Vec je presao podavno samo se nije odma naplatilo ?.Zekoo je napisao/la:Dje ce to on ? Il nisam dobro razumio taj procenatdomorocki je napisao/la:Tokom sedmice očekujemo uplatu procenta od transfera Cocalića,negdje oko 115.000 eur
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po mom je onda to rata a ne procenatterabajt je napisao/la:Vec je presao podavno samo se nije odma naplatilo ?.Zekoo je napisao/la:Dje ce to on ? Il nisam dobro razumio taj procenatdomorocki je napisao/la:Tokom sedmice očekujemo uplatu procenta od transfera Cocalića,negdje oko 115.000 eur

Nije rata nego procenat mi imamo dio od njegove prodaje a on je presao iz grcke u izrael i nama dio kolaca!Zekoo je napisao/la: Po mom je onda to rata a ne procenat
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Razabu onda bi mogli finih para dobiti na ovoj polusezoni od lige prvaka 600 000 Sehic koliko se ja sjecam 800 000 + 230 000 za Cocalica jos ako se Svraka i Adilovic prodaju +Dzekopile87 je napisao/la:Nije rata nego procenat mi imamo dio od njegove prodaje a on je presao iz grcke u izrael i nama dio kolaca!Zekoo je napisao/la: Po mom je onda to rata a ne procenat
- champions1921
Raja samo love i gurati ove juniore.. Dovesti kakvog kvalitetnog stopera da igra sa Kerlom i postaviti Ivicu za predsjednika.. Eto nama tako i stadiona i grupnih faza euro takmicenja za jedno 3-4 godine a i ti juniori ce tada vrijediti minimum po milion eura.. Trosenje love za neke polovne i nemotivisane povratnike u nasu ligu nema smisla..
BUDI ŽELJO !!!
Nije to ni toliko sigurno sa mladim igračima.Uvijek postoji rizik da se ti igrači ne pokažu dobro u prelasku iz juniorskog u profesionalni fudbal, jer ipak je ogromna razlika između igranja protiv juniora Gradine, i utakmice protiv Sarajeva, Borca, ili Travnika ako si napadač
Isto tako te igrače treba istrpiti, minimalno jednu polusezonu, kao što smo to radili sa Zolom.I naravno u ekipi mora biti par iskusnih igrača, da upute te omladince.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
evo sad vidim da bi ovom fuzijom olimpik bio duzan pustiti svakog igraca, znaci svaki igrac je slobodan i svaki koji zeli otici moze ici na stetu kluba,znaci mogli bi zaganjati kojeg igraca tu,iskreno jedina i velika zelja mi je mali Duljevic,strasan je igrac to
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ne znam što ste zapeli na tog jadnog Adila? Momak je sasvim korektan napadač za naše uslove. Volio bih i ja nekog u rangu Falcaa, al' ne mERe. Adilović treba otići samo ako ćemo dobiti adekvatnu zamjenu, bar u rangu njega, ako ne boljeg. Inače ako Adil ode, a da ga naslijedi Ramić, pr'nuli bi u šišu i kukali za Adilom.likusa je napisao/la:Hocel ko vodit Adila
@old school
Ne brini, nije Nijaz toliko naivan.

Jel ko gledo ove igrače na probi ? Ko su, odakle su, imal ko kvaliteta ?
Tesko je biti pametan u ovakvim situacijama, ali jedno je sigurno treba imati povjerenje u Amara.Zbog svega sto je do sada uradio, pokazao je da zna i da ima viziju.Niko od nas ne moze predpostaviti sta se njemu mota po glavi i kakvu koncepciju igre zeli ali mi je isto tako drago da nije zadovoljan pokazanim u ovoj polusezoni i sto to zeli promjeniti.Tesko se Amar odrice igraca cak i puno slabih od Zebe ali je ocigledno svjestan da ovako ne ide dalje.
Budemo li prvaci ovo nece niko ni spomenuti, a u slucaju da kiksamo mislim da ce se pojedini Amaru krvi napiti.
Kako sam citao on je ubjedjen da je ovo ispravan potez. Cesto treneri posmatraju utakmicu drugim ocima od nas obicnih navijaca pa sigurno i vidi nesto sto mi ne vidimo.Uostalom pokazace vrijeme...
Nadam se samo da cemo ove odlaske nadomjestiti kako treba, otvara se prostor za neke mladje igrace ako budu znali iskoristiti sansu ali prije svega nama treba gotov igrac.Otisli su igraci koji su igrali na krilima lijevo i desno logicno bi bilo ocekivati i da dodje taj tip igraca.Uostalom tek se zahuktava pa vidjecemo...
Budemo li prvaci ovo nece niko ni spomenuti, a u slucaju da kiksamo mislim da ce se pojedini Amaru krvi napiti.
Kako sam citao on je ubjedjen da je ovo ispravan potez. Cesto treneri posmatraju utakmicu drugim ocima od nas obicnih navijaca pa sigurno i vidi nesto sto mi ne vidimo.Uostalom pokazace vrijeme...
Nadam se samo da cemo ove odlaske nadomjestiti kako treba, otvara se prostor za neke mladje igrace ako budu znali iskoristiti sansu ali prije svega nama treba gotov igrac.Otisli su igraci koji su igrali na krilima lijevo i desno logicno bi bilo ocekivati i da dodje taj tip igraca.Uostalom tek se zahuktava pa vidjecemo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sve to stoji prijatelju, ali imati igraca koji bukvalno ima prevelika primanja za nase uslove, i da ti igra non-salanto, (ajde, mogu staviti pad forme), ali da se obracunava sa tobom preko leda FK Zeljeznicara, tako sto nece davati svoj maksimum, ne mogu da svatim. Ovo je po meni najbolji moguci potez, jer mi jednostavno ne mozemo takvog igraca izrzavati, a da on ne daje maksimum za uzvrat. Ovo cinjenicno stanje i ovakvo trebe prihvatiti. Eto vidis i sam da je Besliju i Zebu vec skresao, predpostavljam zbog plata i ne davanje maksimuma ili ne mogucnosti vise za to (slucaj Beslija). Zebi je najbolje da nade sebi neki inostrani klub i da zaditi koliko kod je u mogucnosti.pile87 je napisao/la:Tesko je biti pametan u ovakvim situacijama, ali jedno je sigurno treba imati povjerenje u Amara.Zbog svega sto je do sada uradio, pokazao je da zna i da ima viziju.Niko od nas ne moze predpostaviti sta se njemu mota po glavi i kakvu koncepciju igre zeli ali mi je isto tako drago da nije zadovoljan pokazanim u ovoj polusezoni i sto to zeli promjeniti.Tesko se Amar odrice igraca cak i puno slabih od Zebe ali je ocigledno svjestan da ovako ne ide dalje.
Vidjet cemo, teske su ovo odluke, ali ne sumljam u Amara. Pronaci ce on pravo rijesenje.

A sta cemo ako Zebu ne zadovolji nijedna ponuda koja bude dosla? On ima ugovor od kraja tekuce sezone,tako bar rece Dzelo,i do tada je na platnom spisku Zelje..U tom slucaju cemo imati jako skupog igraca na budzetu koji nece igrati ni min,jer Amar je rekao da ne racuna na njega vise..DzoleZeljo je napisao/la:Sve to stoji prijatelju, ali imati igraca koji bukvalno ima prevelika primanja za nase uslove, i da ti igra non-salanto, (ajde, mogu staviti pad forme), ali da se obracunava sa tobom preko leda FK Zeljeznicara, tako sto nece davati svoj maksimum, ne mogu da svatim. Ovo je po meni najbolji moguci potez, jer mi jednostavno ne mozemo takvog igraca izrzavati, a da on ne daje maksimum za uzvrat. Ovo cinjenicno stanje i ovakvo trebe prihvatiti. Eto vidis i sam da je Besliju i Zebu vec skresao, predpostavljam zbog plata i ne davanje maksimuma ili ne mogucnosti vise za to (slucaj Beslija). Zebi je najbolje da nade sebi neki inostrani klub i da zaditi koliko kod je u mogucnosti.pile87 je napisao/la:Tesko je biti pametan u ovakvim situacijama, ali jedno je sigurno treba imati povjerenje u Amara.Zbog svega sto je do sada uradio, pokazao je da zna i da ima viziju.Niko od nas ne moze predpostaviti sta se njemu mota po glavi i kakvu koncepciju igre zeli ali mi je isto tako drago da nije zadovoljan pokazanim u ovoj polusezoni i sto to zeli promjeniti.Tesko se Amar odrice igraca cak i puno slabih od Zebe ali je ocigledno svjestan da ovako ne ide dalje.
Vidjet cemo, teske su ovo odluke, ali ne sumljam u Amara. Pronaci ce on pravo rijesenje.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Rios - Ne vjerujem da ce sada imati ista primanja kao kada je bio standardni. Mora se tu nesto skresati. Mislim, ako mu je vec rekao da ne racuna na njega, pa nije valjda budala da ga placa 7.000 KM mjesecno a da ne igra. Po nekoj logici?
Amar je očito između mira u svlačionici i nedodirljivosti svog autoriteta s jedne strane, i najboljeg igrača s druge strane, odabrao ovo prvo. Koliko god Zeba bio dobar igrač, ne znam kakve koristi imamo od njega ako igra s 20% svojih mogućnosti. Tada nije dobar ni za ekipe tipa Radnik. Po meni je Amar uradio dobru stvar, jer da je prešao preko Zebine kyrcobolje, onda bi i drugi vidjeli da mogu isto raditi. Da bi se potvrdila ispravnost ovog Amaravog poteza morat' će se definitivno osvojiti titula, inače što pile reče neki će jedva dočekati da mu ovo nabiju na nos. Uostalom pred nama je, vidjet će se na kraju sezone ko je bio u pravu.
TRANSFERI F. K. ŽELJEZNIČAR (u zadnjih deset godina)...
Season 02/03
Adnan Guso Uni. Craiova 132.000 £
Season 05/06
Edin Dzeko FK Teplice 70.400 £
Season 06/07
Stanislav Vasilj RB Juniors 176.000 £
Damir Memisevic Terek Grozny 88.000 £
Admir Vladavic MSK Zilina 88.000 £
Season 07/08
Sanel Jahic Aris Saloniki 17.600 £
Albin Pelak Zvezda Irkutsk 17.600 £
Djordje Kamber Diósgyör 8.800 £
Season 08/09
Semir Stilic Lech Poznan 528.000 £
Boubacar Dialiba Real Murcia CF 264.000 £
Alen Spahic Salyut Belgorod 61.600 £
Nermin Jamak Celik Zenica 8.800 £
Season 09/10
Edin Cocalic Panionios 66.000 £
Season 10/11
Samir Bekric Incheon United 220.000 £
Season 11/12
Ibrahim Sehic Mersin IY 374.000 £
Edin Visca Istanbul BB 352.000 £
UKUPNO:
2.472.800 £
3,048,548 €
5,962,823 KM
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-ze ... _2573.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sa fb
Stilic najskuplji, a najmanje para od njega vidjeli
Season 02/03
Adnan Guso Uni. Craiova 132.000 £
Season 05/06
Edin Dzeko FK Teplice 70.400 £
Season 06/07
Stanislav Vasilj RB Juniors 176.000 £
Damir Memisevic Terek Grozny 88.000 £
Admir Vladavic MSK Zilina 88.000 £
Season 07/08
Sanel Jahic Aris Saloniki 17.600 £
Albin Pelak Zvezda Irkutsk 17.600 £
Djordje Kamber Diósgyör 8.800 £
Season 08/09
Boubacar Dialiba Real Murcia CF 264.000 £
Alen Spahic Salyut Belgorod 61.600 £
Season 09/10
Edin Cocalic Panionios 66.000 £
Season 10/11
Samir Bekric Incheon United 220.000 £
Season 11/12
Ibrahim Sehic Mersin IY 374.000 £
Edin Visca Istanbul BB 352.000 £
UKUPNO:
2.472.800 £
3,048,548 €
5,962,823 KM
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-ze ... _2573.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sa fb
Stilic najskuplji, a najmanje para od njega vidjeli
NO PYRO NO PARTY
Buu je napisao/la: Season 08/09

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Zeba je strasan igrac,da se razumijemo,al citam sta raja pise pa je** te ko da niko nije gledo Zelju i Zebu ovu polusezonu,pa nama je Zeba samo kocio igru u vecini utakmica kada je igrao,na derbiju smo gledali u njega ko u boga i cekali da neko cudo uradi,kao sto je radio cuda prosle sezone,ali nista od toga se nije desilo,igrao je ko pi***.On kada nece da igra onda je najlosiji na terenu,a sada definitivno nece.Protiv Veleza udje mrtvi Colic umjesto njega nama se igra ubrza i bude tecnija.EEE COLIC!!! HVALA ZAJKO LEGENDO ZELJINA ZA SVE ALI KADA TI NECES ZAJEDNO SA NAMA DALJE,MI MORAMO DALJE BEZ TEBE! PS. ovako je poceo srati i prvi put kada je otisao i Zelje,ako se ko sjeca.
Sad Jamak moze kupit Celik.

Sad Jamak moze kupit Celik.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.