Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 05 dec 2012, 20:10

@Arhimed89 Ja živim u ovoj općini odkada sam se rodio i zato mi je ovaj klub drag.Simpatisat ću ga dok god bude gdje je trenutno.Ako i kada negdje preseli to više nije taj klub i više me neinteresuje.Sreća pa na kablovskoj postoje strane lige pa se mogu gledati svake sedmice.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Cisco
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 20:12

Mancini je napisao/la:@Arhimed89 Ja živim u ovoj općini odkada sam se rodio i zato mi je ovaj klub drag.Simpatisat ću ga dok god bude gdje je trenutno.Ako i kada negdje preseli to više nije taj klub i više me neinteresuje.Sreća pa na kablovskoj postoje strane lige pa se mogu gledati svake sedmice.
Ista stvar je i sa sadasnjom FK Sloboda kada dodje do fuzije samo sto to neki nece i ne žele da shvate :?
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 dec 2012, 20:30

Cisco je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@Arhimed89 Ja živim u ovoj općini odkada sam se rodio i zato mi je ovaj klub drag.Simpatisat ću ga dok god bude gdje je trenutno.Ako i kada negdje preseli to više nije taj klub i više me neinteresuje.Sreća pa na kablovskoj postoje strane lige pa se mogu gledati svake sedmice.
Ista stvar je i sa sadasnjom FK Sloboda kada dodje do fuzije samo sto to neki nece i ne žele da shvate :?
cisko,de budi covjek i prestani vise ljudima nametati svoje misljenje i pametovati na temi sloboda
Dali ce se sloboda ugasiti,dali ce izgubiti historiju,mijenjati ime,navijace il bilo sta je primarna briga ljudi koji navijaju za slobodu.Zar ne mislis da smo svi mi glupi i ne zelimo da vidimo sta i kako ce biti.Odredjen broj ljudi u Tz misli da ovo ne treba uraditi,ali taj broj ljudi mozes na prste nabrojati.Druga grupa ljudi je ona koja vidi da je ovo konacno spasavanje TK sporta i spremni su i pristati na to da im se brise historija radi iskoraka u buducnosti(imaj na umu da historija slobode nije historija machestera,milana,reala) ,treca grupa ljudi je ona koja ima informacije i kako kazu nece biti ni brisanja historije nit bilo sta.Cetvrta grupa je ona koja gleda slobodu na izdisaju sve ove godine i koja prati slobodu i po pasnjacima druge lige.Vecini tih navijaca je muka kad skontaju svu ovu aljkavost i losu igru svih godina i to ih navodi da pristanu nevoljko na ovo jer su svjesni da ce im se klub ugasit.Ti navijaci bi najsretniji bili da umjesto na nekoj oranici u 2 ligi mogu pratiti slobodu u evropi pred punim tusnjem i sad im se ukazala prilika i ne vidim sta se tu ima vise pametovati sa strane.

@mancini
iskreno mi je zao sto je otoka ostala bez kluba.Zbog tebe i onih koji su iskreno podrzavali olimpik,ali takvih je bilo jako malo s obzirom da je na otoci jako malo navijaca bilo.Navrati nekad na temu slobode makar da svojim postovima obogatis temu jer si dobar forumas,a i imamo previse padobranaca koji nemaju veze o zivotu a dodju pametovati pa ce svaki normalan covjek biti jedan plus :D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 dec 2012, 20:31

Preimenujte temu 8-) ili je fuzionisite sa Slobodinom :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 05 dec 2012, 20:37

Ako odu Tuzlu više me apsolutno neinteresuju,mogu onda slobodno da mi profil izbrišu moderatori.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

eno
Kontakt:

Post Postao/la eno » 05 dec 2012, 21:18

Izbrisi se sam ,100% se ide u Tuzlu.Husejnovic dolazi u Slobodu provjeren izvor :D :D :D

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 05 dec 2012, 21:21

Haris Duljević za ... prognozira šta bi se moglo desiti u drugom dijelu sezone.

BORBA ZA TITULU

Jasno je da su Željezničar i Sarajevo u velikoj prednosti i očekivati je da će se tu do kraja voditi trka za titulu. Objektivno gledajući tim sa Grbavice ima bolji raspored i to bi mogla bi prevaga, ali ne treba otpisati i Sarajevo. Mislim da bi otvaranje proljetnog dijela sezone moglo dosta toga riješiti.

BORBA ZA EVROPU

Sigurno to neće biti nimalo laka trka. Mi smo sada treći na tabeli, ali tu su još Slavija, Zrinjski, Borac i Široki. Mislim da svi imaju šansu i da će se tako ponašati. Ipak, siguran sam da mi još nismo sve rekli i da na proljeće možemo biti još bolji. Samim tim očekujem da se na kraju sezone nađemo na mjestu koje vodi u Evropu.

BORBA ZA OPSTANAK

Žao mi je što jedna ekipa već sada u jako velikom zaostatku. Gradina je platila danak neigranja na svom stadionu, što su moji saigrači osjetili. Nije to lako i sigurno je to njihov najveći problem i mislim da su već sada otpisani. Drugi tim se još ne može naći. GOŠK stoji najlošije, ali sigurno je da ni nekoliko drugih klubova neće imati mirnu situaciju.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 05 dec 2012, 22:55

E jest ih nasamario!Drugim riječima rekao je da ga zaboli briga za djecom,iskoristio ih dok su mu trebali,hinjavci pravi!

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 05 dec 2012, 23:03

Mancini je napisao/la:E jest ih nasamario!Drugim riječima rekao je da ga zaboli briga za djecom,iskoristio ih dok su mu trebali,hinjavci pravi!
Cekaj sto ih je nasamario ako im je dao sve pare od clanarina i od UEFE ?? :roll:
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 dec 2012, 23:04

Mancini je napisao/la:E jest ih nasamario!Drugim riječima rekao je da ga zaboli briga za djecom,iskoristio ih dok su mu trebali,hinjavci pravi!
E moj druže, vrati se unazad kroz temu. Davno sam ja tebi govorio ko je Gracić , a ti nisi vjerovao, nego si bo spreman ruku na panj dati. Ništa njemu nije sveto, ustvari jeste, novac. Nebira sredstva da stavi koju paru u džep!
U novi boj...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2012, 23:07

Kad ce se definitivno znati ovo u vezi slobode i olimpica mislim zvanicno.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 dec 2012, 23:10

terabajt je napisao/la:Kad ce se definitivno znati ovo u vezi slobode i olimpica mislim zvanicno.
23.12.u 15:43 i 10 sekundi :D, šalim se naravno, kako mi možemo znati kad će gracić nešto da smuti :mrgreen:
U novi boj...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2012, 23:12

powerplay je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Kad ce se definitivno znati ovo u vezi slobode i olimpica mislim zvanicno.
23.12.u 15:43 i 10 sekundi :D, šalim se naravno, kako mi možemo znati kad će gracić nešto da smuti :mrgreen:
Imal kakav rok do kada moze prijaviti promjenu imena i adrese cisto sumnjam da se to moze oduziti do pocetka polusezone.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 05 dec 2012, 23:13

A oni oko njega šute kao klasični šliktaroši.Sada bi trebali da se organizuju bivši igrači kojim je drag klub i organizovati famoznu skupštinu i pokušati osporiti selidbu u drugi kanton.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 dec 2012, 23:15

Pa samo predsjednik skupštine može zakazati skupštinu i pozvati članove eh ko je predsjednik to ne znam a i ti stari igrači ko bi mogao od njih da digne glas kad nikog više nema tu u i oko kluba
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 dec 2012, 23:15

terabajt je napisao/la:
powerplay je napisao/la:
Imal kakav rok do kada moze prijaviti promjenu imena i adrese cisto sumnjam da se to moze oduziti do pocetka polusezone.
mjesec dana prije pocetka sezone.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 05 dec 2012, 23:23

Ako saznaš ko je predsjednik skupštine ili neki od članova iste napiši ovdje.Mislim da se zakonski ništa ne može uraditi bez odobrenja skupštine.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 23:26

Mancini je napisao/la:Ako saznaš ko je predsjednik skupštine ili neki od članova iste napiši ovdje.Mislim da se zakonski ništa ne može uraditi bez odobrenja skupštine.
Tako je bez skupstine nista. Clanovi skupstine su u vecini ZA. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 05 dec 2012, 23:27

Da ako ih potkupi!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 23:31

Mancini je napisao/la:Da ako ih potkupi!
Nece ih kalasnjikom tjerati, to ne bi bilo ljudski. Za platu svi radimo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 1 gost.