Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Samo nek nastavi ovako igrati, vidi se da je poboljsao odbranu od pocetka sezone
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- adriano_leite
- Kontakt:
Ajde ne pricaj gluposti ziv bio. Ekipa Netsa u drugom poluvremenu je igrala dobro, nije imao umjesto koga uci. Wallace pogadjao trojke, igrali su dobru odbranu, Humpa u jednom momentu krenulo, imao par koseva i dodatnih slobodnih. Joe Johnson bio losiji, ali se u 2. pol. probudio i on. Treba biti nekada i objektivan, jednostavno u drugom poluvremenu Netsi su imali momentum i dosli na 2 poena razlike, a ko iole zna nesto o kosarci, zna da petorka koja pravi tu prednost se ne mijenja. Jednostavno Avery nije imao izbora nego da nastavi sa tom petorkom, te da mijenja Humpriesa i Blatchea radi skoka.Adibhf88 je napisao/la:Udje gospodin Teletovic 17 secundi do kraja, i pogodi trojku s 8-9 metara... Ajde "Manchini", naje*** ti se mame!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ma kad se Mirza uklopi njega ce cuvat dvojica 
Ja sam prezadovoljan njegovim nastupom večeras... Upravu je adriano Avery nije mogao mijenjati tim koji ga je vratio u utakmicu, Kardashiana je bilo krenulo, Wallace je pogađao sve... Sve u svemu jako dobra utakmica i Mirze i Netsa...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- storm_raider
- Kontakt:
Odlicno, ja sam zadovoljan. Nije toliko meni licno bitan njegov ofanzivni ucinak, on to svakako zna i samo je pitanje vremena kada ce nekoga da dobro zatrpa. Meni je bitan njegov defanzivni ucinak, gdje je nevjerovatno napredovao. Gledajuci ga pokusavao sam da se sjetim igraca koji je ovoliko defanzivno napredovao za kratko vrijeme, pa sam listao u glavi igrace od Fraziera, preko Kukoca, Paytona (iz ere u Seattleu), do Evansa, ali nisam mogao da se sjetim nikoga. Mene je impresionirala njegova dobra odbrana veceras i rad nogu, a sto se tice ovih suteva, oni ce poceti mnogo cesce da ulaze, samo je pitanje vremena ponavljam! Bravo Mirza, napokon! Samo treniraj...
PS. Nemojte ovdje samo da donosite taj "Mancini kompleks", Avery zna vrlo dobro sta radi, i da nije Wallace "poludio" u trecoj cetvrtini i pogodio 4 trojke igrao bi Mirza sigurno vise. Joe je podbacio veceras i to kao rijetko kad.
PS. Nemojte ovdje samo da donosite taj "Mancini kompleks", Avery zna vrlo dobro sta radi, i da nije Wallace "poludio" u trecoj cetvrtini i pogodio 4 trojke igrao bi Mirza sigurno vise. Joe je podbacio veceras i to kao rijetko kad.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Znaci ne mogu da vjerujem cijelu noc nisam spavo a nisam znao da ima tekma, nemoguće!
Čestitke Mirzi
Čestitke Mirzi
čestitke mirzoniju. ovo je već nešto, nisam gledao al' vjerujem komentarima. to za odbranu je odlično.
-
4stringsonly
- Kontakt:
Mislim, ne mora biti mjerilo, ali igrač kojeg je Mirza čuvao, nije dao koša. Odbrana jako dobra, veliki pomak za kratko vrijeme, iako prema jednoj utakmici se ne može baš odrediti da li je to stvarno napredak ili stvar momenta.
Za 11 minuta, 3-6 (8 koševa), super.
V
Za 11 minuta, 3-6 (8 koševa), super.
V
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Valjda ce evansa drzat ta gripa jos malo ne bi bilo lose , iako nece ni to biti toliko bitno ako mirza bude drzao odbranu na onom nivou kao sinoc... Prvi put je izgledao kao igrac iz NBA , samo naprijed 
- storm_raider
- Kontakt:
zadovoljan sam njegovim sveukupnim učinkom. gledao sam samo prvo poluvrijeme, uđe trojka i onda sjajan prodor i šut sa distance za dva poena, baš je medeno izgledalo
naredna tri šuta je imao praktički najbolju situaciju, ali sve promašio
u odbrani vrlo dobro izgledao, dobro zatvarao reket i odlično izlazio na udvajanje, brzo se kretao i nije ispadao. samo mi je krivo što nisam vidio tu dalekometnu trojku, valjda bude neki video.
Evo za @azter i sve koji su propustili: " onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Uh, kako ga lik izbaci iz ravnoteze kod ovih slobodnih .. Mora se jos raditi al ide na dobro ..
Znas sta cu ti rec ( beze)azTer je napisao/la:zadovoljan sam njegovim sveukupnim učinkom. gledao sam samo prvo poluvrijeme, uđe trojka i onda sjajan prodor i šut sa distance za dva poena, baš je medeno izgledalonaredna tri šuta je imao praktički najbolju situaciju, ali sve promašio
u odbrani vrlo dobro izgledao, dobro zatvarao reket i odlično izlazio na udvajanje, brzo se kretao i nije ispadao. samo mi je krivo što nisam vidio tu dalekometnu trojku, valjda bude neki video.
eto 15 metara,..Adibhf88 je napisao/la:Udje gospodin Teletovic 17 secundi do kraja, i pogodi trojku s 8-9 metara... Ajde "Manchini", naje*** ti se mame!
@ dziza_23
hvala. malo neiskustva pri box outu, ibaka ga je izradio, ali zato je roknuo trojku momački
hvala. malo neiskustva pri box outu, ibaka ga je izradio, ali zato je roknuo trojku momački
mirza što loše igra, poso nula, neobuzdan :ugeek:grgr je napisao/la:Znas sta cu ti rec ( beze)azTer je napisao/la:zadovoljan sam njegovim sveukupnim učinkom. gledao sam samo prvo poluvrijeme, uđe trojka i onda sjajan prodor i šut sa distance za dva poena, baš je medeno izgledalonaredna tri šuta je imao praktički najbolju situaciju, ali sve promašio
HuhuAdibhf88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mirza Teletovic has attempted 21 triples in his first 59 minutes in the NBA ... Equals the record of Australian Shane Heal in 1996 
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Zabogamiloga i 11 gostiju.