vrebac86 je napisao/la:nije spahic dobio zuti................to je dezinformacia........ako dobije zuti nece moci igrati u barazu....pa se cuva veceras........hahahah

2:0 za Rennes
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
vrebac86 je napisao/la:nije spahic dobio zuti................to je dezinformacia........ako dobije zuti nece moci igrati u barazu....pa se cuva veceras........hahahah
Dva zuta za tri minute.fahrenheit je napisao/la:hahha evo Spahic dobio crveni
Ni prvi ni zadnji.Pastuh je napisao/la:Kao da mu je 15 a ne 28 godina. Kakvo neprofesionalno ponašanje našeg kapitena.
Vedo i Miske zabili, Spaha dobio crveni, Dzeko se ispromasivao....i na kraju samo 2:2 protiv favorizovanih Portugalacaharishp je napisao/la:Ni prvi ni zadnji.Pastuh je napisao/la:Kao da mu je 15 a ne 28 godina. Kakvo neprofesionalno ponašanje našeg kapitena.
Ne brini se ti za njegovu profesionalnost,pogotovo ce ga i Cirkan malo istresti iz gaca.
Cak mislim da je ovo doslo u pravom trenutku.
Bit ce oprezan kad to bude najpotrebnije.
Djesi Demsudine Din-icu sta ima.geronimo je napisao/la:Vedo i Miske zabili, Spaha dobio crveni, Dzeko se ispromasivao....i na kraju samo 2:2 protiv favorizovanih Portugalacaharishp je napisao/la:Ni prvi ni zadnji.Pastuh je napisao/la:Kao da mu je 15 a ne 28 godina. Kakvo neprofesionalno ponašanje našeg kapitena.
Ne brini se ti za njegovu profesionalnost,pogotovo ce ga i Cirkan malo istresti iz gaca.
Cak mislim da je ovo doslo u pravom trenutku.
Bit ce oprezan kad to bude najpotrebnije.U uzvratnom mecu nece biti Nanija, koji je ozljedjen, te naravno Pepea zbog kartona
![]()
Pokusaj Cristine da se vrati na teren nije uspio, te ce pauzirati narednih 7 dana!
Lisabonski snovi
Ja kontam Ramba sam protiv cjelog Sovjetskog Savezageronimo je napisao/la:Jeste Hareprobam zaspati sa Portugalom u mislima, a probudim se sav mokar...nakon novog Bayernovog debakla
![]()
Rekoh, da makar skinem ovu grbcinu od avatara, a prvi mi pade na pamet buntovnik bez razloga![]()
Mogu ti reci da bi i tebi lijepo pristajao
ja sam cuo na vijestima,da ako ne odemo na Mundijal da ne zna da li ce ostati na selektorskoj poziciji u nasoj repki...to za Kinu nisam cuo,pa koji ce vrag tamo da dobije H1N1sedra je napisao/la:Jel istina da Ciro mozda Ode u Kinu? Nesto se suska da bi mogo mozda poslije Portugala da vodi neki klub tamo?
Znaci Spaha pocrvenio..Ma ajd neka malo,hehe nije dugorob do bagro je napisao/la:2 zuta u 3 min. bravo Spaha mozda si i rekord oborio
Definitivno pred utakmice reprezentacije Spaha izbjegne napore u klubu,da bi sto jaci i odmorniji bio na raspolaganju reprezentaciji!!!rob do bagro je napisao/la:2 zuta u 3 min. bravo Spaha mozda si i rekord oborio
Da hoce valasedra je napisao/la:Jel istina da Ciro mozda Ode u Kinu? Nesto se suska da bi mogo mozda poslije Portugala da vodi neki klub tamo?
Pa jasta radi,pa da gledamo Dzeku ,,ko ljudi,, na poziciji liberaAdinjo je napisao/la:Da hoce valasedra je napisao/la:Jel istina da Ciro mozda Ode u Kinu? Nesto se suska da bi mogo mozda poslije Portugala da vodi neki klub tamo?
Nego sta, ali ako ti i on ostane, mozda ga budes svakako gledao na toj poziciji. Svakako je covjek senilan i u godinaharishp je napisao/la:Pa jasta radi,pa da gledamo Dzeku ,,ko ljudi,, na poziciji liberaAdinjo je napisao/la:Da hoce valasedra je napisao/la:Jel istina da Ciro mozda Ode u Kinu? Nesto se suska da bi mogo mozda poslije Portugala da vodi neki klub tamo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.