FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto vam bodovi...ciganluk cisti...pih
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Jeste ciganluk ali trenera Veleza a vjerovatno i igraca. Nisam na utakmici kao ni vi, zakljucujemo na osnovu tekstuelnih izvjestaja ovog site-aTrener gostiju Ibraković je ušao u teren kako bi prigovorio glavnom sudiji. Česta slika u prvenstvu Premijer lige BiH.

010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
Jesi sladak.. nemas pojma sta se desava na terenu, ali ipak Velež i Ibrakovic su glavni krivci... dobro hajde.RK Gradacac je napisao/la:Jeste ciganluk ali trenera Veleza a vjerovatno i igraca. Nisam na utakmici kao ni vi, zakljucujemo na osnovu tekstuelnih izvjestaja ovog site-aTrener gostiju Ibraković je ušao u teren kako bi prigovorio glavnom sudiji. Česta slika u prvenstvu Premijer lige BiH.![]()
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Sto da ne. Eno Mallorca bez dva igraca uvalila Atleticu gol u 90 minuti za 1:1RK Gradacac je napisao/la:edinko de urazumi se, sa dva igraca manje da razvaljuju?? Pa to ni Barcelona nebi mogla, dozovi se covjece!

-
- Kontakt:
Kraj!!!!!!!!!!!! Željooooooooooooooooooooooooooooo 

-
- Kontakt:
Ovo sto se desilo na Grbavici - 6 zutih kartona i 3 crvena za Velez. To je najveca sramota ikad.
Fuj.
Fuj fuj fuj fuj.
Sramota. Stvarno sramota.
Edin Golac je sudija koji je Velez ostetio u zadnjih 6 godina ko niko. Nemogu da vjerujem da se neki navijaci Zelje vesele ovome. BONI OVO JE VASA SRAMOTA - Nije ovo nista sto se moze slaviti.
2 crvena nezasluzena. 1 crveni dodijeljen na poluvremenu u svlacionici. 2 crveni dodijeljen strijelcu najvise golova u BiH - Dzafic igra skroz pasivno - ne prima zute kartone nikako. I njemu dat crveni - besmislica. Plus crveni treneru.
Bezveze. Sramota.
I pitaju se sto 2000 ljudi u citavom Sarajevu dodje da gleda Zeljo - Velez.
Sto bi dosli? Da gledaju kriminal? Daleko smo mi od fudbala.
Fuj.
Fuj fuj fuj fuj.
Sramota. Stvarno sramota.
Edin Golac je sudija koji je Velez ostetio u zadnjih 6 godina ko niko. Nemogu da vjerujem da se neki navijaci Zelje vesele ovome. BONI OVO JE VASA SRAMOTA - Nije ovo nista sto se moze slaviti.
2 crvena nezasluzena. 1 crveni dodijeljen na poluvremenu u svlacionici. 2 crveni dodijeljen strijelcu najvise golova u BiH - Dzafic igra skroz pasivno - ne prima zute kartone nikako. I njemu dat crveni - besmislica. Plus crveni treneru.
Bezveze. Sramota.
I pitaju se sto 2000 ljudi u citavom Sarajevu dodje da gleda Zeljo - Velez.
Sto bi dosli? Da gledaju kriminal? Daleko smo mi od fudbala.
- rob do bagro
- Kontakt:
Pao na tribini
Navijač Željezničara zadobio frakturu lobanje
Prema informacijama MUP-a KS, navijač Željezničara pao je na tribini stadiona Grbavica, na susretu između Željezničara i Veleža, pri čemu je zadobio frakturu lobanje. Kako nam je rekao dežurni operativni MUP-a KS, povrijeđenog navijača niko nije gurno ili udario, već je sam pao.
Kako saznajemo, riječ je o maloljetnom A.A., 1991. godište.
"Pacijent je dovezen u 18 sati na CUM. Ljekari su konstatovali da je zadobio frakturu lobanje, njegovo zdravstveno stanje se prati, te ako bude potrebe bit će i operisan", kazala je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
On se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi Odjela za neurohirurgiju bolnice Koševo
nadam se da ce biti sve uredu...zaista steta sto je pao
Navijač Željezničara zadobio frakturu lobanje
Prema informacijama MUP-a KS, navijač Željezničara pao je na tribini stadiona Grbavica, na susretu između Željezničara i Veleža, pri čemu je zadobio frakturu lobanje. Kako nam je rekao dežurni operativni MUP-a KS, povrijeđenog navijača niko nije gurno ili udario, već je sam pao.
Kako saznajemo, riječ je o maloljetnom A.A., 1991. godište.
"Pacijent je dovezen u 18 sati na CUM. Ljekari su konstatovali da je zadobio frakturu lobanje, njegovo zdravstveno stanje se prati, te ako bude potrebe bit će i operisan", kazala je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
On se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi Odjela za neurohirurgiju bolnice Koševo
nadam se da ce biti sve uredu...zaista steta sto je pao

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ja patnje ljudi sta je ono al eto opet 3 boda to je najvaznije 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- RK Gradacac
- Kontakt:
De odluci se jesam li "pismeni" ili "nepismeni"!? Tvoji postovi govore o tebi al hajd nije bitno. Bitno je da ste vi najpostenijiedinko je napisao/la:Nije mi jasno sta ovakva budaletina radi na Zeljinim stranicama..ti vidis??ti znas??Sad skontah,pa ti si u NISKOZEMSKOJ, a odatle se vidi Grbavica ko na dlanu...sorry "pametni"..svakakv izvjestac ti je TM ..znas li uopce sta znaci TM "pismeni"??RK Gradacac je napisao/la:Ja sam nepismen zato sto ne vjerujem svakakvim izvjestacima "sa terena". Dovoljno mi je da pratim rezultat a izvjestaj sa terena cu naci na drugom, za mene kompetetnijem mjestu.
Hvala na uvredama "pismeni", dovidjenja i prijatno. Dabogda ispali iz lige... opet!
A ti papane @Voltronu sto se javljas,tebi se ne obracam..eto ti ga pa se handrite skupa..taman i jeste iste pameti....Jedan od zestokih manijaka mi je najbolji ajrean glupane,ON je na Grbavici i pise mi sms-ove..on je PRAVI NAVIJAC Zelje kada kaze-ovo je dno dna..i de pogledajte obadvojica izvjestaje sa tekme..

"Pismeni", uzmi nekad atlas u ruke ili google maps pa pogledaj gdje se nalazi Antwepen

Eee majko mila ko mi je dos'o govorit da sam nepismen

@voltron, ma pusti ga kraju. Vidis da ne zna sta ce od muke.
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
Ne bola - ono je van svake pameti. Stvarno...
3 crvena. 6 zutih.
Nevjerovatno. Nemogu da vjerujem da neki od vas se vesele. Sta vam je? Jeste li svjesni da radi ovoga su nam stadioni prazni. I vidicete da ce jos manje ljudi doci na sljedecu utakmicu Zelje. Pitate li se zasto? Pitate li se jeli to dobro za FK Zeljeznicar???
Bez navijaca nema ni kluba. A ljudi su danas platili karte da vide kriminal na terenu. Fuj. Zalosno. Nisko.
Zeljo nije zasluzio onakvo ponizenje. Ako mu sudija dodjeljuje bodove putem 3 crvena - onda je to zaista ponizenje za jedan Zeljeznicar. Nemojte se radovati necem sto vama steti.
Velezu je 3 boda - ko **** 3 boda. Ali vama je obraz ljudi.
3 crvena. 6 zutih.
Nevjerovatno. Nemogu da vjerujem da neki od vas se vesele. Sta vam je? Jeste li svjesni da radi ovoga su nam stadioni prazni. I vidicete da ce jos manje ljudi doci na sljedecu utakmicu Zelje. Pitate li se zasto? Pitate li se jeli to dobro za FK Zeljeznicar???
Bez navijaca nema ni kluba. A ljudi su danas platili karte da vide kriminal na terenu. Fuj. Zalosno. Nisko.
Zeljo nije zasluzio onakvo ponizenje. Ako mu sudija dodjeljuje bodove putem 3 crvena - onda je to zaista ponizenje za jedan Zeljeznicar. Nemojte se radovati necem sto vama steti.
Velezu je 3 boda - ko **** 3 boda. Ali vama je obraz ljudi.
-
- Kontakt:
dvije utakmice 6 bodova protiv ovih visokoletaca iz mostara odlicno,KOREOGRAFIJA PERVERZIJA DRAMATICNA,red baloni pozz ljutite se vi samo na sudije one vas ubise hahahahha
Sramotan izvještaj na sportsport.ba
Ko nije bio na utakmici, pomisliće da ŽELJO nije stvorio šanswe u prvih pola sata, te da je samo Velež tada napadao.
A bilo je obratno! Dalje mi se nije ni čitalo.
Na stranu to što je ŽELJO katastrofalan!
Ko nije bio na utakmici, pomisliće da ŽELJO nije stvorio šanswe u prvih pola sata, te da je samo Velež tada napadao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- RK Gradacac
- Kontakt:
A neki na osnovu tog izvjestaja pisu komentare i mene nazivaju budalom i nepismenimŽeljovac je napisao/la:Sramotan izvještaj na sportsport.ba

010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
juce sam napisao da je vazna pobjeda pa makar i uz sudijsku pomoc,ali ovo danas stvarno je previse ,sta previse ovo je fuj fuj fuj.de nek sa sad nadju pametnjakovici koji hvale zelju kao ekipu.ljudi sa devet igraca napadaju i da je imalo normalnija situacija bila trebali su dobit dva razlike.e onako se bori za dres i cast kluba .pizdurine od fudbalera nisu ni svjesni kakav dres nose, eeeee ljudi to je zeljo a ne pofalicki.ali nema brige za buducnost kluba dok je sudija kao ovaj danas danas ni manchester nebi boda odnio iz doline.BILO BI SMIJESNO DA NIJE ZALOSNO .
- Stone Island
- Kontakt:
Ovo je 4 put zaredom da smo pokradeni na Grbavici.Vi se niste nijednom(na forumu) udostojili da priznate da smo bili bolji,da nas je sudija pokrao i slično.Aferim ljudi !
Mi možda nemamo titulu na papiru(ne zato što smo je nismo zaslužili) ali znamo da smo najbolji !

Mi možda nemamo titulu na papiru(ne zato što smo je nismo zaslužili) ali znamo da smo najbolji !

ja koliko vidim sportsport.ba i nesto ne simpatise zelju. prosli izvjestaj sa kupa ispade da se nismo vidjeli na terenu. onaj ko nije bio na utakmici fkt moze svasta pomislit. kod te sanse veleza na pocetku lik pola sesnaeserca presao sa loptom na ruci sudija nista. na znam za tog sto je dobio karton u svlacionici znam da je velez kasnio 5-10 min na drugo poluvrijeme, isto znam da je golman veleza trebao dobit crveni jer nema pravo da se smije, siri ruke i psuje mater publici ako se ja nesto kontam u fudbal. jest da smo mi bili losi al smo zasluzeno dobili i zato ne rise rodjeni 

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
Bio sam na utakmici, i moram reci da je ovo bruka. Nakon stopostotnog penala nad Dzaficem, koji je povucen rukama od odbrambenog igraca Zeljeznicara, koji naravno nije sviran Zeljo daje brzo gol......Željovac je napisao/la:Sramotan izvještaj na sportsport.ba
Sramno je ovo sve, jadno........sa 8 igraca Velez je opet bolje stajao na terenu.....
Samo jedno me interesuje: Zasto se Velezu ovo radi, da li smo mi to zasluzili? I skandiranje "Ustase" ka Red Army.
Pa dajidze su mi nastradale u Dretelju, necuveno......
Igrajte za Siroki, idite dole ljubite se s njima, dzaba je nama ubitstvo jadnog Vedrana.....Igrajte za Borac i Siroki.
Velezu se ovo radi sistematski, odlicno, izgubili smo, ostavili smo srce na terenu........
Meni ne smeta sto je Zeljo dobio....cestitam...ali jadno je to sto sam vidio na tribinama.......ne razumijem.
-
- Kontakt:
Ma ono je katastrofa,jad i cemer od zelje,da su bili kompletni velez u drugom poluvremenu pojeli bi nas,mi se branili sa 11 igraca i cekali kontru a velez napado sa 9 igraca,i da su dali go nebi bilo nezasluzeno,ne vjerujem da cu otici na grbavicu jos dugo vremena jer ono je bruka i sramota.
Bio sam na utakmici, i moram reci da je ovo bruka. Nakon stopostotnog penala nad Dzaficem, koji je povucen rukama od odbrambenog igraca Zeljeznicara, koji naravno nije sviran Zeljo daje brzo gol......
Sramno je ovo sve, jadno........sa 8 igraca Velez je opet bolje stajao na terenu.....
Samo jedno me interesuje: Zasto se Velezu ovo radi, da li smo mi to zasluzili? I skandiranje "Ustase" ka Red Army.
Igrajte za Siroki, idite dole ljubite se s njima, dzaba je nama ubitstvo jadnog Vedrana.....Igrajte za Borac i Siroki.
Velezu se ovo radi sistematski, odlicno, izgubili smo, ostavili smo srce na terenu........
Meni ne smeta sto je Zeljo dobio....cestitam...ali jadno je to sto sam vidio na tribinama.......ne razumijem.[/quote]
bio na utakmici da si bio znao bi da se nama skandiralo ustaske picke. sta si ti gledao molim te dosli ste ko zadnji seljaci na kraju utakmice neko od vasih je muharemovicu uletio klizeci za koji se ide u zatvor sudija nije pogledao zato ne seri to sto ste izgubili ne znaci da se morate vadit na sudiju
Meni ne smeta sto je Zeljo dobio....cestitam...ali jadno je to sto sam vidio na tribinama.......ne razumijem.[/quote]
bio na utakmici da si bio znao bi da se nama skandiralo ustaske picke. sta si ti gledao molim te dosli ste ko zadnji seljaci na kraju utakmice neko od vasih je muharemovicu uletio klizeci za koji se ide u zatvor sudija nije pogledao zato ne seri to sto ste izgubili ne znaci da se morate vadit na sudiju
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.