moguce da ima nesto za fiziku, ucinilo mi se da sam vidio. elektronika je lagana sta ce ti to, a iz osnova ti bog ne moze pomoc, a ne toni milun.likma23 je napisao/la:Imas li sta za fiziku, osnove ili elektroniku?Donnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.
maturant, valjda. ima ovaj jedan profesor urotio se protiv mene yebo familiju svoju. jedva se izvuko u trecem kod njega iz automatike, sad me opet doceka na volej svaki put kad odgovaram. a predaje mi i rip, al tamo sve u redu, dobar sa mnom ovo ono, cak cu i za maturski uzet rip. ono, na automatici i ripu potpuno drugaciji covjek. sizofrenik.Donnie Darko je napisao/la:mislim je li još srednja u pitanju? pod gimnazijalac sam mislio na srednju školu, andrea prijateljuSveti je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.
tehnicar. ko pirlo.