Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Auuuu kakav pogled Mirze prema Durantu i moglo se sa usana procitati j*m ti mamu, cist je faul bio nad mirzom ali sudije nisu svirale 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Odličan, odličan... Šteta što iscuriše one dvije, ali odbrana odlična...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Mirza ovo mora veceras iskoristiti...gledam klupu Nets-a, nema koga vise na tu poziciju.
I 3 covjeka oklahome su postigla 42 poena. Durant je LUD
I 3 covjeka oklahome su postigla 42 poena. Durant je LUD
Kindže, kindže...
I onda neko kaze necemo imati od Mirze korist na eurobasketu ako samo bude trenirao i ne ulazio u igru a treninzi u NBA su ko neke euroligaske utakmice covjek je za 2 mjeseca stvarno napredovao u odbrani sta ce tek biti za godinu dana do eurobasketa samo da ga povrede zaobidu ima da zvijer dobijemo na eurobasketu samo rad rad i rad

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jeste li vidjeli kad je Durant pokusao zakucati ? auuuu kako je lud covjek 
Veceras Mirza izgleda kao kosarkas koji pripada u nba ligi. Samo nek ovako nastavi bice on mnogo vazniji igrac za ovaj tim nego sto je trenutno!
- adriano_leite
- Kontakt:
U NBA ligi odbrana donosi minute i mjesto u rotaciji. Mirza igra dobru odbranu veceras i ako nastavi, sve cemo ga cesce gledati u rotaciji. Sut ce doci samim opustanjem i zagarantovanim mjestom u rotaciji. Mirza mora da ima neke sigurne minute, da bi igrao rastereceno, a kada zaradi tih nekih 10-15 minuta u rotaciji, sigurno ce i u napadu bolje izgledati. Ponekad se cini da Mirza zeli sto vise uraditi u tim minutama koje dobije, preforsira se i to izgleda lose. Treba pustiti da mu sut dodje sam po sebi, a ne forsirati i igrati u grcu. Uglavnom mnogo je bolji igrac sada.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ovo si odlicno napisao, sve si reko, svaka ti dalaadriano_leite je napisao/la:U NBA ligi odbrana donosi minute i mjesto u rotaciji. Mirza igra dobru odbranu veceras i ako nastavi, sve cemo ga cesce gledati u rotaciji. Sut ce doci samim opustanjem i zagarantovanim mjestom u rotaciji. Mirza mora da ima neke sigurne minute, da bi igrao rastereceno, a kada zaradi tih nekih 10-15 minuta u rotaciji, sigurno ce i u napadu bolje izgledati. Ponekad se cini da Mirza zeli sto vise uraditi u tim minutama koje dobije, preforsira se i to izgleda lose. Treba pustiti da mu sut dodje sam po sebi, a ne forsirati i igrati u grcu. Uglavnom mnogo je bolji igrac sada.
kakva utakmica... i kakva serija trojki nets-a
) - steta nema mirze...
Kindže, kindže...
- storm_raider
- Kontakt:
Je li vi vidite Mirzu na klupi u drugom poluvremenu?
Sport je lijek za tijelo i duh.
sjedi skroz lijevo nevidi se nikakostorm_raider je napisao/la:Je li vi vidite Mirzu na klupi u drugom poluvremenu?
Ni sekunde u drugom cccc
Tuga brate, koristi Wallaca na 4 veci dio 2 pol, a realno i igro je dobro ali ipak trebao je mirzi dati bar 3-4 min u 2 pol steta, ja se ponado nocas kako je krenulo reko 20 min igre, ali ipak nista...
- adriano_leite
- Kontakt:
Mirza clutch!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Udje gospodin Teletovic 17 secundi do kraja, i pogodi trojku s 8-9 metara... Ajde "Manchini", naje*** ti se mame!
Kindže, kindže...
Jaooo Triccceeece hebem ga malo prekasno Avry !!!
Gospodin sa klupe pogodi, hahahahahahhahah auuuu 
- Institut13
- Kontakt:
mirza mr clutch

podsjetila me na onu protiv gruzije