Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 02 dec 2012, 14:51

dijalog je napisao/la:ok, kako vi kažete, samo ne znam kako ne možete nikome gola zabiti već godinama...

vjerovatno je petrović najbolji defanzivni vezni u ex-yu, a pantelić najbolji špic.
dok je kahriman za begovića i handanoviča buffon.
A zadnju utakmicu dali 3. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 dec 2012, 17:26

dijalog je napisao/la:ok, kako vi kažete, samo ne znam kako ne možete nikome gola zabiti već godinama...

vjerovatno je petrović najbolji defanzivni vezni u ex-yu, a pantelić najbolji špic.

ne glupiraj se, niko normalan takve gluposti ne bi izjavljivao. imamo kvalitetne pojedince, to je činjenica. i vi imate kvalitetne igrače, jači ste u napadu, i to je činjenica. mi smo jači u odbrani. samo nije mi jasno što u čitavu priču ubacuješ i bh igrače? valjda da izazoveš neki širi sukob, šta li. :?

koliko god se upinjali da kažete da ste jači i kvalitetniji, i vi ko i mi ćete se tresti kad počne utakmica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 dec 2012, 17:37

Bosko danas u svom stilu dao golcinu u porazu od Chieva...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 dec 2012, 17:51

@ dijalog
Ima ko da da gol, samo sto se takvi ne pozivaju u reprezentaciju i ne igraju... ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 02 dec 2012, 22:30

alan_kardec je napisao/la:

ne glupiraj se, niko normalan takve gluposti ne bi izjavljivao. imamo kvalitetne pojedince, to je činjenica. i vi imate kvalitetne igrače, jači ste u napadu, i to je činjenica. mi smo jači u odbrani. samo nije mi jasno što u čitavu priču ubacuješ i bh igrače? valjda da izazoveš neki širi sukob, šta li. :?

koliko god se upinjali da kažete da ste jači i kvalitetniji, i vi ko i mi ćete se tresti kad počne utakmica.
Počni se navikavati na forumaša dijaloga, jednostavno čovjek voli tako povremeno zakuvati,eventualno isprovocirati... ako je on srećan zbog takvih stvari nemojmo mu kvariti premijeru....

Boško ga dao... Pejčinović i Biševac juče odlični....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 dec 2012, 01:39

Krsticic strijelac za Sampdoriju u remiju sa Fiorentinom... ;)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 03 dec 2012, 20:03

Za vikend Subotić se povrijedio u derbiju sa bavarcima....
A i mali Radonjić nakon datog gola doživio povredu metatarzalne kosti...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 dec 2012, 23:47

samoradnik je napisao/la:Za vikend Subotić se povrijedio u derbiju sa bavarcima....
A i mali Radonjić nakon datog gola doživio povredu metatarzalne kosti...
Miha ga izmalerisao... Mogu samo misliti šta će biti sa tim jadnim dječakom... Koji udar na njegovu psihu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 dec 2012, 00:48

Malo sam se bavio statistikama... :) Tadic trenutno na trecoj poziciji (uz Mullera iz Bayerna) u Evropi po broju asistencija u nacionalnim prvenstvima. U obzir sam uzimao 'lige petice' + Rusija, Holandija i Portugal, cija su prvenstva ajmo reci ozbiljnija i jaca od ostalih...

Broj asistencija:

1. Joaozinho (Krasnodar) - 11
2. Fabregas (Barcelona) - 10
3. Tadic (Twente) i Muller (Bayern) - 9

Jos jedna zanimljivost. Nisam uzimao u obzir Belgijsko prvenstvo, jer objektivno nije na nivou gore navedenih, ali pogodite ko je tamo najbolji asistent :) Lane Jovanovic - 11 asistencija. ;)

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 04 dec 2012, 11:19

$ је ",$ " се па " ? $ " $ $ " " ".

% се ? " $ ' $ " за " " су ?," поново $.

Него $ ја ' ¥ " $ $ " " $ стране ФСС! % ",је ? " $ $ сезоне " $ " ",$ " " " " ?,а не " " " су у савезу?

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 04 dec 2012, 13:18

Što se nagrada tiče,stvar ukusa!

Selektor A reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović reagovao je na kritike iz Partizana zbog namere da dvojicu kadeta crno-belih pozove u nacionalni tim.
Kada se ta informacija pojavila u medijima, usledile su i kritičke reakcije iz Humske.

Trener Vladimir Vermezović je naglasio da će na taj način Radonjić i Živković preskočiti nekoliko stepenika u svom fudbalskom razvoju, a u sličnom tonu je govorio i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je dodao i da selektor nije konsultovao u vezi te odluke.

U međuvremenu, planirana utakmica protiv Iraka je otkazana, ali je selektor u izjavi ''Novostima'' ipak odlučio da odgovori na reakcije iz Partizana.

''Meni kad nešto nije bilo jasno, ja sam, bez ikakve sujete, zvao Tumbakovića i Vermezovića i pitao ih sve što me je zanimalo. Ja njihove telefone imam, ne znam da li oni imaju moj. Uostalom, što nisu pozvali svog čoveka Sava Miloševića, koji je direktor svih reprezentativnih selekcija. Mogao je i on da im da neka objašnjenja'', izjavio je Mihajlović.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 dec 2012, 16:28

http://en.toty.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovde ima da glasate za team of the year, a u konkurenciji je i bane, tako da izdvojite par min. ako vam nije tesko i glasajte.... :)

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 dec 2012, 17:45

Mogao bi Siniša zovnuti i ovog malca,debitovao za Groningen, 16 godina. :mrgreen: :mrgreen:

slika
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 dec 2012, 23:01

Ko je ovaj? :? Neki Surinamac? :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 dec 2012, 23:06

Richairo Zivkovic,holanđanin.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 dec 2012, 23:29

alan_kardec je napisao/la:Ko je ovaj? :? Neki Surinamac? :lol:
nemoj biti rasista,mali ima srpske krvi :mrgreen: ,doduše totalno raritetan nos za nas balkance i slabe obrve....

Tačno ću jedan cijeli dan provest gledajući ove mlađane na netu koji imaju balkanske korijene,a potom ću poslat mejl FSS,pa nek vide što im je činiti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2012, 23:46

Dubravko je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ko je ovaj? :? Neki Surinamac? :lol:
nemoj biti rasista,mali ima srpske krvi :mrgreen: ,doduše totalno raritetan nos za nas balkance i slabe obrve....

Tačno ću jedan cijeli dan provest gledajući ove mlađane na netu koji imaju balkanske korijene,a potom ću poslat mejl FSS,pa nek vide što im je činiti!
Imaju oni to sve. ;)
Da se ne mucis bespotrebno. ;)

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 dec 2012, 23:51

imaju malo sutra... :lol:

Nemoj mi sad tražiti da ti nabrajam sva ta imena koja nismo na vrijeme skontali i na vrijeme ih barem pitali odakle su... Saša Klještan je jedan od primjera i do Nevena smo došli kad se u Majncu baja pojavio,o Marinu smo skontali da je Srbin kad je za Verder zaigrao,itd. itd.....

SOS se donekle trudi čak su imali i onu nekakvu akciju....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2012, 23:57

Ja ti kazem da imaju,jer su se moj cale i kolega sa posla bavili sa tim pre nekih mesec i po i poslali na mail FSS-a.Posto je ovaj kolega dobar sa Lakovicem on je rekao da su preuzeli taj fajl i lepo ga istampali,videcu da li ga imam kod sebe na kompu pa cu okaciti.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 05 dec 2012, 00:01

aha ok,vjerujem ti ;) Mislio sam da to kažeš onako reda radi, ruku na srce srpski sportski savezi su godinama iza nas po tom pitanju bili jedna obična stoka koja ništa nije preduzimala da djeca sa srpskim korijenima predstavljaju Srbiju,primjera svi znamo trista,da ne trošim vrijeme nabrajajući! Još je gore što za neke sportiste koji su cijeli život proveli u Srbiji nije bilo pomoći,pa isti danas nastupaju za neke druge selekcije.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.