FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2012, 18:13

ne kontam majke mi poentu, sta je njihov cilj ovdje osim sto zagusuju forum...i da propadne sve ovo i da se Sloboda ugasi sama od sebe ili da je Gracic ugasi, da je bog-otac ugasi prvi bi bili ovdje i svrsavali od radosti tako da ne vidim poentu i svrhu trenutne "zabrinutosti"...ako zelite pokazat da je Gracic zlo za Slobodu i da joj ne misli dobro jbg opet biramo manje zlo, u Trebinju su pokazali ko je vece zlo za Slobodu, ako vec sad uzivate u padu Slobode za koji smatrate da ce uslijediti nakon ovog sacekajte bar da propadne pa onda- do tad samo smarate. Zabavite se svojim klubom, steta sto nemam ovlasti na ovoj temi posto niko ne sankcionise spam, do sad bi na drugim temama xy banova bilo podijeljeno za spam....

nezz ja sam bar u stanju skontat kad i gdje nekog na forumu moje misljenje vise ne interesuje...

ne vjerujem da je frka samo u ta tri planirana boda sa Otoke, ima tu jos nesto cim se Osim onako usro pa ne moze 2 ciste sastavit, mrmlja k'o brundo iz ZOO vrta :? ona zajebancija "Joge, poćeraj" sto su napravili, iako nije tako kako vi mislite al hajd, dodje kao govor vodeceg lingviste Bosanskog jezika za ovog medjeda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 dec 2012, 18:17

Cisco je napisao/la:Inače, Gracić je danas iznio jedan prijedlog, kojeg su htjeli i predložiti Tuzlaci.
Naime, Gracić je dao garancije da će Sloboda ostati na Tušnju odnosno da preseljenje iz Tuzle nije moguće, a sve uskoro će biti i pravno regulisano. Ova vijest će sigurno obradovati navijače Slobode, koji su se sigurno možda pribojavali da Sloboda ne napusti Tuzlu.

:lol: fuzija, spajaju se dva kluba, jedan seli u TZ. a navijaci drugog kluba inace kluba iz TZ. pribojavaju se da ne napuste Tuzlu, najočitiji dokaz konfuzije Tuzlaka i Fukara, nezna se ko pije a ko plača :?
onako iskreno jesil ti meni dobar ovak ponekad :mrgreen:
de mi reci koja je svrha tvog kontriranja protiv slobode? iskreno mi odgovori jel mrzis slobodu,mozda ne volis gracica,il ne volis olimpik? sta ti daje toliku energiju da po svaku cijenu nastojis provocirati ljude i isticati se u prvi plan..mozda zeljan paznje :( daj reci nam covjece vise da znamo na cemu smo s tobom,kako da se postavim prema tebi i da te tretiram? :?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 dec 2012, 18:22

Pratim često zadnjih dana temu Slobode jer me zanima ovo oko fuzije..Ispočetka sam imao jedno mišljenje dok sad sasvim drugo..Mislim da je ovo dobra stvar za Slobodu i Tuzlu..dobivaju jaku Slobodu..Slobodu bez dugova,PL pa najvjerovatnije i Evropu..dobivaju stadion..da ne nabrajam više..Šta gube??Ja stvarno nevidim šta gube..Ovo oko historije su momci objasnili u nekih 200postova da se to negubi i na koji način će to bit uradjeno.Jasmin u koji god projekat udje on to perfektno uradi.Sad je sport došao na red..
Ja stvarno nemogu da razumijem da pojedinci mogu bit toliko ljubomorni.Na temi Olimpica napadaju Olimpic što to rade,kako njihov klub nestaje,kako je to Sloboda, da od Olimpica ništa ne ostaje ..dok na temi Slobode drugu priču pričaju.
OFK Gradina Srebrenik

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 18:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne kontam majke mi poentu, sta je njihov cilj ovdje osim sto zagusuju forum...i da propadne sve ovo i da se Sloboda ugasi sama od sebe ili da je Gracic ugasi, da je bog-otac ugasi prvi bi bili ovdje i svrsavali od radosti tako da ne vidim poentu i svrhu trenutne "zabrinutosti"...ako zelite pokazat da je Gracic zlo za Slobodu i da joj ne misli dobro jbg opet biramo manje zlo, u Trebinju su pokazali ko je vece zlo za Slobodu, ako vec sad uzivate u padu Slobode za koji smatrate da ce uslijediti nakon ovog sacekajte bar da propadne pa onda- do tad samo smarate. Zabavite se svojim klubom, steta sto nemam ovlasti na ovoj temi posto niko ne sankcionise spam, do sad bi na drugim temama xy banova bilo podijeljeno za spam....

nezz ja sam bar u stanju skontat kad i gdje nekog na forumu moje misljenje vise ne interesuje...

ne vjerujem da je frka samo u ta tri planirana boda sa Otoke, ima tu jos nesto cim se Osim onako usro pa ne moze 2 ciste sastavit, mrmlja k'o brundo iz ZOO vrta :? ona zajebancija "Joge, poćeraj" sto su napravili, iako nije tako kako vi mislite al hajd, dodje kao govor vodeceg lingviste Bosanskog jezika za ovog medjeda
Prvo forum nije tvoja privatna svojina, ako je tebi zagusivanje foruma normalno iznosenje svog misljenja onda uopste nemoj ulaziti na isti, "bavite se svojim klubom" pročitaj uslove registracije na forum ;)
Koliko vidim sva priča se svodi na Želju,Amara,Ivicu,komitet pa tako sve ispočetka, ti kao moderator trebao bi biti primjer ostalim forumašima a ne da vrijedjas i klevetaš jednog čelnika fudbalskog kluba u BIH (pročitaj uslove koristenja foruma po drugi put ;) ) zato bi trebo biti banovan ili pak da ti se oduzme "titula" moderatora, jer kao sto rekaoh jednom moderatoru to ne prilici trebas da budes primjer ostalim forumasima, trebas biti neutralan a da ne govorim o tome da nekoga vrijedjas ili pljuješ ;)
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 05 dec 2012, 18:27

samo je jedina steta sto ce s fuzijom i stvaranjem novog kluba velikani s tusnja otici u historiju,pricat ce se igrali su za jedan veliki klub iz tuzle koji je ugasen
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 dec 2012, 18:27

Brcko87 je napisao/la:Pratim često zadnjih dana temu Slobode jer me zanima ovo oko fuzije..Ispočetka sam imao jedno mišljenje dok sad sasvim drugo..Mislim da je ovo dobra stvar za Slobodu i Tuzlu..dobivaju jaku Slobodu..Slobodu bez dugova,PL pa najvjerovatnije i Evropu..dobivaju stadion..da ne nabrajam više..Šta gube??Ja stvarno nevidim šta gube..Ovo oko historije su momci objasnili u nekih 200postova da se to negubi i na koji način će to bit uradjeno.Jasmin u koji god projekat udje on to perfektno uradi.Sad je sport došao na red..
Ja stvarno nemogu da razumijem da pojedinci mogu bit toliko ljubomorni.Na temi Olimpica napadaju Olimpic što to rade,kako njihov klub nestaje,kako je to Sloboda, da od Olimpica ništa ne ostaje ..dok na temi Slobode drugu priču pričaju.

To samo govori o njima i njihovoj kulturi a i razumu.

@ultrasstyle_tz : de brate probaj kako dobit dozvolu i ovde da budes moderator, necemo zivi ostat :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 dec 2012, 18:33

Brcko87 je napisao/la:Pratim često zadnjih dana temu Slobode jer me zanima ovo oko fuzije..Ispočetka sam imao jedno mišljenje dok sad sasvim drugo..Mislim da je ovo dobra stvar za Slobodu i Tuzlu..dobivaju jaku Slobodu..Slobodu bez dugova,PL pa najvjerovatnije i Evropu..dobivaju stadion..da ne nabrajam više..Šta gube??Ja stvarno nevidim šta gube..Ovo oko historije su momci objasnili u nekih 200postova da se to negubi i na koji način će to bit uradjeno.Jasmin u koji god projekat udje on to perfektno uradi.Sad je sport došao na red..
Upravo tako, i opravo sam procitao jedan normalan post na ovoj temi. 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 dec 2012, 18:37

zeljo1 je napisao/la:samo je jedina steta sto ce s fuzijom i stvaranjem novog kluba velikani s tusnja otici u historiju,pricat ce se igrali su za jedan veliki klub iz tuzle koji je ugasen
Ja ne znam sta cemo mi od te vase sikiracije i tapsanja po ramenu. Prosto smo se kolektivno raznjezili...

Pusti ti ba Tuzlake i ostale Fukare i iste te legende, koje uostalom same donose odluke u ime Slobode, da se brinu o tim stvarima. Nije valjda da vam je Sloboda centar svijeta, pa se sikirate preko svake mjere za nas?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 dec 2012, 18:39

Ne mogu samo da vjerujem koliko je ovaj forum pun dvolicnjaka i pacenika u pm .. jucer slavili ispadanje Slobode i njeno skoro gasenje, a sad se oni kao brinu za njenu historiju,zao im itd.. koji licemjeri u pm.. vidim danima ne silaze sa teme Slobode pametujuci i ponavljajuci jedno te isto u svakom drugom postu :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 dec 2012, 18:45

harry_90 je napisao/la:Ne mogu samo da vjerujem koliko je ovaj forum pun dvolicnjaka i pacenika u pm .. jucer slavili ispadanje Slobode i njeno skoro gasenje, a sad se oni kao brinu za njenu historiju,zao im itd.. koji licemjeri u pm.. vidim danima ne silaze sa teme Slobode pametujuci i ponavljajuci jedno te isto u svakom drugom postu :lol:
ma nebrinu se oni za historiju slobode nego se brinu za svoju guzic.u nema vise dogovorenih 6 bodova sa olimpicom to njih naj vise boli

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 18:48

Prezadovoljan! Pa ovo ide kao poloju! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 05 dec 2012, 18:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne mogu samo da vjerujem koliko je ovaj forum pun dvolicnjaka i pacenika u pm .. jucer slavili ispadanje Slobode i njeno skoro gasenje, a sad se oni kao brinu za njenu historiju,zao im itd.. koji licemjeri u pm.. vidim danima ne silaze sa teme Slobode pametujuci i ponavljajuci jedno te isto u svakom drugom postu :lol:
Forum sluzi da svako iznese svoj stav, da se o istom i diskutuje, ali brate stvarno mi nije jasno zasto pojedinci pokusavaju ljude iz Tuzle ubijediti da im ova situacija ne ide u prilog. Bas ne kontam, njihov klub je u onoj stvari, jedini spas im je ovo, oni se tome vesele i onda par pojedinaca danima ih ubjedjuje da je ovo lose po njih. Ne kontam.

Povijest, historija, istorija, ma nabij to sve na onu stvar, od toga se ne zivi. Bh. klubovi imaju toliko bogatu tradiciju da bi se do posljednje kapi krvi borili za istu. Milion trofeja u okvirima bive Juge, mali milion trofeja na Evro sceni, pa se toliko pjene svi na povijest. Da u prostorijama klubova nema pehara sa turnira u Vitezu, Zupci, Ustikolini, vitrine bi zjapile prazne. Pustite ljude, mnogo nepravde im je naneseno prosle sezone i u krajnjem slucaju opravdano cekaju taj "dan osvete". I ja i vi biste isto tako reagovali.
JEDAN REALAN POST......

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 dec 2012, 18:58

Probisvjet je napisao/la:Prezadovoljan! Pa ovo ide kao poloju! 8-)
reci nesto vise :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 dec 2012, 19:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
Forum sluzi da svako iznese svoj stav, da se o istom i diskutuje, ali brate stvarno mi nije jasno zasto pojedinci pokusavaju ljude iz Tuzle ubijediti da im ova situacija ne ide u prilog. Bas ne kontam, njihov klub je u onoj stvari, jedini spas im je ovo, oni se tome vesele i onda par pojedinaca danima ih ubjedjuje da je ovo lose po njih. Ne kontam.

Povijest, historija, istorija, ma nabij to sve na onu stvar, od toga se ne zivi. Bh. klubovi imaju toliko bogatu tradiciju da bi se do posljednje kapi krvi borili za istu. Milion trofeja u okvirima bive Juge, mali milion trofeja na Evro sceni, pa se toliko pjene svi na povijest. Da u prostorijama klubova nema pehara sa turnira u Vitezu, Zupci, Ustikolini, vitrine bi zjapile prazne. Pustite ljude, mnogo nepravde im je naneseno prosle sezone i u krajnjem slucaju opravdano cekaju taj "dan osvete". I ja i vi biste isto tako reagovali.
svaka cast na postu

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 dec 2012, 19:10

Cudi me da jedan moderator iznese ovako lijep post, svaka cast i od mene, vidi se da ima normalnih ovdje koji razumiju nasu sitauciju, pa normalno da cu reagovati na provokatore kad samo provociraju ovdje vec par dana, ne znam ni sam kako dosad nisam opsovao ovdje nesto, koliko sam samo nerealnih postova procitao, ovdje sve neki pametnjakovici a u kuci drka i to je sve, dajte malo realnosti kad vec dolazite na nasu temu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 dec 2012, 19:15

Ervin Jusufović koji je proteklih godinu dana nosio dres Slobode, jučer je u Sarajevu dogovorio jednogodišnju saradnju sa ekipom Olimpica.

Podsjetimo, Jusufović je zajedno sa Semirom Musićem boravio u kampu Manchester Citya a u drugom dijelu prošle sezone zaigrao je za prvi tim Slobode, dok je trener bio Darko Vojvodić. Jusufović je i u ovoj sezoni nosio dres Slobode, a talentovanog igrača odlučili su angažovati iz Olimpica.

- Bio sam u Sarajevu i dogovorio jednogodišnju saradnju, drago mi je što dolazim u jak i stabilan klub, nadam se da ću Olimpicu pomoći na putu ka Evropi u nastavku sezone. Ovo je za mene korak naprijed u karijeri - kazao je za Bportal.ba, mladi Jusufović.

Jusufović je možda i na proljeće igrati na Tušnju jer postoje velike šanse da dođe između fuzije između Olimpica i Slobode.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 dec 2012, 19:18

Hahha, dobar je Jusufovic. Ne moze pobjeci od Slobode. :mrgreen:
#divovi

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 dec 2012, 19:21

MakeTZ je napisao/la:Ervin Jusufović koji je proteklih godinu dana nosio dres Slobode, jučer je u Sarajevu dogovorio jednogodišnju saradnju sa ekipom Olimpica.

Podsjetimo, Jusufović je zajedno sa Semirom Musićem boravio u kampu Manchester Citya a u drugom dijelu prošle sezone zaigrao je za prvi tim Slobode, dok je trener bio Darko Vojvodić. Jusufović je i u ovoj sezoni nosio dres Slobode, a talentovanog igrača odlučili su angažovati iz Olimpica.

- Bio sam u Sarajevu i dogovorio jednogodišnju saradnju, drago mi je što dolazim u jak i stabilan klub, nadam se da ću Olimpicu pomoći na putu ka Evropi u nastavku sezone. Ovo je za mene korak naprijed u karijeri - kazao je za Bportal.ba, mladi Jusufović.

Jusufović je možda i na proljeće igrati na Tušnju jer postoje velike šanse da dođe između fuzije između Olimpica i Slobode.
Jel se ovo zvanicno pocelo sa pravljenjem kostura ekipe za drugi dio polusezone i okosnicu buduceg slobodinog tima :)
kakav je ovaj mali ervin?
sad moramo imati visoke zahtjeve za slobodine igrace,bit ce tu znoja da se dogura do prvih 11 :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 05 dec 2012, 19:23

NEMA NISTA OD FUZIJE ! u gradu ce biti 2 tima,Fk Sloboda koja ce igrat Federalnu ligu i Sloboda 1919 koja igra Premier Ligu.informacija iz prve ruke ;)
tako ce biti do kraja sezone,a na kraju bog te pito sta se sprema.!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 19:31

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.