Kao da ga ti ne bi ganjao,uvijek postoji zelja za vise jbg.Sportfanatik je napisao/la:Tako mu i treba kad ganja neki rekord u nevažnoj utakmici
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Firauni portugalski. Znao sam da oni nista dobro nece donjet

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Centre forward
- Kontakt:
Nemam nista protiv njega,najbolji je,al prestanite malo sa Messijem 
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
http://www.dailymotion.com/SpheraChannel#video=xvn3ls" onclick="window.open(this.href);return false;Profesor je napisao/la:how yes no.geoxx je napisao/la:prije cu se ja ozljediti sjedeci na stolici za kompom nego messi il ronaldo na utakmiciripper je napisao/la:Stvarno mi se ovo ganjanje Gerdovog rekorda popelo na neku stvar. Pedro veceras odmara ,a Messi igra![]()
![]()
Pa šta da se (nedo dragi Bog) ozljedi veceras - u totalno nebitnoj utkmici....pa nebi halalio Titu ni na dženazi.
Nadam se da nije ozbiljna povrjeda. Imal kakav video?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pa normalno da mu nije nista. Ne brinite se, on je jos kao dijete bio zrtva raznoraznih kemicara i pokusni kunic, otporan je on na sve povrede.

Auuuu
Arthur nije Portugalac.bparena je napisao/la:Firauni portugalski. Znao sam da oni nista dobro nece donjet![]()
![]()

Auuuu
Zadnja izmjena: D10S, dana/u 05 dec 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Tacno su pojedinci ovdje naslutili povredu Messija.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ako je vjerovati pojedinim izvorima, medicinsko osoblje je izjavilo da Messijeva povreda nije ozbiljna!
upravo mi je kez od uha do uha.ripper je napisao/la:Šta te bolan cudiTitova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koje licemjerstvo ovdje vlada...
Cuj slave povredu jednog velikog igraca samo zato sto za Barcu igra...
Nekom ko ne navija ni za jedan od ova dva kluba, to su vise nego debilne izjave, prije svega djetinjaste, pa se stoga nadam da one stvarno dolaze od nekoga ispod 18, 17...Messi je oduzeo mnogima djetinjstvo ,nabio komplekse dugogodišnje i nocne more, ostavio traume i posljedice.
Naravno da madridisti sad dernek prave, sami ce to priznati.... cast izuzecima.
ali svakako se igra neće pretjerano promijeniti, jer su tu xavi i iniesta koji su glavni u farci, ovo ostalo je buranija, kao što smo vidjeli večeras.
naprijed rejal
steta za povredu nadam se brzom oporavku i nismo svi takvi Madristi
neslavimo svi povredu jer to nije ljudski
ako je zasluzio da obori rekord nek ga i obori
pozz
neslavimo svi povredu jer to nije ljudski
ako je zasluzio da obori rekord nek ga i obori
pozz
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:upravo mi je kez od uha do uha.ripper je napisao/la:Šta te bolan cudiTitova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koje licemjerstvo ovdje vlada...
Nekom ko ne navija ni za jedan od ova dva kluba, to su vise nego debilne izjave, prije svega djetinjaste, pa se stoga nadam da one stvarno dolaze od nekoga ispod 18, 17...Messi je oduzeo mnogima djetinjstvo ,nabio komplekse dugogodišnje i nocne more, ostavio traume i posljedice.
Naravno da madridisti sad dernek prave, sami ce to priznati.... cast izuzecima.![]()
ali svakako se igra neće pretjerano promijeniti, jer su tu xavi i iniesta koji su glavni u farci, ovo ostalo je buranija, kao što smo vidjeli večeras.
Sad bez zaje'bancije i sarkazma, koliko imas ljeta ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
[youtube][/youtube]
Drago mi je što su ovi momci prošli navijači su im zaslužili
Drago mi je što su ovi momci prošli navijači su im zaslužili
Zadnja izmjena: Salkao, dana/u 05 dec 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp

Nosila... Nece na dobro.
Se espera que en los próximos minutos los servicios médicos del Barça le realicen un primer diagnóstico a la espera de más pruebas para conocer el alcance exacto de la lesión.
Trenutno najpouzdaniji izvor koji mozemo imati, Mundo Deportivo, obzirom da je Sport blokiran.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
ti treba da se zapitaš je li ljudski da mi sad(vjerovatno) psuješ majku, jer vas zajebavam(iako sam upravu u dijelovima zajebancije) za barcelonu, tim od kojeg nikad nećeš ništa imati.
što se tiče ljeta, sasvim dovoljno, vjeruj mi
što se tiče ljeta, sasvim dovoljno, vjeruj mi
naprijed rejal
Ja stavih "cast izuzecima" bez da sam ikoga naveo, ali ti se sam prepozna u postuSveti je napisao/la:upravo mi je kez od uha do uha.ripper je napisao/la:Šta te bolan cudiTitova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koje licemjerstvo ovdje vlada...
Naravno da madridisti sad dernek prave, sami ce to priznati.... cast izuzecima.![]()
- BeyKopites
- Kontakt:
Čuva Bog, Gerda svog !
Šteta što se povrijedio Messi, valjda nije ništa ozbiljno ( al' nek odmara barem mjesec, nek ohani malo sa tim golovima
)
Šteta što se povrijedio Messi, valjda nije ništa ozbiljno ( al' nek odmara barem mjesec, nek ohani malo sa tim golovima
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Zubizarreta: "Messi's injury seems to be a minor thing, but we'll ahve further tests
Don't hate what you don't understand.
novinar katalonskog radija rikard torkemada otišao u svlačionicu barse, gdje je bio obaviješten da povreda messija nije ozbiljna.
ali kako vas volim vidjeti tako nabrijane. barsa vam vjerovatno hljeb dajeripper je napisao/la: Ja stavih "cast izuzecima" bez da sam ikoga naveo, ali ti se sam prepozna u postuslavi brate, ali neces dugo
naprijed rejal
- Nail for Real
- Kontakt:
Amin jarabi.xaviesta je napisao/la:Zubizarreta: "Messi's injury seems to be a minor thing, but we'll ahve further tests
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
U Barceloni makar valja neko dok u Realu nevalja niko sve neki glumci koje ekipa Betisa izdominira.Sveti je napisao/la:upravo mi je kez od uha do uha.ripper je napisao/la:Šta te bolan cudiTitova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koje licemjerstvo ovdje vlada...
-11
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.