ovaj dio izostavimo i ne bi bila losa idejaFidelito je napisao/la:ALENDAROM za 2013., koji je tiskan u 12 tisuća primjeraka i koji će se prodavati po 40 kuna, predstavio se novi Hajdukov voditelj marketinga Aljoša Bašić, uz asistenciju dva modela čije su fotografije unutar korica - Marija Maloče i Ivana Vukovića.
Čak 28 Hajdukovih igrača našlo se u kalendaru, u kojima je osim njihovih, naravno i jedna fotografija neizostavne Torcide, ali bez bakljade Hajdukove navijačke skupine, jer pirotehnički spektakli Bile su ove godine koštali par desetaka tisuća "švicaraca".
Osim bengalki, u kalendaru nema ekshibicija, kojim pribjegavaju neki klubovi, konkretno Dinamo. U Maksimiru su odlučili svoj kalendar učiniti još atraktivnijim tako što će ga krasiti razodjeveni nogometaši u izazovnim pozama. U Hajdukovom kalendaru nema nabildanih i tetoviranih muških tijela, kojima se razlijeva tekućina, samo dresovi.
Na njima ovaj put nema "tuširane" zvijezde petokrake, što je bio sramotni slučaj prošle godine, kada se službeni Hajduk kukavički odrekao par desetljeća svoje blistave povijesti tako što je Matošiću, Vukasu, Sliškoviću i ostalim velikanima na stranicama kalendara, jednostavno s bijele majice izbrisao omraženi simbol.
Zašto i mi nebi imali,svoj klubski kalendar?Neka to bude zadatak za marketing službu ove zime!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Antolovic
Stanic Kerla Bogicevic Kvesic
Hasanovic Zolotic
Selimovic Jamak Bekric
Adilovic
da ne dodje niko moglo bi izgledati ovako
Stanic Kerla Bogicevic Kvesic
Hasanovic Zolotic
Selimovic Jamak Bekric
Adilovic
da ne dodje niko moglo bi izgledati ovako
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- pintol_TM87
- Kontakt:
jes taj je...igro u zelji dok je adzem trenirao i svega je bilo da on igra u prvoj ali adzem je ostao pri tome da mali nema mjesta (jer pojma nema)...szlaja je napisao/la:Taj drugi nije mogao ni u Gradini igrati. Mislim da je inace sin onog premijera kantona Suada Zeljkovica, prosao je cini mi se Zeljine mladje kategorijebagrcavi je napisao/la:Zna li iko imena ovih momaka što su na probi ? Znam da su na probi ova dvojica, i par juniora http://www.transfermarkt.de/de/bojan-le ... 66985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/faris-ze ... 47301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
presao u sarajevo tamo 0, pa u gradinu i tamo 0 i sad je -2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ovaj mali Duljević bas navalio da dodje u Želju 
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
Ko i ti po forumu. U 5 dana 50 komentara.Cisco je napisao/la:Ovaj mali Duljević bas navalio da dodje u Želju
Ja i !? vise komentara ili stariji forumaš vece postovanje ili sta !? kakve veze 50.komentara ili 500. !? ne shvatamPL BiH -1 je napisao/la:Ko i ti po forumu. U 5 dana 50 komentara.Cisco je napisao/la:Ovaj mali Duljević bas navalio da dodje u Želju
Evo na SS Zeba mozda i u Borcu, mislim njihova zelja..
Eh ako tamo predjee

Eh ako tamo predjee
ako ga borac moze priustiti,sto da ne?Maniaacs je napisao/la:Evo na SS Zeba mozda i u Borcu, mislim njihova zelja..
Eh ako tamo predjee![]()
@PL BiH -1 nema potrebe zaista da me vrijedjas na takav način, iskreno se nadam da ce neko od modova reagovati na to, ako ti se nesto ne svidja preskoči jednostavno, ovako bezveze citiras moje postove trolas temu i sebi dizes pritisak 
Ja i !? vise komentara ili stariji forumaš vece postovanje ili sta !? kakve veze 50.komentara ili 500. !? ne shvatamPL BiH -1 je napisao/la:Ko i ti po forumu. U 5 dana 50 komentara.
Glup si. Ko ti je to rekao?
Opet glup si. Kazem ti izmedju redova da si dosadan i da pises gluposti gdje god stignes. I dnevno preko 10 komentara napises. A nista vrijedno citanja u tih 10 komentara.[/quote]
Sedam dana. Svako vrijeđanje sagovornika je strogo zabranjeno, a u posljednje vrijeme se toga baš i ne pridrzavas. Svaki drugi post nekog uvrijedis, nema smisla. Sedmica u Banovicima, pa se onda vidimo.
@Cisco
Na osnovu cega si dosao do toga? Jel ima neka izjava il sta, il samo iz tvoje glave?
Na osnovu cega si dosao do toga? Jel ima neka izjava il sta, il samo iz tvoje glave?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
nisam u toku nesto, sta je sa ovim hasnovicem, kakav je igrac?
Vidi drug nismo na auto pijaci pa tako da lupam, "iz tvoje glave" mislim nije ok. ako nevjerujes sacekaj par dana ili koju sedmicu i uvjerit ces se sam u sve, mali ima Želju da predje u Želju, sa Olimpicom ima amaterski ugovor a profesionalni su mu nudili u septembru koji nije želio potpisati, nezadovoljan je u Olimpicu, a ugovor sa Olimpicom ima do juna 2014. medjutim isti ce pokusati sporazumno raskinuti tako da bi vec na zimu mogao cistih papira potpisati za Želju, svemu tome u prilog ide i odlazak Zebeexbabilon je napisao/la:@Cisco
A ti si preko amidze koji radi sa najboljom jaranicom njegove tetke skontao da on hoce u Zelju? Ocigledno da je to iz "tvoje glave", mozda je PlBiH bio upravu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:A ti si preko amidze koji radi sa najboljom jaranicom njegove tetke skontao da on hoce u Zelju? Ocigledno da je to iz "tvoje glave", mozda je PlBiH bio upravu.
i sta hoces sad od mene bgt !? vjeruj nevjeruj sta da ti radim, sacekaj par dana ili koju sedmicu dok se sve nerealizuje i zavrsena priča, sta glumis okurazenog šerifa, haj prosetaj bgt, bio je PLBIH upravu pa sad odmara par dana
Bitno je lupiti samo i reći kako on zna nešto ili j ejaran rek'o ili j ečuo tamo ili je pisalo negdje ali ne može da nadje a niko se ne bavi činjenicama.
Izvinjavam se na off-u
Izvinjavam se na off-u
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Mali je zvijer, tek mu je 19.g ko ga je gledao u dresu Olimpica i zadnjoj utakmici reprezentacije mislim da je dovoljno i po meni ne postoji neki rizik, samo mu sansu treba pruziti i isplatit ce sve.
Dolazim u miru. Stvarno vas frajer loži. Momak je dobio 200 posto veća primanja ove sezone. Kunem se da ne lažem iako se nekada zezam sada govorim provjerenu stvar. Vjerujte mi da sam upoznat sa situacijom vezano za njega.
Gluposti nikad kraja i ja budala sto ista pisem, vrijeme ce se pokazati a znas li mozda za sta ga je Husref konkretno "nalijepio" ili zasto nije platu dobio za zadnji mjesec !? plata za 200 posto veca !?irh je napisao/la:Dolazim u miru. Stvarno vas frajer loži. Momak je dobio 200 posto veća primanja ove sezone. Kunem se da ne lažem iako se nekada zezam sada govorim provjerenu stvar. Vjerujte mi da sam upoznat sa situacijom vezano za njega.
Samo brate valjaš gluposti gdje stigneš. Neću ljudima više da smetam.Cisco je napisao/la:Gluposti nikad kraja i ja budala sto ista pisem, vrijeme ce se pokazati a znas li mozda za sta ga je Husref konkretno "nalijepio" ili zasto nije platu dobio za zadnji mjesec !? plata za 200 posto veca !?irh je napisao/la:Dolazim u miru. Stvarno vas frajer loži. Momak je dobio 200 posto veća primanja ove sezone. Kunem se da ne lažem iako se nekada zezam sada govorim provjerenu stvar. Vjerujte mi da sam upoznat sa situacijom vezano za njega.![]()
daj ne lupaj bgt, hajte svi nije frka jedan forumas sa nekoliko profila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.