dobro igra kola, satro sad jednog francuza, bacio se lik ko da ga je voz udario
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
imal ko link da radi da gledam Seada Kolasinca? 
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 04 dec 2012, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Joj ovaj Kolasinac totalno porusio nekoga iz Montpelliera

Sasvim korektno odradio svoj posao, čak spasio da se ne desi šut kojim bi 90% primili gol.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vrsajevic ima nesto sto Kolasinac nema. Hajde pogodi sta je toDylan Dog je napisao/la:Šta će nam on,imamo Vršajevića,on ti je pobjedio Intera,naš'?
I to odigro fantastično.
Hint: http://static.klix.ba/media/images/vije ... 204061.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www6.aoso.ru/2012/10/48.html" onclick="window.open(this.href);return false; (najbolji link)
http://www7.aoso.ru/2012/11/10.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www7.aoso.ru/2012/11/10.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja bi vise rekao ovo:calcio je napisao/la:Vrsajevic ima nesto sto Kolasinac nema. Hajde pogodi sta je toDylan Dog je napisao/la:Šta će nam on,imamo Vršajevića,on ti je pobjedio Intera,naš'?
I to odigro fantastično.![]()
Hint: http://static.klix.ba/media/images/vije ... 204061.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@sakuragi, dzaba i da mu je Safet menadzer kada je zvanicno nijemac 
treba naravno poduzeti korake da momak postane zvanicni bosanac ali dok se to ne desi ne moze dobiti poziv.
treba naravno poduzeti korake da momak postane zvanicni bosanac ali dok se to ne desi ne moze dobiti poziv.
ok al ga trebaju pozvati u A selekciju nek dodje, nek se upozna sa igracima. i traziti od gov.nara u parlamentu da ubrzaju proceduru za drzavljanstvo. ne trazimo nemoguce..calcio je napisao/la:@sakuragi, dzaba i da mu je Safet menadzer kada je zvanicno nijemac
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 04 dec 2012, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

Samo naprijed Kola. Jedva cekam da te gledam u dresu Bosne.
Joj kako igra glavonja.. po meni nas najbolji lijevi bek.
evo ga i u napadu, dobar prodorredarmy0 je napisao/la:Joj kako igra glavonja.. po meni nas najbolji lijevi bek.
Dobar potez. Ovaj momak je SUPER TALENT.
Večeras odličan, igra iskusno ko da mu je 35 godina, a ovo mu je prva seniorska sezona.
DRUG NEBI TI PUNCA
Prva seniorska utakmica iz pocetka a igra kao veteran. Jedan od najboljih danas.
Sta sam vam rekao!?
Sta sam vam rekao!?
nije bas prva, igrao je u dfb pokal, njemacki kupredarmy0 je napisao/la:Prva seniorska utakmica iz pocetka a igra kao veteran. Jedan od najboljih danas.
Sta sam vam rekao!?
Sta je problem sa mladom repkom BIH,nije se trazilo nemoguce,pozvan i neodazvan.Mogao je makar na veliku porciju svratiti.Tako je isto i Pjanic ucinio.Sakuragi je napisao/la:ok al ga trebaju pozvati u A selekciju nek dodje, nek se upozna sa igracima. i traziti od gov.nara u parlamentu da ubrzaju proceduru za drzavljanstvo. ne trazimo nemoguce..calcio je napisao/la:@sakuragi, dzaba i da mu je Safet menadzer kada je zvanicno nijemac
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Dobio je poziv i pricao sa Jagodicem, odluka je BiH.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako mu Hajrovic bude objasnjavao oko papirologije,nayebali smo.Principatus je napisao/la:Dobio je poziv i pricao sa Jagodicem, odluka je BiH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva bolan U-21 reprezentacija? Pa njega bi bilo grehota trositi u tim utakmicama, a da pri tom propusta utakmice A reprezentacije. Momak sa 19 godina igra u prvih 11 grupu lige prvaka, a nekim nasim igracima (Zahirovic, Svraka, Sesar...) bi bila premija kad igraju pretkolo evropske lige... Jos nedavno citam da se kao Kvesic spominje kao moguce rjesenje za lijevi bek!? Svaka cast njemu, ima potencijala, al brate pored ovog momka nema sanse da ikad zaigra na lijevog beka dok je on zdrav
Ono sto me hrabri je to da Safet MOZDA gleda ovu utakmicu na TV-u, mozda skonta da je nas
Ono sto me hrabri je to da Safet MOZDA gleda ovu utakmicu na TV-u, mozda skonta da je nas
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ criscito
sto bi braca ameri rekli "step by step". Ne mogu ti sad objasnjavti, zasto, valjda ces sam razumjeti.
sto bi braca ameri rekli "step by step". Ne mogu ti sad objasnjavti, zasto, valjda ces sam razumjeti.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, riki46, torbica i 26 gostiju.