FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dakle moguci protivnici:
Porto
Arsenal
Milan
Real Madrid
Shakhtar
Celtic
Galatasaray
Porto
Arsenal
Milan
Real Madrid
Shakhtar
Celtic
Galatasaray
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sto se mene tice daj sta das... Ko god nam dodje ak Bog da
:) like a boss.. pa da cak i Real cc 
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koga briga za kartone Boatenga, kada u ekipi imamo suvise dobrih igraca koji ce popuniti prazninu usljed njegovog izostanka.
Martinez je sasvim dovoljan da zatvori rupu nastalu izostancima a za Bujtena da ne pricam, to je nasa gorila.
Sto se tice tekme, ne znam razvoj situacije na terenu, jer sam uspio pogledati svega zadnjih 15 minuta.
Bilo kako bilo, sa vrha krecemo prema Ostrvu.
Milan!
Martinez je sasvim dovoljan da zatvori rupu nastalu izostancima a za Bujtena da ne pricam, to je nasa gorila.
Sto se tice tekme, ne znam razvoj situacije na terenu, jer sam uspio pogledati svega zadnjih 15 minuta.
Bilo kako bilo, sa vrha krecemo prema Ostrvu.
Milan!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Sve osim Reala i Shaktara.Ukrajinaca se čak i više pribojavam s obzirom na stanje naše odbrane 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Slažem se sa kolegom Omerom, sam Javi se nudio Juppu da pokrije tu poziciju - evo sad idealna prilika da vidimo šta baskijac zna
Što se tiče protivnika imam neki osjećaj da će biti Milan....a iskren da vam budem to mi je po malo i želja jer te žabare nikako ne mirišem!
Što se tiče protivnika imam neki osjećaj da će biti Milan....a iskren da vam budem to mi je po malo i želja jer te žabare nikako ne mirišem!
MIA SAN MIA!!!
al ne mogu da vjerujem
bolje da smo i izgubili i da idemo ko drugi samo da su Stuber i sad ovaj Konj u kadru
bolje da smo i izgubili i da idemo ko drugi samo da su Stuber i sad ovaj Konj u kadru
Thomas Müller - Fußballgott
- Rekordmeister
- Kontakt:
Neznam zasto tolika zbrka oko stopera??pa imam Martineza koji tu moze odigrati,imamo i Buytena.Mada mislim da ce u LP ipak prvi izbor biti Spanac.Luis Gustavo ce taman biti sreman na proljece da igra zadnjeg veznog i opet sve stima u najboljem redu.U narednom krugu mogu svi osim Reala(neznam zasto al nekako mi ne zvuci jednostavno da ih mi 2 godine za redom izabacimo,ima neka visa sila sto ne i to dala)najvise bi volio Turke ili Stokte sto lakse to bolje da se ekipa previse ne umara a i da se ociste kartoni pred jace protivnike.
A sta ces onda kad ti Bastian dobije zuti pa pauzira . Onda Martinez stopera a Gustavo i Timo veznog
Sta ces i kako ti se Buyten povrijedi znas da je hafifan . Vidio si veceras na pocetku 2. poluvremena kad ukliza trlja se po misicu i hega
Sta ces i kako ti se Buyten povrijedi znas da je hafifan . Vidio si veceras na pocetku 2. poluvremena kad ukliza trlja se po misicu i hega
- BavaracZenica
- Kontakt:
don burza, ti kak si kreno svi ce se povredit.. vjerovatno ce i Jupp nekoliko utakmica presjedit na tribinama a nek Sammer vodi sta mislis ?..
Odbrana je cvrsta i bez Boatenga i badstubera, i Boateng nije otiso iz kluba.. vec ga nece biti tu jednu utakmicu kolko vec ccc.. ispade frajer otiso na drugi svijet
Odbrana je cvrsta i bez Boatenga i badstubera, i Boateng nije otiso iz kluba.. vec ga nece biti tu jednu utakmicu kolko vec ccc.. ispade frajer otiso na drugi svijet
FC Bayern !!!!!
Protiv Reala bi bilo 50-50, protiv ostalih rutinski prolazite.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
3 utakmice ga nece biti
Znaci dvomec u osmini 100%
Za Bundesligu me zaboli jer bi sad potpiso da je 10 godina neosvojimo samo da uzmemo CL
I da vidis kako je krenulo sa povredama od Septembra Alaba ,Gomez , Gustavo , Badstuber , Robben , Contento logicno je ocekivati da se Muller Wohlfahrt povrijedi
Znaci dvomec u osmini 100%
Za Bundesligu me zaboli jer bi sad potpiso da je 10 godina neosvojimo samo da uzmemo CL
I da vidis kako je krenulo sa povredama od Septembra Alaba ,Gomez , Gustavo , Badstuber , Robben , Contento logicno je ocekivati da se Muller Wohlfahrt povrijedi
- Rekordmeister
- Kontakt:
To ko ti je reko ili si procito da ga nece biti 3 uatkmice je LAŽ!!Tek sutradan se donosi odluka koliko je utakmica zabrane za igraca sa crvenim kartonom.Ne lueptaj!I neznam kako ti uposte zivis i funkcioniras kad si toliki pesimista popusti malo covjece sve je ok!
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Burza pravo isfrustriran.
Sa igracem vise ne znamo igrati, sa istim brojem igraca na obje strane meljemo, a sa igracem manje djelujemo jos ubjedljivije nego u ovom drugom slucaju.
Sad meni nije jasno, dali je bolje da mi krenemo u mec sa igracem manje ili sa istim brojem igraca kao protivnici?
Jedna vrlo vazna cinjenica je da smo opet zabili iz kornera, stoji da nije direktan sut glavom, ali je korner koji je prethodio golu.
Na kraju, Shaqiri, najmanji igrac na terenu meće ga glavom.
Sa igracem vise ne znamo igrati, sa istim brojem igraca na obje strane meljemo, a sa igracem manje djelujemo jos ubjedljivije nego u ovom drugom slucaju.
Sad meni nije jasno, dali je bolje da mi krenemo u mec sa igracem manje ili sa istim brojem igraca kao protivnici?
Jedna vrlo vazna cinjenica je da smo opet zabili iz kornera, stoji da nije direktan sut glavom, ali je korner koji je prethodio golu.
Na kraju, Shaqiri, najmanji igrac na terenu meće ga glavom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vazna cinjenica je da za Bilala nismo imali adekvatnu zamjenu. Altintop je sve samo ne kvalitetna zamjena za najbolje lijevo krilo na dunjaluku.don_burza je napisao/la:Tako nam je bilo i sa Bilalom protiv Lyona
Za Boatenga postoji zamjena i to ne jedna, nego vise njih ali o tom potom. Sto je najvaznije, ti igraci mogu igrati ili igraju na istom nivou kao i on.
- anelbavarac
- Kontakt:
Boa je ispao konj da valja
suvisno je reci da ce nam faliti,ali koga nema bez njega se moze i mora
Sto se tice mogucih protivnika nije bitno koga dobijemo,zasto ne i Real,kao sto neko rece prije i ja imam osjecaj da ce mo dobiti Milan.
Sto se tice mogucih protivnika nije bitno koga dobijemo,zasto ne i Real,kao sto neko rece prije i ja imam osjecaj da ce mo dobiti Milan.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Nije Boi trebalo ono ... Sto se tice moguceg protivnika mozemo ih sve lako proci po mom skromnom misljenju , samo da max ozbiljno udjemo u tekmu.. Najvise mi se svidja sto svi uzdizu Borusiju i moze se reci da zanemarivaju Bayern a najjaci smo kad nas ne smatraju favoritom . Samo nek oni nabrajaju United ,Barcu i Real u favorite
P.S. Nek je ispo Chelsea ..Vidi se da ime pravde na dunjaluku !!
P.S. Nek je ispo Chelsea ..Vidi se da ime pravde na dunjaluku !!
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
Jos nam Danteu i Martinezu u slucaju zutog prijeti suspenzija
Ako malehni i smijesni Dortmund moze ubiti Reala, pa samo zamisli sta im mozemo uraditi.KSIVLE je napisao/la:Protiv Reala bi bilo 50-50, protiv ostalih rutinski prolazite.
Veceras smo zavrnuli ventile.
Dakle, zelimo Reala.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.