Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
rukomet prednjači u tome. eklemović, krivokapić, šterbik, puljezević.... 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa Petrović, Radović, Bulatović, Đokić, Radulović, Budimir....alan_kardec je napisao/la:rukomet prednjači u tome. eklemović, krivokapić, šterbik, puljezević....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hajd' jos samo jednom uleti sa nekom gluposti na ovu temu pa ces da vidis.
Devil
Greska br.2.Zabranjeno je editovanje tekstova koje ti mod/admin izmeni.
Devil
Greska br.2.Zabranjeno je editovanje tekstova koje ti mod/admin izmeni.

Zadnja izmjena: dijalog, dana/u 05 dec 2012, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Lane strijelac za Anderleht sinoć 

Odrzano zrebanje za kvalifikacije mladjih kategorija.
U19 EP u LItvaniji,samo pobednik ide tamo.
Srbija,Slovacka,R.Irska,Svicarska
U17 EP u Slovackoj,samo pobednik ide tamo
Srbija,R.Irska,Gruzija,Austrija
U18 (prvi krug kvalifikacija)
Srbija,Austrija,Kazakhstan,Finska
U 16 (prvi krug kvalifikacija)
Srbija,Andora,Estonija,Grcka
U19 EP u LItvaniji,samo pobednik ide tamo.
Srbija,Slovacka,R.Irska,Svicarska
U17 EP u Slovackoj,samo pobednik ide tamo
Srbija,R.Irska,Gruzija,Austrija
U18 (prvi krug kvalifikacija)
Srbija,Austrija,Kazakhstan,Finska
U 16 (prvi krug kvalifikacija)
Srbija,Andora,Estonija,Grcka
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Da li smo ranije imali ovu reprezentaciju U18?
Gledajući imena rivala može se reći da smo dobili rivale po mjeri i da sve ove naše selekcije mogu dalje....
Gledajući imena rivala može se reći da smo dobili rivale po mjeri i da sve ove naše selekcije mogu dalje....
Imali smo i ranije ove selekcije.
Realno U19 ekipa ima najtezi zadatak,Slovaci i Svicarci su odlicne ekipe.
Realno U19 ekipa ima najtezi zadatak,Slovaci i Svicarci su odlicne ekipe.
-
- Kontakt:
onda ja nisam obraćao pažnju na U18,jer ma koliko se trudio sjetiti,ne mogu da skontam da li sam ikada išta pročitao o istoj ekipi...
Slažem se za U19, Švajcarci vrlo kvalitetan tim,sa nekoliko imigranata u ekipi.... U svakom slučaju mislim da smo favoriti.
Slažem se za U19, Švajcarci vrlo kvalitetan tim,sa nekoliko imigranata u ekipi.... U svakom slučaju mislim da smo favoriti.
- mehmedovic
- Kontakt:
& " " ? реаговао у оној " $ је ? " ?. " " на ?...
" " $ - се $ " ?,па зна ? & % " о '?
" " $ - се $ " ?,па зна ? & % " о '?
Masina za golove ne staje! Djurdjic strijelac i protiv Twentea... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tadic odmah po ulasku u igru postize gol!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Što bih volio Dušana gledati u Primeri,smatram da bi se odlično uklopio u španski fudbal.... Teško će ga zadržati ukoliko ovako nastavi...
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Ma djecko pametno razmislja i ide korak po korak u karijeri! Vojvodina-Groningen-Twente- sledece stanica vjerovatno neki od jacih klubova liga petice...a ne ko onaj mali Jankovic iz Zvezde! Nije ni za juniore kako treba zaigrao, a on bi odmah u Romu... 

-
- Kontakt:
Navodno i Aston Vila želi klinca...
A nezvanično Milan želi Đurđića,uh kakva bi to priča bila kada bi ga i doveli.....
A nezvanično Milan želi Đurđića,uh kakva bi to priča bila kada bi ga i doveli.....
Selektor Siniša Mihajlović tužio onog nesretnika Đurića što je na sosu imao onu stvar da javno prozove Ramadanija i još onog jednog menadžera... Ne mogu zaista shvatiti šta Mihajlović ovim želi postići,podići sopstveni ego ili eto dokazati kako neko nešto priča reda radi
Sve i da nije kao što je Đurić rekao,a svi znamo da jeste,nije selektorovo da se tužaka,ili ipak isti u ovo vrijeme takmičarske pauze ne može bez centra pažnje....

Sve i da nije kao što je Đurić rekao,a svi znamo da jeste,nije selektorovo da se tužaka,ili ipak isti u ovo vrijeme takmičarske pauze ne može bez centra pažnje....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Naravno da ce da ga tuzi.Pa Sinisa uopste ne zna ko je Ramadani,nikada ga nije video u zivotu.
Joj svaki put mi se sve vise povraca od "strucnjaka" zvanog Mihajlovic.

A da mi njega tuzimo sto je upropastio reprezentaciju i sto nam svakodnevno nanosi dusevne boli?! 

-
- Kontakt:
sud nikada nikome nije dobra donio.... još bljutavije mi je ovo ako dobije tužbu da će dati u dobrotvorne svrhe,na to mi se povraća!
Bilo kako bilo očekujem zanimljiv januarski prelazni rok kad su srpski igrači u pitanju.... biće finih transfera.....pitanje da li i kvalitetnih reprezentativaca u budućnosti?!
Bilo kako bilo očekujem zanimljiv januarski prelazni rok kad su srpski igrači u pitanju.... biće finih transfera.....pitanje da li i kvalitetnih reprezentativaca u budućnosti?!
Djuricic strijelac za Heerenveen.
Imate vi dobre igrače, ali nemate koheziju, da svi dišu kao jedan.
Džaba imati kvalitetne pojedince kad ne igraju za tim već za sebe (ili menadžere) ili jednostavno igraju bezvoljno i mlitavo za reprezentaciju.
Ona ekipa iz 98.god. koja je po meni bila najjača srpska repka od raspada bivše države, i unutar nje nije sve štimalo kako spada.
Uvijek neke sitnice, međusobne razmirice bace sav trud i rad u vodu. A te sitnice itekako znaju biti važne.
Džaba imati kvalitetne pojedince kad ne igraju za tim već za sebe (ili menadžere) ili jednostavno igraju bezvoljno i mlitavo za reprezentaciju.
Ona ekipa iz 98.god. koja je po meni bila najjača srpska repka od raspada bivše države, i unutar nje nije sve štimalo kako spada.
Uvijek neke sitnice, međusobne razmirice bace sav trud i rad u vodu. A te sitnice itekako znaju biti važne.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.