Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Na kraju krajeva,očekivan poraz,da je zaslužen nije,realan je x al s obzirom da je ovo ne bitna utakmica,nadam se da sa Rosom nije nista ozbiljnije i svim snagama se okrenuti WBA

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kad se sjetim kako smo izdominirali City na Etihadu sa Abouom na sredini, necu ga nikad prezaliti 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
-
arminarsenal
- Kontakt:
Moramo dovesti Fellainija i lijevo krilo ako zelimo da budemo NEKO !
-
arminarsenal
- Kontakt:
Dortmund,Psg,Barca,Malaga,Juve ili sahtar,Bayern ili Valencia, Boze pogledaj nas !!
EVO KOGA MOZEMO IZVUCI,samo ne Barcu,ostalo je OK !
EVO KOGA MOZEMO IZVUCI,samo ne Barcu,ostalo je OK !
pa ni ostali nisu nista losiji.
navijamo za sahtar valenciju i malagu
navijamo za sahtar valenciju i malagu
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja nemam sta navijati, kad ce nam Barca doci
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Moguci protivnici : PSG, Malaga, Dortmund, Shakhtar/Juventus, Valencia/Bayern, Barcelona.
Bravo Wengeru
Bravo Wengeru
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
daleko je februar. sve osim barse je ovde moguće dobit mislim i barsu nije nemoguće al znate već to 
Vođa zna.
Eto te ko Gervinho,samo jos reci da mozemo osvojitinedim1993 je napisao/la: daleko je februar. sve osim barse je ovde moguće dobit mislim i barsu nije nemoguće al znate već to![]()
Napreduje Jenkinson.,Sta je imao samo tri kardinalne greske u drugom poluvremenu
Uh,sad ce Arnel da kaze da sam slijepac
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nismo izveli najjaci sastav iako smo mogli izboriti prvo mjesto jer moramo pobjediti u premiershipu, squilaci sam u odbrani i ramsey u veznom redu su dovoljni za poraz od bilo koje ekipe.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
objašnjenje. a vi koji preserajete i već ponižavate arsenal ste **** a ne navijači. mršBigBigBang je napisao/la:Nismo izveli najjaci sastav iako smo mogli izboriti prvo mjesto jer moramo pobjediti u premiershipu, squilaci sam u odbrani i ramsey u veznom redu su dovoljni za poraz od bilo koje ekipe.
Vođa zna.
Mozda je Wenger namjerno izgubio da ne izvuce Real.
Ne znam vala sta se imao cuvati. Prvo mjesto u grupi je puno veca sansa za prolaz dalje. Da u subotu igra protiv Uniteda pa hajde, ali i tada ima jos 4 dana da odmori.
Mislim da nije bilo potrebe da se cuvaju igraci.
Arsenal u najjacem sastavu bi ovo dobio, ja u to ne sumnjam. Samo zalim sto nije.
Ne znam vala sta se imao cuvati. Prvo mjesto u grupi je puno veca sansa za prolaz dalje. Da u subotu igra protiv Uniteda pa hajde, ali i tada ima jos 4 dana da odmori.
Mislim da nije bilo potrebe da se cuvaju igraci.
Arsenal u najjacem sastavu bi ovo dobio, ja u to ne sumnjam. Samo zalim sto nije.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Salke bi ubacio u brzinu vise i sigurno bi dobio one padobrance u LP, tako da je pametno uradjeno sa odmaranjem igraca, losa forma u premiershipu se mora prekinuti a realno u LP mozes dobiti teskog protivnika i kao prvoplasirani. Dortmund, Bayern, Barcelonu. Svabe jer su jake ko beton a sudije nikad ne bi dopustile ispadanje katalonskih padavicara i varalica. Naravno to sve pod uslovom da se vratimo na neki svoj nivo ako budemo u trenutnoj formi ispascemo od bilo koga. Sakhtar, Malaga, PSG to su najpozeljniji protivnici.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
kroenke kupio ranč veličine da može stat 71 hiljada emiratesa. ranč košta 80 miliona. ipak je to važnije od arsenala.
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Iskreno, yebo LP. Osvojit je ni u ludilu ne možemo, pa čemu onda forsiranje igrača u tom takmičenju kad smo cilj već ispunili, a to je knockout faza. Sad je najbitnije pokušat svim silama vratit se na pravi kolosjek u Premiershipu i do kraja sezone osvojit 4 mjesto. Ono nam je ove godine bitnije nego ikada prije!SamoZeljo je napisao/la: Arsenal u najjacem sastavu bi ovo dobio, ja u to ne sumnjam. Samo zalim sto nije.
Nažalost nisam Arsenal pratio večeras, nego Dortmund sa prijateljima pa me zanima kako je moj miljenik odigrao osim što je zabio gol?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
slabo slabo, ali inace tako uvijek igra
Salim se, nije bio los. Pod tim mislim da je bio bolji od ostalih, jos malo pa u staroj formi.
Salim se, nije bio los. Pod tim mislim da je bio bolji od ostalih, jos malo pa u staroj formi.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Eh dobro je... potreban nam je on u vezi jer Caz, Jack i Mikel očigledno ne funkcioniraju...AllGunsBlazing je napisao/la:slabo slabo, ali inace tako uvijek igra![]()
![]()
![]()
![]()
De mi samo još reci jel frka i drvlje i kamenje po Wengeru na Ars-bih da ne ulazim džaba da se ne nerviram?
Prvo yebo LP, a onda u nastavku svim silama pokušati vratiti nekakve kolosjeke i vama to famozno 4 mjesto (koje btw. opet vodi vodi u LP, koju opet yebo jer se svakako ne može osvojiti)Marsal je napisao/la:Iskreno, yebo LP. Osvojit je ni u ludilu ne možemo, pa čemu onda forsiranje igrača u tom takmičenju kad smo cilj već ispunili, a to je knockout faza. Sad je najbitnije pokušat svim silama vratit se na pravi kolosjek u Premiershipu i do kraja sezone osvojit 4 mjesto. Ono nam je ove godine bitnije nego ikada prije!SamoZeljo je napisao/la: Arsenal u najjacem sastavu bi ovo dobio, ja u to ne sumnjam. Samo zalim sto nije.
Nažalost nisam Arsenal pratio večeras, nego Dortmund sa prijateljima pa me zanima kako je moj miljenik odigrao osim što je zabio gol?
ali dobro hajd, razumijem vas
- vedofeelgood
- Kontakt:
Najjace je kad dva glavna favorita za zlatnu kantu dolaze na ovaj pdf i rade ono sto najbolje znaju 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Mogu li te iskreno pitat, ali ono baš iskreno, bez ljutnje sa tvoje strane. JESI LI TI DEBIL ?ripper je napisao/la: Prvo yebo LP, a onda u nastavku svim silama pokušati vratiti nekakve kolosjeke i vama to famozno 4 mjesto (koje btw. opet vodi vodi u LP, koju opet yebo jer se svakako ne može osvojiti)![]()
pa jesi li dobar care ovih dana
![]()
![]()
Mislim, prica ti je ono logicna do jaja....ali dobro hajd, razumijem vas
Normalno da je bitno završit četvrti i učestvovat u grupnoj fazi LP jer to donosi ogromne novce koji su prijeko potrebni Arsenalu do sezone 2014/2015 kada će se velika glavnica dugova otplatiti i kada će Arsenal postati klub koji će moći davati velike plate i plaćati velike transfere.
Dotad je cilj klub održat što više i što duže u vrhu jer ako bismo ove sezone završili peti i igrali Euro ligu samim tim imamo manje novaca u proračunu za iducu sezonu i ti novci bi se morali zaraditi prodajom jos vise bitnih igrača. Dosad su to bila 2 igrača po sezoni, u tom slucaju bi bila 4. Ukoliko Arsenal namjerava biti ozbiljan klub, a bogami od sezone 14/15 definitivno namjerava mora konstantno biti u stanju da izgura barem do knockout faze LP i 4 mjesta u prvenstvu.
Cilj smo za ovu godinu postigli u LP, sad trebamo se vratit i pokusati osvojiti 4. mjesto da bismo i iduce godine imali novaca za otplatu stadiona. I mnogo je lakse privuci igrača kada igraš LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.