FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bayern4ever
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bayern4ever » 24 okt 2009, 17:13

VAN GAAL NAPOLJE I SMANJITE PLATE IGRACIMA PA CETE VIDJETI KAKO SE BORI ZA BAYERN :evil: :evil:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 okt 2009, 17:17

Van Buyteeeeeeeeeen gol gol gol goll baaaaayernn

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 okt 2009, 17:18

hhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
lakse se dise :twisted:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 okt 2009, 17:19

Fuj :lol:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 24 okt 2009, 17:19

a ovog bayerna muka gledati to je strasna patnja kako oni igraju i jos se provlace bas jadan ovaj bayern antifudbal bayerna
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 okt 2009, 17:26

Jedva, neka do zimske pauze da skupimo još bodova, da je što manji zaostatak u odnosu na prvoplasiranu ekipu ko će to već biti HSV najvjerovatnije iako je trenutno Bayer prvi. Jedva smo dobili, ali šta ćeš, polahko će to sve doći. Martin se vratio, odlično za nas, još kada bude FLYING Dutchman potpuno spreman te Bilal tu, onda smo oni pravi. Ono što bi ja lično promjenio je da se kupi jedan golman, obavezno lijevi bek te jednoga kreativca tipa Carlos Eduardo. On je budući Ze Roberto. Podsjeća nenormalno na Ze-a. Još i njega staviti kao zadnje veznog i odlično. Bastian prodati, nema on veze ni sekunde.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2009, 17:38

Nekako izvojevasmo pobjedu. Dosta sansi propustenih, poslije kazna....... Schweinstaigeru i Toniju 20 sansi treba da postignu gol, e ne moze to tako. Nije mi lose izgledao tandem Toni-Gomez, jer su u skoku stvarno ubitacni. Sa povratkom nasih krila, obojica ce se nadavati golova. Odbrana ponovo na nivou, osim Pranjica, pa on ne smije naprijed da krene. Vidjelo se kada je jednom prosao odmah sansa. Svinju prodati, totalno je izgubljen, dosta grijesi, i ne moze zadovoljiti ukuse navijaca. Dovesti Hamsika, da ga zamijeni. Sve u svemu 3 nova boda se pisu, a mi lagano prilazimo Leverkusenu. ABD da u Srijedu ponovo pobijedimo Eintracht, pa da i u kupu prodjemo dalje. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 24 okt 2009, 17:44

Golman nije toliki prioritet koliko je lijevi ili desni bek i playmaker. Po meni odbrana nije lose najveci problem je ta zadnja lopta ili neko proigravanje jer se Toni, Klose, Gomez samo muce sa loptom, moraju je vuci, driblati, graditi se i onda se samo umore i kada se stvori neka sansa nemaju koncetracije da dadnu gol.

Prvo treba prodati poluproizvode: Lella, Gorlitza, Braafheida, Ottla, Sosu, Pranjica, Schweinsteigera. Jeste puno igraca ali od ovih neku minutazu je samo imao Svajni a manju Pranjic i Braaf. Od ovih 7 igraca ako se ne moze skupiti preko 20 miliona taman za 1 playmakera, Miske vrijedi oko 12-13 miliona, ne mora biti Miske samo nek bude klasicni Playmaker. I odmah ce napadaci proraditi. A rupe popuniti mladim igracima kojih uvijek ima. Nakon sto se to poslozi onda golmana ganjati a otjerati Rensiga a Butt nek bude rezerva dok ne zavrsi karijeru a Kraft ce onda biti zamjena. Eh onda Toniya prodati zajedno sa Kloseom i probati sa Seneom koji je po meni pravi borac. Omladince koje treba isprobati su: Saer Sene, Mehmet Ekici, Diego Contento.

Eh ovo se moze uraditi sve do sljedece sezone. Treba poceti odmah sa promjenama!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 okt 2009, 17:52

I ja se slažem sa tobom. Golman možda i nije toliki prioritet. Bek i to lijevi ne toliko jer Lahma je svjetska klasa na toj poziciji, kao što komentator reče da je desno samo prosječan igrač. Desni bek tipa Jose Bosingwa, Maicon, ili nekoga iz Brazila ima njih tamo miliona. Ili desnog beka, Aly Cissokho, gdje će ti bolji od njega, ili Navarra iz Seville, ma ima 1000 kanidata. Samo polahko. U vezi napada, Gomez je igračina, ne mogu vjerovati da on ne igra. Možda sam i ja sam najviše bio protiv super Maria rafi 30 miliona da je preskupo, ali momak zna kako se igra i to dobro. Gaal mora shvatiti da ide kvalitet ispred svoga nekog dostojanstva. Bastian nije za Bayern, ako ijedna sezone to pokazuje onda je to upravo ova. Ne možeš odigrati u sezoni 20 dobrih utakmica od 60 i reći a sam za Bayern. Njega treba pod hitno proditi. Mislim da nam ne treba playmaker. Jer igramo sa Bilalom i Arjenom ofenzivno, sa playom bi ro previše ofenzivno bilo. Može i ovako sa dva zadnja vezna. Anatoly se još nije navikao kako treba ali vremenom će se valjda uklopiti ako uprava bude imala strpljena s njim. Van Bommel nije još potpuno spreman da odigram na vrhunskom nivou, ali ako mislim da neko nije za Bayerna onda je to Bommel i Bastian.

Jedan Hamit Altintop je na klupi. Bolji je od Bastiana jedno 10 puta. Ali šta ćeš , radi pojedinih medija koji pišu u korist Bastiana kao nee super zvijezde Hamit mora sjediti na klupi. Kad se samo sjetim u vrijeme Ottmara kako je Hamit sa 30 metara zabijao, i to koliko je samo golova dao. Strašan igrač. Onda se ozljedio i došao Patriota i klupa niđeeeee vezeeeeeee.

U cjelosti sam potpuno nezadovoljan radom gospodina Patriote koji fura neki svoj ludi stil od kojeg nema korsiti. Ovako sam mislio i o Magathu radi LP, ali čovjek je makar osvajao kup i prvenstvo. Nadam se da će biti bolje, jer lošije ne može (nadam se da ne može).

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 okt 2009, 17:54

tja, 850-ta pobjeda 8-)
sta reci.. :D
yebga, odgledah drugo pl.v. pa i nije bilo toliko lose :?
posjed lopte: 60-40
sutevi: 25-9..
da nam trebaju bek i desetka trebaju
jao koja razlika kad udje roben :shock: prije nj. ulaska su igrali pod rucnom, ali kad udje lola :D
slazem se sa hladnim
jbg, potrose se napadaci u driblanju i borbi za loptu
e, dali je tu dobar plej..
jedva cekam zimu da vidimo kako ce se to odvijati

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 okt 2009, 18:05

Semir FCB je napisao/la:Nova tri boda, ali katastrofalna igra Bayerna. Toni neraspolozen, Robben jedva udje u go, itd, itd...
willkommen u klub navijaca najboljeg tima na svijetu :!:
rz,
plej nam bas i treba
mozemo mi igrati ofanzivno ali nasi napadaci nemaju korisnih lopti
ne mogu bilal i roben sve sami
ebiga, to ti je moderni fudbal i jake ekipe se brane sa 7-8 igraca, ali i napadaju sa sest
cuj van bomel i vrhunski fudbal :D a sto se time tice, ma neka se fura odakle je i dosao 8-)
ali ono sto i mene zanima jeste situacija oko hamita :?:
jbg, nekada vrhunski igrac, a sada? nesto je izgubljen

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 okt 2009, 18:09

secer je napisao/la:
Semir FCB je napisao/la:Nova tri boda, ali katastrofalna igra Bayerna. Toni neraspolozen, Robben jedva udje u go, itd, itd...
willkommen u klub navijaca najboljeg tima na svijetu :!:
rz,
plej nam bas i treba
mozemo mi igrati ofanzivno ali nasi napadaci nemaju korisnih lopti
ne mogu bilal i roben sve sami
ebiga, to ti je moderni fudbal i jake ekipe se brane sa 7-8 igraca, ali i napadaju sa sest
cuj van bomel i vrhunski fudbal :D a sto se time tice, ma neka se fura odakle je i dosao 8-)
ali ono sto i mene zanima jeste situacija oko hamita :?:
jbg, nekada vrhunski igrac, a sada? nesto je izgubljen
de ba Šečko ne moras nas uvjek nasmijavati :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 okt 2009, 18:16

Mesećini da je prije dva kola bilo 8 bodova zaostatka za prvoplasiranom ekipom. Mislim da Bayern nikad lošiji vration to na samo 4 boda. :mrgreen:

HSV mora kiksati također hehe.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 okt 2009, 18:33

Eto dobio Bayern i sad su Geri opet oci zamazane. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 okt 2009, 18:37

Ja stvarno ne znam sto vi toliko zelite playa u svojoj ekipi. Bayern-u po mom misljenju trebaju pet igraca da bude najaci u Bundesligi i da igra glavnu ulogu u LP. Kao prvo vidi se da van Gaal forsira sistem 4-3-3, i tu nema mjesta za jednog playa. Kao prvo treba dovesti jednog odlicnog golmana, evo Adler moze preci u Bayern za 20 miliona eura, jer kaluzulu u ugovoru. Vecina Vas govori da golman nije toliko bitan, ali treba neko u koga odbrana ima povjerenja, a on me dosta podsjeca na Kahna koji u jednoj utakmici skine par zicera protivnika. Kao desnog beka bi po mom misljenju trebali dovesti Rafinhu, koji ce kostati 10 miliona eura, samo iz tog razloga sto je S04 pred bankrotom i mora prodavati igrace. Problem je kod njega moze li a van Gaal smiriti, jer svi znamo da i on izvan terena pravi probleme, i njegova glavna mana je nedisciplina. Dalje u sistemu koji voli igrati van Gaal nedostaje jedan igrac kojeg se Uli lahko rijesio, a igra trenutno na sjeveru Njemacke i pokazuje da s svojih 35 godina vise vrijedi nego cijeli Bayernov vezni red. Dakle time zelim reci da Bayern nema igraca koji ce slati lopte do Robben-a i Ribery-a, kao sto to rade Xavi i Iniesta u Barceloni, jer ne mogu krkani (Tymoschchuk i van Bommel) to obavljati. Dakle tu mogu dovesti jednog Carlosa Eduarda (doplatiti i ponuditi im neke igrace tipa Pranjic i ostali) i Moutinha iz Sportinga, koji moze klub napustiti za 30 miliona eura.

Evo racunice

Adler - 13 miliona eura + poslati Rensinga u Leverkusen cija se vrijednost procjenjuje na 7 miliona eura
Rafinha - 10 miliona eura
Carlos Eduardo - 15 miliona eura + jedan igrac Bayerna kao Hamit Altintop
Joao Moutihno - 30 miliona eura
Robben - 25 miliona eura

Ukupno 93 miliona eura.

Gomez - 30 miliona eura
Pranjic - 6 miliona eura
Tymoschchuk - 12 miliona eura
Braafheid - 2 miliona eura

Ukupno 50 miliona eura.

Znaci Bayern je samo s malo razmisljanja mogao imati ekipu koja bi harala Bundesligom i igrala jednu odlicnu ulogu u LP.

Eh sad zamislite ovaj sastav u poredjenju s sadasnjim

--------------------------------Adler---------------------------
Rafinha---------Demichelis---------Badstuber--------Lahm
-----------------------------van Bommel-----------------------
-------------Carlos Eduardo-----------Moutinho--------------
Robben---------------------------------------------------Ribery
--------------------------------Klose-----------------------------

Bayern je onako bezveze bacio 50 miliona eura bez razmisljanja. Dovoljna je izjava van Gaala kad je neki dan rekao sljedece: "S dvodjenjem Tymoschchuka i Gomeza ja nemam nista, da sam se ja pitao ne bih ih dovodio".
Eto toliko od mene.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 18:49

haman opet moram reci :D igru brisi bodove pisi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 okt 2009, 18:51

odbrana kao i uvjek katastrofalna vezni red nidje veze napad letargican..sve u svemu jedno veliko Šajze...u januaru treba krenuti u dovodjenje pojacanja i rjesavanja nekih igraca a to je po meni vecina....losa politika dovodjenja igraca nas je i dovela u ovu situaciju..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2009, 18:52

amerosm je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto vi toliko zelite playa u svojoj ekipi. Bayern-u po mom misljenju trebaju pet igraca da bude najaci u Bundesligi i da igra glavnu ulogu u LP. Kao prvo vidi se da van Gaal forsira sistem 4-3-3, i tu nema mjesta za jednog playa. Kao prvo treba dovesti jednog odlicnog golmana, evo Adler moze preci u Bayern za 20 miliona eura, jer kaluzulu u ugovoru. Vecina Vas govori da golman nije toliko bitan, ali treba neko u koga odbrana ima povjerenja, a on me dosta podsjeca na Kahna koji u jednoj utakmici skine par zicera protivnika. Kao desnog beka bi po mom misljenju trebali dovesti Rafinhu, koji ce kostati 10 miliona eura, samo iz tog razloga sto je S04 pred bankrotom i mora prodavati igrace. Problem je kod njega moze li a van Gaal smiriti, jer svi znamo da i on izvan terena pravi probleme, i njegova glavna mana je nedisciplina. Dalje u sistemu koji voli igrati van Gaal nedostaje jedan igrac kojeg se Uli lahko rijesio, a igra trenutno na sjeveru Njemacke i pokazuje da s svojih 35 godina vise vrijedi nego cijeli Bayernov vezni red. Dakle time zelim reci da Bayern nema igraca koji ce slati lopte do Robben-a i Ribery-a, kao sto to rade Xavi i Iniesta u Barceloni, jer ne mogu krkani (Tymoschchuk i van Bommel) to obavljati. Dakle tu mogu dovesti jednog Carlosa Eduarda (doplatiti i ponuditi im neke igrace tipa Pranjic i ostali) i Moutinha iz Sportinga, koji moze klub napustiti za 30 miliona eura.

Evo racunice

Adler - 13 miliona eura + poslati Rensinga u Leverkusen cija se vrijednost procjenjuje na 7 miliona eura
Rafinha - 10 miliona eura
Carlos Eduardo - 15 miliona eura + jedan igrac Bayerna kao Hamit Altintop
Joao Moutihno - 30 miliona eura
Robben - 25 miliona eura

Ukupno 93 miliona eura.

Gomez - 30 miliona eura
Pranjic - 6 miliona eura
Tymoschchuk - 12 miliona eura
Braafheid - 2 miliona eura

Ukupno 50 miliona eura.

Znaci Bayern je samo s malo razmisljanja mogao imati ekipu koja bi harala Bundesligom i igrala jednu odlicnu ulogu u LP.

Eh sad zamislite ovaj sastav u poredjenju s sadasnjim

--------------------------------Adler---------------------------
Rafinha---------Demichelis---------Badstuber--------Lahm
-----------------------------van Bommel-----------------------
-------------Carlos Eduardo-----------Moutinho--------------
Robben---------------------------------------------------Ribery
--------------------------------Klose-----------------------------

Bayern je onako bezveze bacio 50 miliona eura bez razmisljanja. Dovoljna je izjava van Gaala kad je neki dan rekao sljedece: "S dvodjenjem Tymoschchuka i Gomeza ja nemam nista, da sam se ja pitao ne bih ih dovodio".
Eto toliko od mene.

Sve je to OK. Tvoja proracunica je odlicna, ali imaj na umu da je uprava Bayerna bahata i da se definitivno ne bi slozili s tobom. Ja sam ZA tvoje misljenje, a vjerujem i da bi i vecina navijaca Bayerna prihvatila tvoje misljenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 okt 2009, 20:24

Maloprije sam gledao onaj pregled na ARD-u i mogu reci da nas je sudija fino spasio kod rezultata 1-0 za Frankfurt kad je svirao onaj ofsajd. I naravno Gaalova taktika sa Buytenom u napadu je takodje vrh vrhova

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 okt 2009, 21:39

Gaalova taktika, misliš Mourinho i Huth u napadu :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.