Ozbiljno ? Jooj ma zurio, morao do opstine nesto da zavrsim za demokratiju, zapamti ovo u godinu ce ti trebatiLBJ MVP je napisao/la:Ja Vede danas pozurio u 21 nisam ga mogao stici
Hajd iduci put malo brzi budi, ili da ja budem sporiji a ?
Moderator/ica: insider
Ozbiljno ? Jooj ma zurio, morao do opstine nesto da zavrsim za demokratiju, zapamti ovo u godinu ce ti trebatiLBJ MVP je napisao/la:Ja Vede danas pozurio u 21 nisam ga mogao stici
Izgleda je istinaQUARESMA 18<<< je napisao/la:za ove kolege iz Bihaca, jel istina da Aco Pejovic uskoro dolazi, diskoteka Together?![]()
Sta je rec?Otelo je napisao/la:Svi ste pozvani na moju dzenazu poslije 28.12.2012
nista,moje ocjene dovoljan razlog da me nestane.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta je rec?Otelo je napisao/la:Svi ste pozvani na moju dzenazu poslije 28.12.2012
Jel' Musemickavedofeelgood je napisao/la:Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 kecevaSad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog
Za ovo prvo sam prirodni antitalenat a ovo drugo je cista netrpeljivost izmedju mene i profesorke, ona je kriva majke mi
Pa koji si razred?Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
2. gimnazije,nece me nikako ove godine matematika.Znam sve uradit al na testu se zbunim nemoguceSarajlijc@ je napisao/la:Pa koji si razred?Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
a jesi zaredo 1 i 2Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
na prste jedne ruke mozes nabrojati ove starije forumaseSveti je napisao/la:auhuh. ne znam zašto sam mislio da su forumaši malo stariji
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], drzgemboadislic, Hrasno15 i 4 gosta.