakmicu jednim potezom.MauroTB je napisao/la:Sneijder je dao do znanja zašto ne namjerava ništa potpisati:
"Kako mogu prihvatiti novi ugovor pod takvim uvjetima kada niti ne igram? Zaista nemam motiva za potpisati pod takvim uvjetima. U ovom trenutku, moja odluka je da ne potpišem s Interom pod takvim uvjetima. Sneijder specificira što mu je rekao Marco Branca: "Prije se govorilo da sam vani zbog ugovora. Isti taj Branca mi je danas rekao da je moje neigranje isključivo odluka trenera, neovisno o ugovoru."
Znači oni su mu rekli: trener te ne želi, mi ti želimo smanjiti ugovor za 30% ili te prodat' jer te ne smatramo nezamjenjivim, 'ajde potpiši produženje ugovora do 2017.
Ma baš čudno kako nije to objeručke prihvatio.
Budući da se klub odnosi tako jadno prema Sneijderu, mene ne bi ni najmanje iznenadilo da on sad tuži klub i da ode bez odštete. Ne bi mu zamjerio ni najmanje, njegovo je pravo da im vrati istom mjerom.
Pogresno protumacena izjava,nismo u 14 stoljecu da neko nekog prisiljava,sta i da ga prisili da potpise ako je tako i on na kraju nece da mrdne na terenu ?
mislis da je to u interesu kluba,ma daj nemojte lupati,neka pakuje kofere,sto huska kaze,nije posteno odigrao nijedan mec od kad je Mou otisao,a sad glumi nece ovo nece ono,on bi jos povisicu,nije MM budala.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ne mora svaki igrac igrati,ali pravis diskriminaciju i ne uvrstavas odjednom igraca velike kvalitete u ekipu a ovamo mu vrtis oko glave sa ugovorom,ne moze tako.arminz je napisao/la:to znaci da svaki igrac u klubu mora igrat??? trener nema pravo nekog ne ubacivat ako on smatra da mu igrac nece nista dobrog donijet?sanjingr je napisao/la:moze trazit raskid ugovora ako ne igra,ima pravo.materazzi je napisao/la:po kojem zakonu ili ugovoru wes moze tuziti inter i dobiti slobodne papire , vidim da se iznose takve teze pa me zanima da li su to naklapanja ili postoji neko utemeljeno pravo da igrac moze uprkos ugovoru dobiti raskid.
Vidjelo se sve u primjeru teveza,a Sneijdera sad ne uvrstavaju kao sto MM kaze mentalno i fizicki nije ok,a nema ni preveliku zelju da se uklopi u novi sistem igre.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Bravo Strama.sanjingr je napisao/la:Zbog mentalnog i fizičkog stanja kao i slabe volje za prilagodbom momčadi trener je smatrao da Wes ne treba igrati. Stramaccioni je uvijek bio izravan s njime.
- anton 1983
- Kontakt:
Sneijder propo i sad je vrijeme da napusti klub. Pošto je dobio produžiti ugovr po nepovoljnijim uvjetima, jer Inter nema za kruf i mleko, sad ga treba plasirati na tržište! Krivo vrijeme. Trebalo ga je prije prodat jer sad mu je tržišna vrijednost manja, s tim da će sad jako teško dobiti onu željenu plaču!
Ali HAVE NO FEAR WHILE ARABS ARE HERE!
Ali HAVE NO FEAR WHILE ARABS ARE HERE!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Zapravo ne protiv Napolija nego protiv Neftchija.To bi mu bila idealna prilika za vraćanje u formu.SiamoNoi je napisao/la:Ima nešto u ovome.Ili jesi ili nisi.MauroTB je napisao/la:Hmm, dalo bi se tu polemisat', al' sam mišljenja kako Strama mora stavit' Wesa od prve minute ako uopće i misli da u budućnosti računa na njega. Ovo je trenutno top priča u Italiji i mišljenja sam kako je ovo idealna utakmica da nam Wesley svima pokaže koliko zna i umije.
Predviđam da ce ovaj put Galliani i Berlusconi jos jednom nasamarit Morattia i co. i kupit Sneijdera za sicu a ovaj ce proigrat tamo i odigrat 3-4 najbolje sezone u zivotu (99% da ce se ovo dogodit), nama ce poslat Abatea ili Boneru u zamjenu i par milioncica.
Jbt. kako sad glupo izgleda ona prodaja Eto'oa, mogli smo imat vrhunskog napadaca a mi smo ostavili nezadovoljnog i poluozljeđenog Sneijdera.
Jbt. kako sad glupo izgleda ona prodaja Eto'oa, mogli smo imat vrhunskog napadaca a mi smo ostavili nezadovoljnog i poluozljeđenog Sneijdera.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nek pošalju Šilju i Faraona 

Nek posalju 25 miliona i onda je uredu.
Mbaye produzio do 2016.
Mbaye produzio do 2016.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Tesko da ce Sneijder kod nas,jer ovi nasi vamo pekaru hljeba ne placaju a kamoli nesto drugo,plus plata njegova,jedino ako ovi kinezi koji ce veceras biti na utakmici protiv Zenita kupe dionice i daju kesha,a ovako tesko.......
a da smo onda ostavili Eto-a a prodali Wesa nebi ostali od kritika,mladji je,bolji ovo ono,nije se rodio ko je svijetu ugodioTritolone je napisao/la:Predviđam da ce ovaj put Galliani i Berlusconi jos jednom nasamarit Morattia i co. i kupit Sneijdera za sicu a ovaj ce proigrat tamo i odigrat 3-4 najbolje sezone u zivotu (99% da ce se ovo dogodit), nama ce poslat Abatea ili Boneru u zamjenu i par milioncica.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Predviđam da ce ovaj put Galliani i Berlusconi jos jednom nasamarit Morattia i co. i kupit Sneijdera za sicu a ovaj ce proigrat tamo i odigrat 3-4 najbolje sezone u zivotu (99% da ce se ovo dogodit), nama ce poslat Abatea ili Boneru u zamjenu i par milioncica.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nista ispod 25 mil. i dalje je Wes jedan od,ako ne i najbolji igrac na svojoj poziciji...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Niko vam nece dati 25 mil za Wesleya..City,PSG i UTD jedino mozda
embrace the chaos
Pa njima i gledaju da ga uvale.Denno je napisao/la:Niko vam nece dati 25 mil za Wesleya..City,PSG i UTD jedino mozda
Nije Sneijder toliko prop'o, koliko mu ne odgovara stil igre u Italiji. Da ode u Nemacku, procvetao bi k'o Robben po dolasku iz Reala.
SKY;
MORATTI; SLUCAJ SNEIJDER? NAPRAVLJEN JE MEDIJSKI PROBLEM,KADA SE VRATI U FORMU IMA VELIKU VRIJEDNOST,
ZAMJENA PASTORE -SNEIJDER,NE VJERUJEM ,ZELIM SNEIJDERA ZATO STO JE MNOGO BOLJI OD SVIJU.
MORATTI; SLUCAJ SNEIJDER? NAPRAVLJEN JE MEDIJSKI PROBLEM,KADA SE VRATI U FORMU IMA VELIKU VRIJEDNOST,
ZAMJENA PASTORE -SNEIJDER,NE VJERUJEM ,ZELIM SNEIJDERA ZATO STO JE MNOGO BOLJI OD SVIJU.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Niko, a nabroja 3 kluba... Pa dosta jedan da dadne i gotovoDenno je napisao/la:Niko vam nece dati 25 mil za Wesleya..City,PSG i UTD jedino mozda
inace ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.