Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 dec 2012, 00:06

slabo slabo, ali inace tako uvijek igra :lol: :lol: :lol: :lol:

Salim se, nije bio los. Pod tim mislim da je bio bolji od ostalih, jos malo pa u staroj formi.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 dec 2012, 00:09

AllGunsBlazing je napisao/la:slabo slabo, ali inace tako uvijek igra :lol: :lol: :lol: :lol:

Salim se, nije bio los. Pod tim mislim da je bio bolji od ostalih, jos malo pa u staroj formi.
Eh dobro je... potreban nam je on u vezi jer Caz, Jack i Mikel očigledno ne funkcioniraju...

De mi samo još reci jel frka i drvlje i kamenje po Wengeru na Ars-bih da ne ulazim džaba da se ne nerviram? :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 dec 2012, 00:12

Marsal je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Arsenal u najjacem sastavu bi ovo dobio, ja u to ne sumnjam. Samo zalim sto nije. :roll:
Iskreno, yebo LP. Osvojit je ni u ludilu ne možemo, pa čemu onda forsiranje igrača u tom takmičenju kad smo cilj već ispunili, a to je knockout faza. Sad je najbitnije pokušat svim silama vratit se na pravi kolosjek u Premiershipu i do kraja sezone osvojit 4 mjesto. Ono nam je ove godine bitnije nego ikada prije!

Nažalost nisam Arsenal pratio večeras, nego Dortmund sa prijateljima pa me zanima kako je moj miljenik odigrao osim što je zabio gol? :D
Prvo yebo LP, a onda u nastavku svim silama pokušati vratiti nekakve kolosjeke i vama to famozno 4 mjesto (koje btw. opet vodi vodi u LP, koju opet yebo jer se svakako ne može osvojiti) :lol: :lol: pa jesi li dobar care ovih dana :mrgreen: :D pa yebo me svak ako ti sam sebe kontaš :mrgreen:
ali dobro hajd, razumijem vas :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 05 dec 2012, 00:16

Najjace je kad dva glavna favorita za zlatnu kantu dolaze na ovaj pdf i rade ono sto najbolje znaju :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 dec 2012, 00:20

ripper je napisao/la: Prvo yebo LP, a onda u nastavku svim silama pokušati vratiti nekakve kolosjeke i vama to famozno 4 mjesto (koje btw. opet vodi vodi u LP, koju opet yebo jer se svakako ne može osvojiti) :lol: :lol: pa jesi li dobar care ovih dana :mrgreen: :D
Mislim, prica ti je ono logicna do jaja :mrgreen: ....ali dobro hajd, razumijem vas
Mogu li te iskreno pitat, ali ono baš iskreno, bez ljutnje sa tvoje strane. JESI LI TI DEBIL ?

Normalno da je bitno završit četvrti i učestvovat u grupnoj fazi LP jer to donosi ogromne novce koji su prijeko potrebni Arsenalu do sezone 2014/2015 kada će se velika glavnica dugova otplatiti i kada će Arsenal postati klub koji će moći davati velike plate i plaćati velike transfere.

Dotad je cilj klub održat što više i što duže u vrhu jer ako bismo ove sezone završili peti i igrali Euro ligu samim tim imamo manje novaca u proračunu za iducu sezonu i ti novci bi se morali zaraditi prodajom jos vise bitnih igrača. Dosad su to bila 2 igrača po sezoni, u tom slucaju bi bila 4. Ukoliko Arsenal namjerava biti ozbiljan klub, a bogami od sezone 14/15 definitivno namjerava mora konstantno biti u stanju da izgura barem do knockout faze LP i 4 mjesta u prvenstvu.

Cilj smo za ovu godinu postigli u LP, sad trebamo se vratit i pokusati osvojiti 4. mjesto da bismo i iduce godine imali novaca za otplatu stadiona. I mnogo je lakse privuci igrača kada igraš LP.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 05 dec 2012, 00:22

city nije prošao, a filijala prošla.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 dec 2012, 00:24

:lol: :lol: eno sad se bosanski topnici furaju na žito (pošto i nemaju na šta drugo) kojeg svakako ocima nece vidjeti nikad u životu (ali eto bitno je da se prica o tim zaradama :P vazda socijala o stadionu, otplatama i ratama :lol: ) i koje ce završiti u džepovima vlasnika i wengera....brukaju se svojim kontradiktornim postovima u kojima sami sebe naprave glupanima i onda im drugi debili :o :lol: :mrgreen:
Uvijek je ova tema obilovala neviđenim kolicinama gluposti, zato preporucujem svima da dođu ovdje cisto da se oraspolože i dobro nasmiju.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 dec 2012, 00:32

Pa definitivno jesam budala što ti pokušavam objasnit nešto...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 dec 2012, 00:37

Buraz, reci ti meni onako iskreno ;) - Jesi li ti ekonomista Arsenala, jel te placaju da vodiš brigu o finansijama kluba? knjigovodstvo, računovodstvo ili šta vec.... ili si obicni bosanski simpatizer/navijac koga bi trebao boliti polni organ za finansijsko stanje kluba iz dalekog Londona (na koje btw. apsolutno i ne možeš uticati sve i da hoces) kao što boli i ostale navijace drugih klubova na ovom forumu.
Pa ja mislim da se i oni fanovi iz samog Londona manje opterecavaju finansijama i fakturama poslovanja, nego ovi ovdje naši bosanski topnici koji se preseravaju opako sa tom šatro brigom o poslovanju kluba...sve veliki finansijski ekonomski strucnjaci :mrgreen:
Ma mislim, presmiješno.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 dec 2012, 01:01

Nikad ti pacijente zadovoljit neces u svemu ce naci manu, npr. da je Arsenal umjesto sto je digao kredit od 500 miliona funti za stadion, pokupovao sve sto valja i uzeo za ovih 7 godina 15-ak trofeja, isti ovi sto sad negoduju zbog nase stedljivosti bi sipali drvlje i kamenje o negativnoj politici kluba koji se zaduzio svima kako bi kupio uspjeh i predvidjali bi nam propast nastankom FFP.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 dec 2012, 01:06

BigBigBang je napisao/la:Nikad ti pacijente zadovoljit neces u svemu ce naci manu, npr. da je Arsenal umjesto sto je digao kredit od 500 miliona funti za stadion, pokupovao sve sto valja i uzeo za ovih 7 godina 15-ak trofeja, isti ovi sto sad negoduju zbog nase stedljivosti bi sipali drvlje i kamenje o negativnoj politici kluba koji se zaduzio svima kako bi kupio uspjeh i predvidjali bi nam propast nastankom FFP.
Dobro je ba Paki, popusti više raju sa tim budžetima, kreditima, finansijama, dugovima, otpalatama, ratama....moriš i truješ ih time godinama....vidiš da su i oni poceli ko i ti tu istu pricu verglati, umjesto da ih boli qrac šta ta uprava u Londonu radi sa parama.
Ovo je ba sportski forum, bosanski :!: a ne londonski ekonomsko finansijski.
Raja hoce bolan neke uspjehe i titule, hoce malo srece, a ne da ih ti turiraš sa pricama o kreditima i ratama.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 dec 2012, 01:37

Moze nastat problem kad izostanu sportski uspjesi,jer tada klubu pada reputacije,pa ce tesko dovest zeljenog igraca,pogotovu ako LP dodje u pitanje.Naravno da uvjek ima isprika,to su krediti i mnoge dr.stvari,ali navijace svakog kluba najvise interesuje ono sto vide na terenu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 dec 2012, 01:49

Forma će se promijeniti (vjerovatno nabolje, jer teško da može biti gore od ovoga), ali u ovom trenutku da se igra osmina finala, Arsenal bi se mogao nositi samo sa ekipom Malage.
PSG, Barcelona, Shakhtar, Bayern i Dortmund bi u dvomeču sigurno prošli dalje. Malaga ne bi. :mrgreen:
Ne znam, al' ovo meni nikako ne izgleda dobro. Arsenal je u rezultatskoj krizi, a vala ni ne igraju tako dobro pa da kažemo kako ih je (isključivo) sreća napustila.
No, ako je iko u stanju ovo promijeniti - onda je to Wenger. Sasvim sam siguran da će bit' nekih promjena do februara. Naravno, u igračkom kadru. Svima je jasno da ovako ne može te da Arsenal treba da bude u užem krugu favorita, a ne da bude prolaznik u Ligi Prvaka i želja ostalih klubova koji su grupnu fazu završili na prvom mjestu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 dec 2012, 01:56

Image jednog kluba je veoma bitan.Arsenal je u bliskoj proslosti imao imidz ekipe ciji stil igre ne spada u epl.Igrali su veoma atraktivan fudbal,imali uvjek dobar podmladak..Sada mi se cini da stvari izmicu kontroli.Ako ih iko moze spasiti onda opet Wenger,ali prerastaju polagano u Ajax.Izgubili su potpuno ritam igre,bez obzira koliko njihovi pojedinci bili kvalitetni ili ne,a do sada je Wenger uvjek znao izvlaciti maximum iz igraca.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 05 dec 2012, 11:44

Wilfried Zaha ‏@wilfriedzaha
I am a arsenal supporter but they stress me out..
:mrgreen:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 dec 2012, 12:05

ripper je napisao/la:Buraz, reci ti meni onako iskreno ;) - Jesi li ti ekonomista Arsenala, jel te placaju da vodiš brigu o finansijama kluba? knjigovodstvo, računovodstvo ili šta vec.... ili si obicni bosanski simpatizer/navijac koga bi trebao boliti polni organ za finansijsko stanje kluba iz dalekog Londona (na koje btw. apsolutno i ne možeš uticati sve i da hoces) kao što boli i ostale navijace drugih klubova na ovom forumu.
Pa ja mislim da se i oni fanovi iz samog Londona manje opterecavaju finansijama i fakturama poslovanja, nego ovi ovdje naši bosanski topnici koji se preseravaju opako sa tom šatro brigom o poslovanju kluba...sve veliki finansijski ekonomski strucnjaci :mrgreen:
Ma mislim, presmiješno.

ne znam zasto ti je glupo i nelogicno to sto ti covjek fino objasnjava da je osvajanje 4.-te pozicije i ulazak u lp od krucijalnog znacaja za arsenal , ako ne udjes u lp , uci ces u el sigurno koja ne donosi nikakav novac a uz to izmori igrace , jednom rijeci preglupo takmicenje za velike klubove kao sto je arsenal , dok u lp dobijas puno vise novca jos igracima raste cijena dobrim predstvama u lp . Iskreno meni je vise nelogican tvoj post , covjek ti fino pokusava objasniti .

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 dec 2012, 12:25

ripper je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Nikad ti pacijente zadovoljit neces u svemu ce naci manu, npr. da je Arsenal umjesto sto je digao kredit od 500 miliona funti za stadion, pokupovao sve sto valja i uzeo za ovih 7 godina 15-ak trofeja, isti ovi sto sad negoduju zbog nase stedljivosti bi sipali drvlje i kamenje o negativnoj politici kluba koji se zaduzio svima kako bi kupio uspjeh i predvidjali bi nam propast nastankom FFP.
Dobro je ba Paki, popusti više raju sa tim budžetima, kreditima, finansijama, dugovima, otpalatama, ratama....moriš i truješ ih time godinama....vidiš da su i oni poceli ko i ti tu istu pricu verglati, umjesto da ih boli qrac šta ta uprava u Londonu radi sa parama.
Ovo je ba sportski forum, bosanski :!: a ne londonski ekonomsko finansijski.
Raja hoce bolan neke uspjehe i titule, hoce malo srece, a ne da ih ti turiraš sa pricama o kreditima i ratama.
Vjerujem ja da ti zivis jos uvijek u nekakvom imaginarnom svijetu u kojem su ti fudbal i ekonomija i finansija dva razlicita i nespojiva pojma. Sine nije ti ovo mahalski fudbal gdje ti igras protiv ekipe iz druge ulice onako za raju ko ce koga pobjediti, finansije, krediti, poslovanje su najbitniji dio fudbala danas.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 05 dec 2012, 15:01

Ja kako znam Barcelona sa svojim ogromnim dugom je na teretu države koja im to "oprašta"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 dec 2012, 15:19

Rosicky je napisao/la:Ja kako znam Barcelona sa svojim ogromnim dugom je na teretu države koja im to "oprašta"
I jos uz to dobijes finu zastitu sudija i eto ti uspjeha. I onda jos oni nepravedni tv ugovori. I opet se uspiju uvaliti u dugove.
Celik!3,2,2.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 dec 2012, 15:24

Evo opet se Barcelona spominje bez potrebe...
Niko vam nije kriv sto grupu ne mozete godinama prvi da zavrsite....

Tesko ce proci dalje Arsenal.Ne vidim da su kvalitetniji od bilo koje ekipe...
Barcelona,Bayern i Dortmund su mnogo jaci ostali su malo , ali su jaci.

@Monolog - Malaga je bolja ekipa od PSG-a i sigurno tezi protivnik.TO ce se vidjeti u narednoj fazi vec.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.