LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- storm_raider
- Kontakt:
Re: LA Lakers
ko je bolji ?storm_raider je napisao/la:Bolji jeste, a sad drazi - to je vec pitanje ukusa.
za to drugo se slazem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
ma tesko se njih dvoica mogu poredit sad...evidentna je razlika u godinama jedino se moze poredit ovo sto james radi sad i bryant sta je radio kad je bio njegovih godina
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
James jako tesko da ce svojim stilom igre biti ovako dobar kao Bryant u njegovim godinama.
...Život za Široki...
To na prvu djeluje logicno..ŠB_Fidelis je napisao/la:James jako tesko da ce svojim stilom igre biti ovako dobar kao Bryant u njegovim godinama.
a mozda stvarno bude freek prirode pa njegove tijelo sa 35 bude bolje od neke zvijezde sa 28...
nije imao ozbiljnijih povreda sto mu ide u prilog..
Veceras sam igrao dvicu na jezerase
dobili , izgubili win,win situacija za mene

Pisao sam vec kako vidim ovo "poredjenje u sportu", u snuker temi.
Kobi, Federer, Mesi, Roni, Tiger-Lebron, Nadal, Ronaldo, Higins, Westwood.
Razlika izmedju lijeve i desne strane?
Na desnoj strani su "masine", na lijevoj genije do genija.
I uvijek su mi drazi takvi sportisti, ovi na lijevoj strani.
- storm_raider
- Kontakt:
Kobi naravno, mada ce se James moci porediti tek nakon 10 godina kada zavrsi karijeru. Fizicki igraci mogu biti nadmocniji od Kobe-ja, ali rijetko ko ima takav mentalitet. Kobe je jedini koji se primakao Jordanu po svemu (najvise po mentalitetu), ali je jos to daleko. Sto se tice ostalih i svega ostalog , kao sto Jordan kaze: "In my prime time, not even a contest."Raul_64 je napisao/la:ko je bolji ?storm_raider je napisao/la:Bolji jeste, a sad drazi - to je vec pitanje ukusa.
za to drugo se slazem.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 05 dec 2012, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
IloveN je napisao/la:Pisao sam vec kako vidim ovo "poredjenje u sportu", u snuker temi.

ronado je tebi veći genij od messija?
Trenutno(i vec odredjeno vrijeme nije bolji).
normalno da je uspjesniji , 7 godina je duze u ligi nije to pravo poredjenje(kao ni ovo trenutno zbog razlike u godinama)
na kraju treba podvuci crtu
al nije Kobi odradio nijednu postezonu kao James proslu npr. (onako dominirati od pocetka do kraja)
Jordan jest najbolji ikad , ne znaci da su njegove procjene najbolje..
vidi pod Kwami Brown ili Adam Morison.
normalno da je uspjesniji , 7 godina je duze u ligi nije to pravo poredjenje(kao ni ovo trenutno zbog razlike u godinama)
na kraju treba podvuci crtu
al nije Kobi odradio nijednu postezonu kao James proslu npr. (onako dominirati od pocetka do kraja)
Jordan jest najbolji ikad , ne znaci da su njegove procjene najbolje..
vidi pod Kwami Brown ili Adam Morison.
- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno je bolji samo u tome sto ga Kobijevo tijelo ne moze pratiti, kao sto ni Jordanovo nije moglo Bryantovo pratiti. To je normalno, ali vidjecemo na kraju Jamesove karijere- Sto se tice ukupne kosarke do sada prikazane od obojice, kao neko ko se bavio kosarkom i u ovome je duzi period moj stav je da je Bryant najbolji kosarkas nakon Jordana, a tesko da ce ga iko stici. A sto se samog Mike-a tice, Bryant ni James, ni bilo ko drugi u njegovo doba mu ne bi mogao mnogo, najvise zbog njegove odbrane i mentalne cvrstine. To jos niko nema, a jedini se Kobe primakao dovoljno blizu.
Jest najbolje iskopirao , al ne znaci da ga to stavlja odma na drugo mjesto svih vremena 
James je jedinstven takodje..
igra playa,brani centra i stigne biti najbolji skorer svoje ekipe
radi posao trojice
Stvar ukusa kao sto kazes
a da je trenutno bolji(il u zadnje 2/3 godine) nije sigurno , mislim nije neko mudro slovo.
Vidjet cemo koliko i sta jos James moze uradit pa ce se poredit i sa Brayantom i sa drugima..

James je jedinstven takodje..
igra playa,brani centra i stigne biti najbolji skorer svoje ekipe
radi posao trojice
Stvar ukusa kao sto kazes
a da je trenutno bolji(il u zadnje 2/3 godine) nije sigurno , mislim nije neko mudro slovo.
Vidjet cemo koliko i sta jos James moze uradit pa ce se poredit i sa Brayantom i sa drugima..
- storm_raider
- Kontakt:
Po svemu sto je osvojio i uradio u svojoj karijeri je odmah iza Jordana (iako je i tu osjetna razlika, ali mu se niko drugi nije primakao). Ja bih volio kada bi se pojavio neko ko ce to da izazove i volio bih da je James taj, ali nazalost nije. Najvise bih volio to zbog ovog plemenitog sporta, zbog kojeg sam nebrojeno puta do sada docekao jutro i odmah na posao otisao u glavi preturajuci situacije iz prijasnje neprospavane noci.
Ja licno nisam fan ni Jamesa, ni Bryanta, tako da sam tu objektivan maksimalno. Licno sam vise fan igraca tipa McGrady-a, koji je mogao biti jedan od najvecih ikad, i recimo Hardaway-a i naravno Mike-a.
Sto se tice same teme, o ovome se moze do u nedogled pricati, ali brojke i karijera ce sve da prikazu, zato je nezahvalno sada o tome debatovati. Moje misljenje je da je Kobe iza Jordana, sto ne znaci da James ne bi mogao to stici (mada mislim da se ovakvi igraci s ovakvom mentalnom konstitucijom jednostavno radjaju) i sto naravno ne znaci ni da sam u pravu. Pozdrav tebi.
Ja licno nisam fan ni Jamesa, ni Bryanta, tako da sam tu objektivan maksimalno. Licno sam vise fan igraca tipa McGrady-a, koji je mogao biti jedan od najvecih ikad, i recimo Hardaway-a i naravno Mike-a.

Sto se tice same teme, o ovome se moze do u nedogled pricati, ali brojke i karijera ce sve da prikazu, zato je nezahvalno sada o tome debatovati. Moje misljenje je da je Kobe iza Jordana, sto ne znaci da James ne bi mogao to stici (mada mislim da se ovakvi igraci s ovakvom mentalnom konstitucijom jednostavno radjaju) i sto naravno ne znaci ni da sam u pravu. Pozdrav tebi.
-
- Kontakt:
James je dominantan zahvaljujuci visini i građi koju ima.....a kobi se oslanja sa svoju genijalnost
Nije genijalno imati 7 asistencija u prosjeku vec 10 godina..teletovic12 je napisao/la:James je dominantan zahvaljujuci visini i građi koju ima.....a kobi se oslanja sa svoju genijalnost
to je snaga pretpostavljam..
LeBron je dosta kompletniji igrac od Kobea i ko to ne vidi nije normalan.
Ne znam kako si zakljucio da sam to rekao?dijalog je napisao/la:![]()
ronado je tebi veći genij od messija?
Napisao sam: "I uvijek su mi drazi takvi sportisti, ovi na lijevoj strani."
Raul_64 je napisao/la:Nije genijalno imati 7 asistencija u prosjeku vec 10 godina..teletovic12 je napisao/la:James je dominantan zahvaljujuci visini i građi koju ima.....a kobi se oslanja sa svoju genijalnost
to je snaga pretpostavljam..

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
On je vec odavno iznad ovih LAL!Cini mi se od sezone 05/06 kad je trazio trejd,ako se ne ugodi njegovim zahtjevima...amerosm je napisao/la:Ne bi on meni zaigrao narednih 10 utakmica, pa makar sve izgubili sa 100 poena razlike. Cisto da mu se dokaze da nije iznad Lakersa i da to nikad nece biti.Kobe 31 shots..Rest of starters 31 shots
Opet ponavljam ova skupina koja se zove ekipa nije u stanju cuvati dvije ovce na papiru.

-
- Kontakt:
A cudnih ljudi....dodju na temu "LA Lakers" da raspravljaju jel Kobe bolji nego Lebron.... Ovdje je Kobe najbolji, bolji nego Majkl, i Majklova nana. Na stranu sto se mi malo ljutimo na njega, na ovoj temi, ko kaze da je Lebron bolji, najbolje da proseta

Ovo je izjava Howarda nakon utakmice i zna se kome je upucena. Zanima me moze li se negdje naci omjer pobejda i poraza Lakersa bez Bryanta."WE HAVE TO SHARE THE BALL TO DO THAT"
When asked if the Lakers can play up tempo
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 05 dec 2012, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.