RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

senoRA
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la senoRA » 24 okt 2009, 20:03

prolaznik je napisao/la:Istupate li iz lige? 8-)
sazaljavam te.........majke mi tebe i one koji pisu ovo....1:0 bez 2 igraca i jos ne mozete nista vi ste jad i cemer....

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 24 okt 2009, 20:14

Umij se tudjoj nesreci i hvali se kradjom, bravo ljudino. :lol:

Nema veze, karma je ****, jedva cekam da vam se uzvrati.. idemo dalje, Rudar. :arrow:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 24 okt 2009, 20:26

Pogodak odluke postigao je Mešanović u finišu prvog djela, a po svemu sudeći ova će utakmica imati i treće poluvrijeme.

Naime, u poluvremenu utakmice Velagić je zaradio crveni karton u svlačionici nakon čega su igrači Veleža odbili istrčati na travnjak. Nakon što su ipak pristali nastaviti utakmicu crveni karton zaradio je Džafić i trener Veleža Ibraković, koji je žestoko prosvjedovao zbog odluka glavnog suca Edina Golaća.

Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Veleža, čiji su igrači imali nekoliko izglednih prilika, ali nisu uspjeli zatresti mrežu golmana Šehića. Najprije je u 9. minuti zaprijetio Velagić, koji je iz izgledne prilike promašio cijeli gol, da bi nešto kasnije Osmanagić dobro šutira, ali također pored stative.

Sve do 40. minute na semaforu je stajalo 0:0, a onda je Mešanović postigao pogodak za vodstvo, a ispostavit će se na kraju i pobjedu Željezničara.

Drugi dio je počeo s malim zakašnjenjem, jer gostujući nogometaši nisu htjeli nastaviti utakmicu nakon što je u svlačionici crveni karton zaradio Velagić, koji je prosvjedovao kod glavnog suca Edina Golaća.

Nastavak susreta bolje je otvorio Željezničar, koji je preko Bešlije mogao i udvostručiti vodstvo, ali mu je nedostajalo koncentracije u odlučujućem trenutku. Velež je uzvratio preko Osmanagića, ali poravnanja nije bilo.

Dvadesetak minuta prije kraja utakmice Velež ostaje i bez Džafića koji dobiva drugi žuti karton, a onda i bez trenera. Ibraković je nezadovoljan odlukama glavnog suca ušao u teren kako bi mu nešto prigovorio, a ovaj mu je poslao put u svlačionicu.

Iako s dva igrača manje Rođeni su bili agresivnija momčad, ali do poravnanja nisu mogli.

sportin.ba

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 24 okt 2009, 20:28

senoRA je napisao/la:
sazaljavam te.........majke mi tebe i one koji pisu ovo....1:0 bez 2 igraca i jos ne mozete nista vi ste jad i cemer....
Seno bola,ovaj smrad je Svinjevac nije Manijak..manijaci kazu Bogme da ih je Sudija Golac dobro pocastio i da su jedva cekali kraj da ga ne fasuju..a nasi su promasili oko 6-7 100% sansi...!I sami smo krivi..

I otkud da je sudio ova gnjida od Edina Golaca..sjecaju se svi Velezovci koje je on..njega bi trebalo sacekati kad bude negdje oko Mostara...i onda tri tacke..jer godinama nas hebe sa svojim babom,mafijasom iz rudnika Banovici i prvim lopovom u savezu TZ kantona..
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 24 okt 2009, 20:36

edinko je napisao/la:
senoRA je napisao/la:
Seno bola,ovaj smrad je Svinjevac nije Manijak..manijaci kazu Bogme da ih je Sudija Golac dobro pocastio i da su jedva cekali kraj da ga ne fasuju..a nasi su promasili oko 6-7 100% sansi...!I sami smo krivi..

I otkud da je sudio ova gnjida od Edina Golaca..sjecaju se svi Velezovci koje je on..njega bi trebalo sacekati kad bude negdje oko Mostara...i onda tri tacke..jer godinama nas hebe sa svojim babom,mafijasom iz rudnika Banovici i prvim lopovom u savezu TZ kantona..
ko god da je trebao bi da se zamisli da li je normalan.......

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 okt 2009, 20:40

DaBogda jednom prestali sa provokacijama i normalno diskutovali,bar na temama velikih BH klubova!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2009, 20:41

Navijao sam za Velez u ovoj utakmici,al jbg izgubise koliko sam dosad procitao dobri su bili,nije ni cudo sto su u vrhu premijer lige :D svaka cast Velezu na ovim uspjesima u premijer ligi,nadam se barem da ce i moja Sloboda uskoro ovako kao Velez pocet igrat :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gandra
Kontakt:

Post Postao/la Gandra » 24 okt 2009, 20:43

Jedno auto sa vasim navijacima je kamenovano u blizini stadiona od grupice zeljovaca

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 24 okt 2009, 20:43

hajmo onu zajednicu visokoletaci salalalla zeljeznicar :lol: :lol:
samo vas jebu sudije iz utakmice u utakmicu :lol: ma haj **** auto nek su oni zivi i zdravi :oops: 8-)

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 24 okt 2009, 20:45

carobni manijak je napisao/la:hajmo onu zajednicu visokoletaci salalalla zeljeznicar :lol: :lol:
samo vas jebu sudije iz utakmice u utakmicu :lol: ma haj **** auto nek su oni zivi i zdravi :oops: 8-)
malo si umno bolestan......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2009, 20:51

Velez ove godine osvaju ligu u to sam siguran dok ce zeljo borit se za kup ili 3 mjesto i ligi :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 okt 2009, 20:57

Ko to srcem igra,ko to mreže para ? To su naši Rođeni iz grada Mostara ! 8-)

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 24 okt 2009, 20:59

Stone Island je napisao/la:Ko to srcem igra,ko to mreže para ? To su naši Rođeni iz grada Mostara ! 8-)
zavisi ciju mrezu para nasu nisu samo jednom u 3 tekme ;) dokaz nize klase 8-)

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 24 okt 2009, 21:01

carobni manijak je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Ko to srcem igra,ko to mreže para ? To su naši Rođeni iz grada Mostara ! 8-)
zavisi ciju mrezu para nasu nisu samo jednom u 3 tekme ;) dokaz nize klase 8-)
hahahahahaha vidi se stvarno da nemas veze sa fudbalom a sumnjam da ides na utakmice ikako....2 utakmice koje ste pobijedili ocigledno nisi ni pogledao jer da jesi vidio bi kakav fudbal igrate......zalim te.. :cry:

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 24 okt 2009, 21:01

Svaka cast velezu,bili su dobri,da su bili kompletni mogli su nas dobiti komotno,cestitke na prikazanoj igri i nadam se da cete osvojiti titulu jer imate ekipu za 10 a sto se tice ostalog svaki komentar je suvisan.

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 24 okt 2009, 21:03

LJUDI SAD SAM SA UTAKMICE I MOGU DA VAM REKNEM DA MORATE BIT PONOSNI KAKVU EKIPU IMATE.OVI IGRACI KOJI SU DANAS ODIGRALI SU PRAVI HEROJI ,I MISLIM DA ZASLUZUJU DA IH VECERAS DOCEKATE, JER OVO STO SU ONI DANAS DOZIVILI NEVJERUJEM DA JE IKO IKAD.SA DEVET IGRACA MOMCI IGRAJU I NAPADAJU, JA SAM SE ODUSEVIO I NISAM MOGAO VJEROVAT DA SE MOZE OVAKO IGRAT U NASOJ LIGI.DANAS DA JE MANCHESTER IGRAO NEVJERUJEM DA BI MOGAO UZET BOD,TO NIJE BILO SUDIJSKO NATEZANJE NEGO DOSLOVNO PLJACKA RJETKO VIDJENA NA OVIM PROSTORIMA.DOKLE JE DOSLO DA JE I PUBLIKA NA TRIBINAMA(ona objektivna)NA KRAJU NAVIJALA DA VELEZ DADNE GO.MOMCI JOS JEDNOM KAPA DOLE I POKAZALI SU KAKO SE BORI ZA CAST KLUBA .

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 okt 2009, 21:07

Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.

Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.

Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.

Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.

Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.

A Sudija Golač... NO COMMENT

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 okt 2009, 21:09

Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.

Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.

Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.

Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.

Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.

A Sudija Golač... NO COMMENT

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 okt 2009, 21:15

Pišete a nemate pojma šta je bilo.
FEDERER= KLOC

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 24 okt 2009, 21:16

haj jos jednom copy paste :lol:
pa kupite vi sudiju ba pa pobjedujte ha ya....mi vas dizemo to je vazno,a igru ko ce komentarisati za 3-4 dana :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.