Monolog je napisao/la:Pod mojom je protekcijom. Eto zašto.D10S je napisao/la:Monolog@ Zasto do sada rerna nikada nije odmarao od trollovanja?
Što me nasmija u ove crne minute.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Monolog je napisao/la:Pod mojom je protekcijom. Eto zašto.D10S je napisao/la:Monolog@ Zasto do sada rerna nikada nije odmarao od trollovanja?
Ma krivo mi što ga je ikako ubacivao koji qD10S je napisao/la:Daj ba tripperu sta si se prepao. Kakva ozljeda, propustit ce utakmicu sad u nedjelju (i to mozda), ostalo igra.
Monolog@ Zasto do sada rerna nikada nije odmarao od trollovanja?
Koga vi to zajebavate bgtDANTES je napisao/la:Svako ko želi da se povrijedi najbolji svjetski igrač samo zato što igra u jednom ciganija klubu, a ne u drugom je više od bolesnog... Ne, to je sadizam, zlo i tama u ljudskom obliku... Opet se nadam da se radi od nadrkanim pubertetlijama, koji nisu ispucali svoju dnevnu dozu onanije...
Bas tako - zato sto meni nije namjera trolovat vec pisat i samo pisat. I zato sto ja ne vrijedzam ljude koji ovde pisu. Mnogo mi je olaksalo ovo kad sam uveo pojedince u gnjavatore. Nikad mi nije bio cilj da vrijedzam ljude ko sto neki znaju. Srecom njihove postove vise ne citam.LBJ MVP je napisao/la:@D10S rerna ne trola jednostavno ne zna bolje.
Btw nek se oporavi Messi što prije,ružno je ono bilo vidjeti
Koji mi?Nail for Real je napisao/la:Koga vi to zajebavate bgtDANTES je napisao/la:Svako ko želi da se povrijedi najbolji svjetski igrač samo zato što igra u jednom ciganija klubu, a ne u drugom je više od bolesnog... Ne, to je sadizam, zlo i tama u ljudskom obliku... Opet se nadam da se radi od nadrkanim pubertetlijama, koji nisu ispucali svoju dnevnu dozu onanije...?
Zubizarreta: "Prvi testovi su pokazali da se radi o manjoj povredi, ali čekamo finalnu odluku."
Hahahaha vidi sad ovih definicija. Stvarno ima hiljadu ljudi, hiljadu cudi.Ronaldo2012 je napisao/la:Zao mi je radi povrede, zelim da se brzo oporavi. Zao mi ga je kao covjeka, al vise od svega mi je zao radi bparene, jer mislim da je njemu vise stalo do rekorada nego Leu. A i da ne kazete, 'ne bi nas nikad stigli u primeri da se Messi nije povrijedio.'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.