FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 05 dec 2012, 09:42

koji iz njihove komunikacije sa fudbalerima ocito mogu doci do nekih informacija
Te igrače koji su u stanju govoriti o dogačajima unutar teama , treba odje'ati.Ovakve stvari više dovode u pitanje razinu profesionalizma.Šuti i igraj.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 dec 2012, 09:50

England je napisao/la:
koji iz njihove komunikacije sa fudbalerima ocito mogu doci do nekih informacija
Te igrače koji su u stanju govoriti o dogačajima unutar teama , treba odje'ati.Ovakve stvari više dovode u pitanje razinu profesionalizma.Šuti i igraj.
Slazem se ali nas mahalski mentalitet nikad se nece promijeniti, a i siguran sam da je bilo i ljubumornih igraca (zbog visine Zebinih primanja) koji su jedva cekali da ga ocrne.. Zbog ovih stvari podrzavam ideju dovodjenja u ekipu stranaca koji nisu ograniceni nasim nacinom razmisljanja.. Nazalost previse kostaju.. I da kazem da je tada vecina tih "spekulanata" navodila Adnana Gusu kao izvor informacija..
BUDI ŽELJO !!!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 05 dec 2012, 10:18

zeba sretno i hvala , treba priliku dati ovim juniorima koji igraju dobro i za par godina se moze stvoriti jak kolektiv ako u medjuvremenu bude susni period tj. bez trofeja i to se treba istrpjeti , ajax , bayern , milan , barca , man utd , su dominirali i osvajali sve samo onda kad su imali vecinu prvotimaca koji su produkt svoje skole i srece da imas u generaciji 5- 6 igraca koji ce kasnije postati nosioci igre , ja sam za tu opciju i takav rad , da amar i klub pokusaju da naprave tim od nasih juniora koji ce dominirati ligom i napraviti neki veci iskorak i u evropi .
dosadasnji sistem rada je dao osnove da se nastavi u tom cilju ali su vremenom potrebni odredjeni rezovi i nadogradja da projekt moze da zivi i ima buducnost , a ova generacija sadasnjih prvotimaca uz dolazak par talentovanih juniora moze da napravi uspjeh , da li je sam amar odlucio da se ide u tom smijeru ili ima jos ljudi koji su mu podrska i rade na tome nije ni vazno treba samo dati maximalnu podrsku i vjerojati da AMAR ZNA

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 05 dec 2012, 10:42

materazzi je napisao/la:zeba sretno i hvala , treba priliku dati ovim juniorima koji igraju dobro i za par godina se moze stvoriti jak kolektiv ako u medjuvremenu bude susni period tj. bez trofeja i to se treba istrpjeti , ajax , bayern , milan , barca , man utd , su dominirali i osvajali sve samo onda kad su imali vecinu prvotimaca koji su produkt svoje skole i srece da imas u generaciji 5- 6 igraca koji ce kasnije postati nosioci igre , ja sam za tu opciju i takav rad , da amar i klub pokusaju da naprave tim od nasih juniora koji ce dominirati ligom i napraviti neki veci iskorak i u evropi .
dosadasnji sistem rada je dao osnove da se nastavi u tom cilju ali su vremenom potrebni odredjeni rezovi i nadogradja da projekt moze da zivi i ima buducnost , a ova generacija sadasnjih prvotimaca uz dolazak par talentovanih juniora moze da napravi uspjeh , da li je sam amar odlucio da se ide u tom smijeru ili ima jos ljudi koji su mu podrska i rade na tome nije ni vazno treba samo dati maximalnu podrsku i vjerojati da AMAR ZNA
Apsolutno se slazem!
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 dec 2012, 10:45

champions1921 je napisao/la:
England je napisao/la:
Slazem se ali nas mahalski mentalitet nikad se nece promijeniti, a i siguran sam da je bilo i ljubumornih igraca (zbog visine Zebinih primanja) koji su jedva cekali da ga ocrne.. Zbog ovih stvari podrzavam ideju dovodjenja u ekipu stranaca koji nisu ograniceni nasim nacinom razmisljanja.. Nazalost previse kostaju.. I da kazem da je tada vecina tih "spekulanata" navodila Adnana Gusu kao izvor informacija..
Razabu nisi mi jasan sta se pravdas jos ispadas levat pusti bocaciio nesta idealizira pa ovaj forum i jeste da se nesta izmahala pa zivimu u gradu koji je mahala ne znam gdje on zivi pa sta i ako je suplja sta ima veze to i jeste draz svak nesto na doda i sve tako

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 05 dec 2012, 10:53

Ma mi smo giganti kad nam Zeba ne treba,boga mi sto neko rece ko da je Mesa Bazdarevic.
Evo nije mahalska,ono sto coek more vidjeti sa sjevera,ispao iz forme zbog x razloga i sef mu se zahvalio.
Desetka kao najplaceniji treba da odigra na nivou Maribor i derby a Rudar,Gosk,Gradinu nek rjesavaju Selim,Stana,Jamak i ostali.
Amare bravo!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 05 dec 2012, 10:55

kraj je polusezone koja je bila rezultatski uspješna, ali nismo uradili sve što smo trebali. Npr. Zeba odlazi haman džaba i to najviše zbog svog neprofesionalizma. priča njegova je odraz našeg sportskog mentaliteta: znam najviše, Željino samm dijete, raja me voli - sve mora biti po mom. I bilo je jedno vrijeme, pa je je najviše i davao, pa je došlo do zasićenja, pa je došlo do pametovanja, pa stagnacije forme, pa onda logično ide i frustracija i priča "nemam sa kime igrati", "nemam ambicije" i na kraju ovo. Ne sumnjam da Zeba voli FKŽ ali ta ljubav prelako se i zloupotrebljava ( s nj strane) i prečesto mu je (i drugima) alibi za svaka s.anja koja uradde (najčešće nesvjesno). Ovo nisu insiderske info već moje zapažanje. Sigurno da Zeba više osjeća ovaj klub od npr. Kvesića ali ovaj drugi kupuje ljubav i poštovanje navijača svojim pozitivnim stavom, sportskom i radnom etikom i zbog toga će uvijek imati moj veliki respekt i pretpostavljam imati bolju karijeru od našeg Zebe...i više para na koncu. Dakle, to je neki moj osvrt na situaciju sa našom desetkom. Ali što je isto tako važno jeste da je Zolina cijena (i Kvesića) jako skočila i ako ne bude povreda on je naš kapitalac, na zahtjevnoj poziciji igra mlad dečko i trpimo ga a rezultat je tu. Svraka bi trebao ići i to za OK cijenu - dakle u tom aspektu učinili smo dobar dio zacrtanog (poskupiti naše igrače na tržištu). Kod Adilovića je problem jer tanko igra a ove godine tanko i zabija. Boccaciova logika oko Smajića je jasna i logična:) ali ovaj šuti, trpi, bori se i to se valjda cijeni. Mada je prilično jasno da će teško Smajić ikada igrati kako treba i mada je jasno da "galvanizirani" Zeba može šta hoće u ovoj ligi, ali je prerijetko takav, nažalost. Kako god, očekujem da se dovede pravo dobar špic, onaj mladi stoper iz Travnika, eventualno S Jahić i jedno probojno krilo koje zna istrčati i centrirati (kao Purić od prije 3 godine). Pozdrav i podržite Brku, jedan je od rijetkih koji zna šta radi.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 05 dec 2012, 11:43

Ne znam jel foluška al ovaj mali što je igro s Duljevićem u juniorima OlipmiCa kaže da mu je ovaj kao pričo da se dogovara sa Željom. Ja opet mislim da je foluška, tinejdžerska posla al hajd reko nek se piše nešto na fonu transfera :D
je li ravno ovo? je li ravno?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 dec 2012, 11:46

Zgembo Adislić je napisao/la:Ne znam jel foluška al ovaj mali što je igro s Duljevićem u juniorima OlipmiCa kaže da mu je ovaj kao pričo da se dogovara sa Željom. Ja opet mislim da je foluška, tinejdžerska posla al hajd reko nek se piše nešto na fonu transfera :D
Nemoj tako bocacio ce se naljutit

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 dec 2012, 11:52

CARSON je napisao/la:
Zgembo Adislić je napisao/la:Ne znam jel foluška al ovaj mali što je igro s Duljevićem u juniorima OlipmiCa kaže da mu je ovaj kao pričo da se dogovara sa Željom. Ja opet mislim da je foluška, tinejdžerska posla al hajd reko nek se piše nešto na fonu transfera :D
:mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 05 dec 2012, 12:28

Odlican je igrac Duljevic, a izgleda da je jedan od onih koji ne podrzava fuziju. Svasta moze da bude :D

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 dec 2012, 12:56

CARSON je napisao/la:
Ti si neki mnogo duhovit čovjek, a možda si i žena, po tvom nagonu za mahalanje bi se to moglo zaključiti.
DRUG NEBI TI PUNCA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 dec 2012, 13:06

@boccacio, koliko znam a mozda i grijesim, Smajke se odreko plate dok je povrijedjen.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 dec 2012, 13:21

bhsport je napisao/la:@boccacio, koliko znam a mozda i grijesim, Smajke se odreko plate dok je povrijedjen.
To je vrlo moguce istina,o njemu sam pisao sa aspekta doprinosa na terenu u ove dvije godine.Znaci pitanje profesionalizma i takvog nacela,sumnjam da smo zadovoljni njegovim igrama do sada,jer uglavnom nije igrao zbog povrede,a i kada je igrao davao je beznacajan doprinos.Opet tvrdim,ako neko iz sportskog aspekta dobije otkaz,onda bi bar po meni,bilo logicno da se po tom pitanju doprinosa na terenu,trebali naci na izlaznim vratima jos neki fudbaleri( ovo je u slucaju da je Zeba otisao zbog toga,kao sto je Amar izjavio ).Da li se Smajke odrekao plate ja to zaista ne znam,nigdje javno nije to objelodanjeno,moze biti da jeste.No to po meni ne mijenja stvari na terenu.Ako se odrekao plate,to je bio korektan potez Smajica,no ne vjerujem da je to razlog zasto ga drze u Zelji.
Ja se nadam da ce Smajke proigrati onako kako on to zna,medjutim previse ga cekamo i ako cemo profesionalno,onda nema vise mjesta cekanju.Molim Boga samo da se opet ne povrijedi,pa i ono najlakse,na novim pripremama,nego da to odradi maksimalno,pa da zapne na proljece i da konacno dokaze zasto je dosao kao veliko veliko pojacanje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 dec 2012, 14:10

Da se odrekao plate dok je povrijedjen je istina, to je on sam izjavio 2 mjeseca nakon povrede.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 05 dec 2012, 14:22

storm_raider je napisao/la:Da se odrekao plate dok je povrijedjen je istina, to je on sam izjavio 2 mjeseca nakon povrede.

Da i ja se sjećam toga, bio je nekakav intervju ili članak u kojem je to pisalo i to jeste svakako za pohvalu. Kao i svi nadam da se napokon u potpunosti oporavio,da je spreman da podnese kompletne zimske pripreme i da ćemo ga napokon doživjeti kao pojačanje.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 05 dec 2012, 14:38

ima i zrinjski nekoliko dobri igrača
http://www.transfermarkt.de/de/hrvoje-m ... 57167.html" onclick="window.open(this.href);return false;
19 godina, 325 ooo € :)
Odlazi Safete.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 05 dec 2012, 14:39

Odlaskom Zebe pravimo fizicki nadmocan tim koji ce igrati podjednako dobro u oba pravca, tim koji ce u proljetnom dijelu sezone u potpunosti da izdominira inferiornu poluekipu Sarajeva i tako po ko zna koji put baci u ocaj i depresiju sve njihove kvazinavijace.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 dec 2012, 14:43

Zna li iko imena ovih momaka što su na probi ? Znam da su na probi ova dvojica, i par juniora http://www.transfermarkt.de/de/bojan-le ... 66985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/faris-ze ... 47301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 05 dec 2012, 15:09

bagrcavi je napisao/la:Zna li iko imena ovih momaka što su na probi ? Znam da su na probi ova dvojica, i par juniora http://www.transfermarkt.de/de/bojan-le ... 66985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/faris-ze ... 47301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Taj drugi nije mogao ni u Gradini igrati. Mislim da je inace sin onog premijera kantona Suada Zeljkovica, prosao je cini mi se Zeljine mladje kategorije
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Maestro^^ i 6 gostiju.