LA Lakersdijalog je napisao/la:igra li danas gasol
Date Pos PLAYER Injury Status
12/04/12 F/C Pau Gasol Knee doubtful Wednesday vs. New Orleans
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
LA Lakersdijalog je napisao/la:igra li danas gasol
nema puno razlike izmedju prvih ekipa i drugih..Npr, Malaga,Schalke i Psg su zavrsili prvi,ekipe poput Milana,Arsenala,Reala,Porta,Valencie ce bit druge tako da..tu je to opet,samo da se ne dobije npr Barcelona..a ovo ostalo je sve tu negdje..Liverpool.F.C je napisao/la:Shakthar - Juventus X 1,80
ovo je po meni najsigurniji par danas..obje ekipe ce biti zadovoljne sa bodom...vjerovatno ce igraci Shakthara dobiti dodatni stimulans od chelsea, ali ne vjerujem da ce srljati na pobjedu pa da na kraju izgube i zavrse ne 2 mjesto..
1 - domaćin pobjeđuje sa najmanje 5 razliketonii je napisao/la:CajSevil(h-4,5)-DSassari
može mi neko pojasnit pošto ne igram baš košarku,ako stavim ovdje 1 jel to znači da domaćin neće pobjediti sa vise od 4,5 i razlike i da se smije desit i da gosti pobjede?
dijalog je napisao/la:1 - domaćin pobjeđuje sa najmanje 5 razliketonii je napisao/la:CajSevil(h-4,5)-DSassari
može mi neko pojasnit pošto ne igram baš košarku,ako stavim ovdje 1 jel to znači da domaćin neće pobjediti sa vise od 4,5 i razlike i da se smije desit i da gosti pobjede?
2 - domaćin pobjeđuje sa maksimalno 4 razlike (prolaziš i ako bude x ili pobjeda gostiju)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.