FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A u hebemu, sta bi sa Messijem. Samo ne teza povreda

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nije mi cilj da budem, samo iznosim realnu sliku vašeg paraklubaTitova-Juga je napisao/la:Jesi to smijesan Tita ti ?Sveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom
naprijed rejal
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:nije mi cilj da budem, samo iznosim realnu sliku vašeg paraklubaTitova-Juga je napisao/la:Jesi to smijesan Tita ti ?Sveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom
Moj klub je A.C.M, a ti sine pricas gluposti i nebuloze. Eh to je cinjenica.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma pustite momka,vidite da je svrsio od uzbudjenja,neka jarane,zdravno je to u tvojim godinama,samo ti je razlog pogresan.Sveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom
Sta ima sa Mesijem 
man'te se trollova
man'te se trollova
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 dec 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Vandelanoitte
- Kontakt:
-11Sveti je napisao/la:naravno, kao što sam rekao, u manjku argumentacije cules će da posegne i za najradikalnijim potezima kako bi nešto opravdaoAdo1921 je napisao/la: Majka te trebala pobaciti...
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
I tako se bespotrebno povrijedi Messi. Da im nije bilo u cilju da se sruši rekord ne bi ni igrao (kao u kupu).
Sve u svemu, loša partija Barce. Ali nije se ni moglo očekivati puno više od ove ekipe. Benfica u prvom poluvremenu profulila bar 3 ili 4 stopostone šanse. U nastavku utakmica je bila još nezanimljivija. Barca pokušavala nešto jalavo, a Benfica podbacila skroz. Sada im je glavna briga Messi, a prema izrazu lica da se slutiti da je teža povreda u pitanju. Teško njima bez njega.
Sve u svemu, loša partija Barce. Ali nije se ni moglo očekivati puno više od ove ekipe. Benfica u prvom poluvremenu profulila bar 3 ili 4 stopostone šanse. U nastavku utakmica je bila još nezanimljivija. Barca pokušavala nešto jalavo, a Benfica podbacila skroz. Sada im je glavna briga Messi, a prema izrazu lica da se slutiti da je teža povreda u pitanju. Teško njima bez njega.
FK Pjetlovi
Sveti ne znam za tebe,al ja mislim da je messi niko bez dvojice carobnjaka,kao i farcaSveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom
igračima benfike želim polomljene noge od strane gimaraeša, setubala, maritima i sličnih ekipa.
ponovi još koji put, možda šta pametno i kažuDzoni je napisao/la:Sveti ne znam za tebe,al ja mislim da je messi niko bez dvojice carobnjaka,kao i farcaSveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom![]()
naprijed rejal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izraz lica me podsjetio da onaj od Derricka Rosea, koji pauzira skoro godinu kompletnu. 
Pa nisu igraci Benfice krivi sto se Messi sam ozlijedio, mislim sto je nezgodno stao. To je isto da krivis igrace Lazija za povredu Ronalda 2000.azTer je napisao/la:igračima benfike želim polomljene noge od strane gimaraeša, setubala, maritima i sličnih ekipa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Song je preloše odigrao :S
Nadam se da sa messijem nije ništa ozbiljno
Nadam se da sa messijem nije ništa ozbiljno
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
- Vandelanoitte
- Kontakt:
-11Sveti je napisao/la:ponovi još koji put, možda šta pametno i kažuDzoni je napisao/la:Sveti ne znam za tebe,al ja mislim da je messi niko bez dvojice carobnjaka,kao i farcaSveti je napisao/la:Kao što sam i rekao, messi je niko bez dvojce čarobnjaka, kao i čitava farca uostalom![]()
![]()
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Udarac Arutra u lijevu nogu jer prouzrokovo povredu Messia,pogledaj opet i vidjet ces.D10S je napisao/la:Pa nisu igraci Benfice krivi sto se Messi sam ozlijedio, mislim sto je nezgodno stao. To je isto da krivis igrace Lazija za povredu Ronalda 2000.azTer je napisao/la:igračima benfike želim polomljene noge od strane gimaraeša, setubala, maritima i sličnih ekipa.
Visca el Barça ! Mes que un club !
hajd ne rise, vec idi proslavi ovu povreduD10S je napisao/la:Pa nisu igraci Benfice krivi sto se Messi sam ozlijedio, mislim sto je nezgodno stao. To je isto da krivis igrace Lazija za povredu Ronalda 2000.azTer je napisao/la:igračima benfike želim polomljene noge od strane gimaraeša, setubala, maritima i sličnih ekipa.
Tito smrad je glavni krivac za ovo sranje...on je trener i on mu je dozvolio ulazak
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 05 dec 2012, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
I mene, nadam se da nije koljeno u pitanjuDonnie Darko je napisao/la:Izraz lica me podsjetio da onaj od Derricka Rosea, koji pauzira skoro godinu kompletnu.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Messi ipak ne obara rekord ove godine, a s obzirom da nam je napad u kurcu pitanje je kako cemo sad igrati bez njega...
Pa i da jeste, nije on isao na to da ga povrijedi, Boze sacuvaj.DesimaL je napisao/la:Udarac Arutra u lijevu nogu jer prouzrokovo povredu Messia,pogledaj opet i vidjet ces.
Imam bocu nekog sampanjca iz 2003., maksuz namjenjenog za proslavu Realove desete titule Lige prvaka, sad cu ga otvoriti, da se proslavi ova povredahajd ne rise, vec idi proslavi ovu povredu golman ga udario po koljenu jasno se vidjelo...da je pao penal bi bio.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.