Bparena je zavrsio faks neki za informatiku u Mostaru, tako da na njega mozes sumnjat u vezi stranice na fb.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
FKCRCDTDR 19855478
Bparena je zavrsio faks neki za informatiku u Mostaru, tako da na njega mozes sumnjat u vezi stranice na fb.
Ne sumnjajte na meneL_blancos je napisao/la:FKCRCDTDR 19855478
Nego ne mogu se cudu nacudit. Do juce Jozo nezamjenjiv sad bi ga mjenjali i za Osima/morza mladzeg.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
adriano_leite je napisao/la:Amin, da i to cujemSveti je napisao/la:a umori se čovjek i od zayebancijeadriano_leite je napisao/la: @Sveti, hvala Bogu da se i mi jednom slozimo oko necega.
![]()
![]()
.
čitaš li ti postove uopće, ili zaključuješ na osnovu jednog?bparena je napisao/la: Nego ne mogu se cudu nacudit. Do juce Jozo nezamjenjiv sad bi ga mjenjali i za Osima/morza mladzeg.
naprijed rejal
Adán; Nacho, Carvalho, Varane, Coentrao; Modric, Khedira, Callejón, Kaká, Ronaldo i Benzema.
Da Mou slucajno nije nagrajsogeoxx je napisao/la:Adán; Nacho, Carvalho, Varane, Coentrao; Modric, Khedira, Callejón, Kaká, Ronaldo i Benzema.
Očekujem neku golijadu večeras, ako nam je ovo sastav. Što u našoj mreži, tako i u ajaksovoj. 
lagano tri nula za nas. Ajax je **** dim. Oni mogu samo paraekipi poput sitija dobit.
naprijed rejal
nije mi jasno samo kako su mu dali kapitensku pored ROnaldaRaul_64 je napisao/la:Kaka kapiten
Neka,neka dobar je Kaka covjek..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Veliki...Sveti je napisao/la:kaka je naš čovjek, musliman.

Edit:
Uvali ga cigo... gol gol gol
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Dobra akcija, napokon malo agresivnosti na sredini terena od Lukice 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Luka Modrić..
bojim se unaprijed naslova na indexu i slicnim
bojim se unaprijed naslova na indexu i slicnim
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Modrić i Khedira odlično
Modrić s nekim drugim u paru ili nedo bog na ofanzivnom veznom katastrofa 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gledaj Pepe-a kako se dere: LUKAAA, LUKAAA 
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
prekrasna partija Luke u prvom poluvremenu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
odlicna igra , ne samo luke vec citavog tima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.