Ako mu misli dati nogu to bracika koštabparena je napisao/la:eto upozno si covjeka koji prati Barcelonu jos iz vremena B.Sustera tako da mi ni jedan dres sem Celika i Barcelone nije pozeljan. Ali priznajem da uzivam kad nezamjenjivi dobija nogu od Pereza.stomaklija je napisao/la:Nešto se baš puno ne javljam na ovu temu. ali ono što sam primjetio je to da si ti takav mučenik da to bog nije vidio. Nameće se pitanje kada npr. Malaga bude INN za jedno 5 godina da li ćeš kupiti sebi plavo-bijeli dresbparena je napisao/la:zar se stvarno vec trazi zamjena nezamjenjivomZnam par ljudi što su poštovali Barcelonu iz doba Klaiverta i sl. i to su pravi navijači. Danas vas ima ko pljeve, i dosadni ste baš kao vaš vezni red :ugeek:
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- stomaklija
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
40 miliona eura real mora isplatit ako otpusti mourinha
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Al' što Jegulju na prvo mjesto?
Klopp je bolji i taktičar i motivator, a u to smo se mogli uvjeriti do sada.
Ne znam, al' mišljenja sam da Jegulja ne bi napravio ništa više od Josea na klupi Reala. Čak i reprezentacija Njemačke više nije tako ubitačna kao prije, a to je isključivo njegova krivica.
Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
Klopp je bolji i taktičar i motivator, a u to smo se mogli uvjeriti do sada.
Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@stomaklija
Murinja ce kostati mjesta u Madridu bas taj kljuc za nasu vanserijsku igru. Svak na ovome dunjaluku je mogao uraditi ono sto je on napravio. Udaraj, nosaj, provociraj Barcelonine igrace i trenera (prstu u uho/oko, smrdi mu Mesi) i na taj nacin ni slucajno ne daj sansu normalnoj igri i fudbalu i korektnom nadmetanju. Prije toga pripremi "teren" konstantim pljuvanjem po krovnim fudbalskim organizacijama, vezuj ih sa Barcelonom, seri po novinarima, pljuj na sudije i njihove odluke. Tokom tekmi samo granaj i masi rukama na svaku odluku sudaca a stimulisi Pepea, Marcela, Ramosa na surova gazenja i sutanja. Jedino vrijedno sto je uradio za Real je ubrzanje igre Reala. Ali sve ovo ostalo gore je dozlogrdilo upravi Reala (ili ako jos nije sigurno ce brzo) i slijedi mu noga. Jer nije to donijelo toliku promjenu pozicija a mnogo vise je stetilo ugledu i renomeu Reala.
Murinja ce kostati mjesta u Madridu bas taj kljuc za nasu vanserijsku igru. Svak na ovome dunjaluku je mogao uraditi ono sto je on napravio. Udaraj, nosaj, provociraj Barcelonine igrace i trenera (prstu u uho/oko, smrdi mu Mesi) i na taj nacin ni slucajno ne daj sansu normalnoj igri i fudbalu i korektnom nadmetanju. Prije toga pripremi "teren" konstantim pljuvanjem po krovnim fudbalskim organizacijama, vezuj ih sa Barcelonom, seri po novinarima, pljuj na sudije i njihove odluke. Tokom tekmi samo granaj i masi rukama na svaku odluku sudaca a stimulisi Pepea, Marcela, Ramosa na surova gazenja i sutanja. Jedino vrijedno sto je uradio za Real je ubrzanje igre Reala. Ali sve ovo ostalo gore je dozlogrdilo upravi Reala (ili ako jos nije sigurno ce brzo) i slijedi mu noga. Jer nije to donijelo toliku promjenu pozicija a mnogo vise je stetilo ugledu i renomeu Reala.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mislim da nema šanse da Borussija pusti svog trenera. Isto tako mislim da nema šanse da Mourinho ode jer ta je MARCA huškački medij kao što je nekad bio PTC.
Pa oni su zadnji put imali tačnu informaciju kad su je preuzeli od AS-a....
Pa oni su zadnji put imali tačnu informaciju kad su je preuzeli od AS-a....
- stomaklija
- Kontakt:
Bilo bi glupo da svi vole jedno te isto, ti se osipaš na njega ja se npr. osipam na Messija. Pa šta?? Po meni najbolja generacija je ona sa Ronaldhinom nisu imali nikakvih repova, svaka pobjeda čista ko suza i ono najbitnije kada cijeli Bernabe aplaudira liku koji im je uvaljao par komada i rasturio njihovu ekipu. Kada će to Messi doživjeti?? Možda u nekom drugom životubparena je napisao/la:@stomaklija
stomaklija je napisao/la:Nešto se baš puno ne javljam na ovu temu. ali ono što sam primjetio je to da si ti takav mučenik da to bog nije vidio. Nameće se pitanje kada npr. Malaga bude INN za jedno 5 godina da li ćeš kupiti sebi plavo-bijeli dresbparena je napisao/la:zar se stvarno vec trazi zamjena nezamjenjivomZnam par ljudi što su poštovali Barcelonu iz doba Klaiverta i sl. i to su pravi navijači. Danas vas ima ko pljeve, i dosadni ste baš kao vaš vezni red :ugeek:
+123
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ih, isprika na kašnjenjuToxicity je napisao/la:Ima li @rio_ferdy88 ocjena od Španskih medija?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala bro 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- EdenHazard
- Kontakt:
Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
mozda da dovedete RDM-a ima on lijeka za katalonce
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Možda bi i došao, al' ga yebe to što Ronaldo i Benzema ne mogu igrati bekove, ne snalaze se najbolje na tim pozicijama.EdenHazard je napisao/la:Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
Ko traži zamjenu za Mourinha ?
Marca ??? će da ga smijeni
Marca ??? će da ga smijeni
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ko se s' nama druzi - zivot mu je duzi.EdenHazard je napisao/la:Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
samo kratka klupa hehehehehe
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EdenHazard
- Kontakt:
prije bih rekao najavljuju gradnju novog obdanistaPogba je napisao/la:Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ne traži se zamjena.EdenHazard je napisao/la:Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
FKKC1932 je napisao/la:Ne traži se zamjena.EdenHazard je napisao/la:Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
Real ne bi dozvolio da izgubi igrace poput : Adebayora,RvP,Fabregasa,Nasrija,Flaminija u najboljim godinama, Songa, Tourea ,Colea pa taman da grade 3 stadiona.
Btw Realovo obdaniste, ili kamenolom da se bolje izrazim, je jedno od najboljih.
Btw Realovo obdaniste, ili kamenolom da se bolje izrazim, je jedno od najboljih.
I ja sam izgubio godinu pa zavrsio fakultet.L_blancos je napisao/la:Real ne bi dozvolio da izgubi igrace poput : Adebayora,RvP,Fabregasa,Nasrija,Flaminija u najboljim godinama, Songa, Tourea ,Colea pa taman da grade 3 stadiona.
Pitaj Realovca DBoskea koje je obdaniste najbolje.
Evo ja sam ga pitao i kaze da je Realovo obdaniste najbolje.bparena je napisao/la:Pitaj Realovca DBoskea koje je obdaniste najbolje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.