Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Danas su vam tacno 4 godine,koliko sam skontao po potpisu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Raul
Bravo,baš mi je drago da si napokon riješio sa curom problem,dosta je bilo tugovanja forumu
Bravo,baš mi je drago da si napokon riješio sa curom problem,dosta je bilo tugovanja forumu
- raul-zakon
- Kontakt:
Da !Otelo je napisao/la:Danas su vam tacno 4 godine,koliko sam skontao po potpisu
Sudbina je OPET umiješala prste i ponovo nas spojila baš na ovaj dan !
@bazeni
Jesam bio dosadan, ali nisam to bio ja, ljubav i bol pomiješano su govorili iz mene, a trebao mi je neko da me sasluša, trebao mi je ispusni ventil. Našao sam ga ovdje...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Sad me zvali iz Sarajeva zbog pregleda stopala u školi,moram nositi neke uloške.Navodno imam prerazvijeno stopalo za svoje godine i može se lako slomiti hrskavica.

- Zenichanin
- Kontakt:
dobro.bazeni je napisao/la:Sad me zvali iz Sarajeva zbog pregleda stopala u školi,moram nositi neke uloške.Navodno imam prerazvijeno stopalo za svoje godine i može se lako slomiti hrskavica.![]()
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
visok si 166 i nosiš 47 broj?bazeni je napisao/la:Sad me zvali iz Sarajeva zbog pregleda stopala u školi,moram nositi neke uloške.Navodno imam prerazvijeno stopalo za svoje godine i može se lako slomiti hrskavica.![]()
samo stavi u patike, i bićeš ko novbazeni je napisao/la:Sad me zvali iz Sarajeva zbog pregleda stopala u školi,moram nositi neke uloške.Navodno imam prerazvijeno stopalo za svoje godine i može se lako slomiti hrskavica.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
dijalog je napisao/la:visok si 166 i nosiš 47 broj?bazeni je napisao/la:Sad me zvali iz Sarajeva zbog pregleda stopala u školi,moram nositi neke uloške.Navodno imam prerazvijeno stopalo za svoje godine i može se lako slomiti hrskavica.![]()
180 i 43
Bagrcavi
hvala na savjetu
- vedofeelgood
- Kontakt:
Raul Tako i treba brate, nismo ni sumnjali ni u sta drugo
Drago mi bas zbog tebe, iskreno
Sad samo pozitiva i idemo dalje 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
šta se žališ (:bazeni je napisao/la:dijalog je napisao/la:visok si 166 i nosiš 47 broj?bazeni je napisao/la:Sad me zvali iz Sarajeva zbog pregleda stopala u školi,moram nositi neke uloške.Navodno imam prerazvijeno stopalo za svoje godine i može se lako slomiti hrskavica.![]()
![]()
![]()
180 i 43
Bagrcavi
hvala na savjetu
ja 185 i nosim 46
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Raul,čestitam! Zaslužio si druže...
Da druže,evo sad se vratio s dženaze,odavno nisam vidio više svijeta na jednom mjestu.
Svi znaju šta je tu u pitanju,da je tu onaj šu*ak od gazde,tako da svi djelimično suosjećaju s njegovom porodicom.
bagrcavi je napisao/la:@alocius jel' to to ?
http://www.mojevijesti.ba/novost/142364 ... bog-otkaza" onclick="window.open(this.href);return false;
Da druže,evo sad se vratio s dženaze,odavno nisam vidio više svijeta na jednom mjestu.
Svi znaju šta je tu u pitanju,da je tu onaj šu*ak od gazde,tako da svi djelimično suosjećaju s njegovom porodicom.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovdje na chatu samo crnjaci

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- schweinsteiger
- Kontakt:
da nisi nos'o svakakve adidaske?bazeni je napisao/la:Sad me zvali iz Sarajeva zbog pregleda stopala u školi,moram nositi neke uloške.Navodno imam prerazvijeno stopalo za svoje godine i može se lako slomiti hrskavica.![]()
@alacious moje saucesce
#miasanmia
- Zenichanin
- Kontakt:
kako sam se nekad lozio na ovuHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@bazeni
Suplja.
Suplja.
Ja Vede danas pozurio u 21 nisam ga mogao stici 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hvalabagrcavi je napisao/la:5 marakapep3 je napisao/la:Zna li iko koliko kosta ultra start paket?
RZ88!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.