vedofeelgood je napisao/la:Head je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 keceva

Sad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog

Za ovo prvo sam prirodni antitalenat a ovo drugo je cista netrpeljivost izmedju mene i profesorke, ona je kriva majke mi

Jel' Musemicka

Jes to ti Ekonomisto

?
Njemacki mi predaje neka nova, sad dosla, tako da cisto sumnjam da je ta na koju ti mislis

Taj sam.
Ne znam ko vam je sad dole.Ako je Musemicka u pitanju onda nemoguce da imas keca.Znam po sebi,cetvrti razred ja ne znam nista njemacki,imam 1,2,3.Zadnja pismena,bilo da pisemo o omiljenom klubu.Pisem ja o Sarajevo i onda se raspisem o Vahidinu Musemicu,Husrefu Musemicu,dobijem pet i zena mi zakljuci 4.
Inace,mladja je,ali je prava kraljica.Crna,izgleda k'o curica.zna da stvori ambijent.
Takodjer prije nje sto mi je bila Enisa.Zena je kraljica,dati sve zivo da naucis,jos ti odredi datum kad cete pitati.Tako da s njemackim nisam imo problema.
Dok me je vazda Natasa yebavala,jest da je bila upravu,nisam nista radio.Al' vjeruj mi s njenom dvicom,al zasluzenom dvicom mozes poloziti prijemni na svakom fakultetu.
Predajel' ti Fiziku Jasmina?