Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Neka ide TV i naravno Dzej...ovaj Santos. I Miquel dace bog. A dovesti Lascellesa i Shawa kao direktne zamjene. Lorana ubaciti u prvih jedanest. Volio bih i Edisona Cavania vidjeti u dresu Arsenala uz gore pobrojane igrace. I naravno Zahu. Coquelina prodati, najmanje Wanyamu dovesti (ili Yann, Capoue...).
Gledah Capouea vs Lorient. Igrao Aliadier, volim tog bivseg topnika. ACapoue je G.Silva II. ne vidis ga, ali nema prolaza.Trci i dosta radi za ekipu iako je nikakav tehnicar i ofanzivni igrac. Corgnet iz Lorienta bi mogao biti koristan. Cabaye francuske lige. Po meni tu negdje kvalitetom ili je u strasnoj formi.
Gledah Capouea vs Lorient. Igrao Aliadier, volim tog bivseg topnika. ACapoue je G.Silva II. ne vidis ga, ali nema prolaza.Trci i dosta radi za ekipu iako je nikakav tehnicar i ofanzivni igrac. Corgnet iz Lorienta bi mogao biti koristan. Cabaye francuske lige. Po meni tu negdje kvalitetom ili je u strasnoj formi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Thierry Henry ALL GOALS & HIGHLIGHTS 2012 - NEW YORK RED BULLS
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YlnR27di3I
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YlnR27di3I
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sviđa mi se ovo, samo on nije ni sjena od igrača od prošle sezone. Govori se da Titi hoće do maja da ostane sa namaSamuel @samuelj29060
Reports in Spain suggest Arsenal and Atletico Madrid could be close to an agreement regarding Adrian Lopez (£12m) #AS #afc
Ja Adriana jako cijenim i podrzavam njegov dolazak. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Winger , SS , CFMarsal je napisao/la:Koju poziciju igra?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Krilni napadac.
Veoma kvalitetan igrac.
Bolji od Walcotta i Podolskog ..
Veoma kvalitetan igrac.
Bolji od Walcotta i Podolskog ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Uglavnom je čovjek koji može kreirati sam sebi priliku, što je rijetkost da iko uradi u našem klubu nažalost. I ima tehniku, za razliku od naših nadasve smiješnih krila
I više nego dobro pojačanje, još ako se dovede za 15 miliona to je opet krađa Wengera.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 06 dec 2012, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nema nista od toga u vezi Adriana.Ima 2 godine da ga je Barcelona ganjala pa su popusili foru.Trazi se veliki novac za njega.Tih 12 miliona funti se mogu okaciti macku o rep.Mnogo vise se treba istresti da bi se on doveo.
Momak koji moze biti sam krem Evropskog fudbala.Kompletan je i veoma nezgodan.Ima taj prvi koraka kojim pobjeci moze apsolutno svakom cuvaru a i tehnika mu je na najvecem levelu.
Do duse ove seozne i neigra previse.Odigra jako fino gotovo svaku utakmicu ali ne tako rijetko se gubi na terenu.Razlog toga je sistem igre Atletica i padanje u drugi plan iza Falcao-a.
Gledao sam ga kada je igrao i Wingera gdje je fantastican na obe strane.Kao SS je vjerovatno i najbolji dok kao CF moze odigrati sasvim korektno i zadovoljavajuce.Vjerovatno bi bio strasno pojacanje za Arsenal ali cisto sumnjam u mogucnost tog trasnfera posebno jer znamo da je Atletico vec "osigrao" LP , na celu sa Cholom grade jedan fantastican tim za narednu sezonu.
Momak koji moze biti sam krem Evropskog fudbala.Kompletan je i veoma nezgodan.Ima taj prvi koraka kojim pobjeci moze apsolutno svakom cuvaru a i tehnika mu je na najvecem levelu.
Do duse ove seozne i neigra previse.Odigra jako fino gotovo svaku utakmicu ali ne tako rijetko se gubi na terenu.Razlog toga je sistem igre Atletica i padanje u drugi plan iza Falcao-a.
Gledao sam ga kada je igrao i Wingera gdje je fantastican na obe strane.Kao SS je vjerovatno i najbolji dok kao CF moze odigrati sasvim korektno i zadovoljavajuce.Vjerovatno bi bio strasno pojacanje za Arsenal ali cisto sumnjam u mogucnost tog trasnfera posebno jer znamo da je Atletico vec "osigrao" LP , na celu sa Cholom grade jedan fantastican tim za narednu sezonu.
Johnny b, how much there is to see
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jeste, ali postoji ona klauzula za strane klubove, te ako se pošalje ponuda u tom iznosu ili više on će biti prodan. Nije produžio ugovor kojim mu ta klauzula raste, tako da ne bi se bez razloga tu polemisalo oko njegovog dovođenja poznavajući Wengerovu transfer politiku
Sigurno bi unaprijedio igru a i samim tim bi Podolskog ili Walnutta nogirao iz ekipe, što nam i odgovara jer nemamo probojnosti po krilima.
Sigurno bi unaprijedio igru a i samim tim bi Podolskog ili Walnutta nogirao iz ekipe, što nam i odgovara jer nemamo probojnosti po krilima.
- Marsal
- Kontakt:
Haj' vidjećemo, ali eto definitivno bih više volio da nas on pojača nego Huntelaar.
[youtube][/youtube]
Koja klasa!
Kako frajer s lakoćom igra i dominira, a tek borba, zalaganje i klizeći start! 
Sada kad je se vratio mora i nas krenut bolje!
To i nije teško s obzirom da su to 2 igrača koja krilo moraju igrat jer Wenger misli da je tako najbolje. Inače 2 čistokrvna napadača.M4kaveli je napisao/la: Bolji od Walcotta i Podolskog ..
[youtube][/youtube]
Koja klasa!
Kako frajer s lakoćom igra i dominira, a tek borba, zalaganje i klizeći start! 
Sada kad je se vratio mora i nas krenut bolje!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-- Cazorla -- Giroud -- Adrian --
-- Rosicky --
-- Wilshere --
-- Diaby --
Ako se Diaby ikad oporavi naravno.
Ako ne, dovesti M'villu ili nekog slicnog kao zadnjeg veznog.
Arteta moze biti zamjena Rosickom i Jacku ..
Giroud mi i nije nesto al eto kad se nema boljeg.
-- Rosicky --
-- Wilshere --
-- Diaby --
Ako se Diaby ikad oporavi naravno.
Ako ne, dovesti M'villu ili nekog slicnog kao zadnjeg veznog.
Arteta moze biti zamjena Rosickom i Jacku ..
Giroud mi i nije nesto al eto kad se nema boljeg.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
To bi već puno bolje izgledalo i Arsenal bi ličio na nešto. Arteta očajan u posljednjim tekmama, samo nazad lopte vraća, Jack nešto pokušava, ali je suludo očekivati nešto od igrača koji je 17 mjeseci bio izvan pogona. Cazorla je konstantno udvajan i neko od ove 2 je morao da istupi i da preuzme odgovornost za kreiranje, koju je izgleda jedino Rosa smio da preuzme. Il Jack il' Arteta moraju da ispadnu iz ekipe u ovom trenutku, ako Wenger i dalje želi da mu Cazorla u vezi igra.
S toga, mi smo pročitani, formacija treba da se mijenja il' inače ne ide ovako. Ne kontam šta mu bi pa onu svoju dobitnu 4-4-2 pretvori u ovo. Tada smo mljeli sve pred sobom sa tom formacijom.
S toga, mi smo pročitani, formacija treba da se mijenja il' inače ne ide ovako. Ne kontam šta mu bi pa onu svoju dobitnu 4-4-2 pretvori u ovo. Tada smo mljeli sve pred sobom sa tom formacijom.
Pa evo.
Cazorla moze odigrati i na krilu veoma dobro.
Mislim cak da je u Malagi najcesce igrao tu poziciju ..
Dakle mogu igrati zajedno Rosicky, Jack i Cazorla.
S tim da iza njih bude jedan odlian trkac i prije svega pametan igrac.
Cazorla moze odigrati i na krilu veoma dobro.
Mislim cak da je u Malagi najcesce igrao tu poziciju ..
Dakle mogu igrati zajedno Rosicky, Jack i Cazorla.
S tim da iza njih bude jedan odlian trkac i prije svega pametan igrac.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa da, Capoue, M'Vila, Biglia, bilo ko samo da je zadnji vezni i da može napade da prekida i da pruža potporu odbrani da se ona osjeća sigurnije. Previše grešaka u vezi pravimo a nemamo adekvatne igrače da poprave te greške.
Adrian ovih dana potpisuje novi ugovor, ako vec nije potpisao.frankqqqqq je napisao/la:Jeste, ali postoji ona klauzula za strane klubove, te ako se pošalje ponuda u tom iznosu ili više on će biti prodan. Nije produžio ugovor kojim mu ta klauzula raste, tako da ne bi se bez razloga tu polemisalo oko njegovog dovođenja poznavajući Wengerovu transfer politiku![]()
Biglia po meni nema kvaliteta da igra u Arsenalu, a i nije bas taj neki tip DM-a kakav nama treba. Ako ne moze Capoue, moze M'Vila, momak ima dosta finu pas igru pa bi se uklopio u onaj atraktivni stil igranja koji smo gajili od Wengerovog dolaska.
Henry ce se vratiti i mislim da necemo dovoditi napadaca. Uostalom ja sam zadovoljan radom Girouda kao CF-a.
Sto se tice igre Artete, po meni je on blago slabiji ove godine od prosle, pozicija mu je dosta odgovornija pa se lose partije tu ne tolerisu. Mikel je klasicni MC, koji sigurno treba da proslijedi loptu do kreativaca koji stvore priliku, a on sam nije ni destruktivac, ni kreativac. Jednostavno za ovo drugo nema ni brzine, a bgm ni pas kao Fabregas iako ima dosta veliki procenat tacnih dodavanja. Normalno, nista to ne znaci, i prosle godine je on usporavao ponekada igru, i cesto dodaje igracu pored sebe. Ali on je uprkos tome dobar igrac na svojoj poziciji, ima dobar udarac pa zahvaljajuci istom nekada moze i odluciti utakmicu.
Formacija se ne moze tako lako mjenjati, u teoriji je to lako ali u rosteru je previse igraca u vezi, a premalo napadaca. Dakle morali bi naopako sve protresti kako bi vratili na 4-4-2.
Pored toliko potenciranog Dm-a nadam se da cemo dovesti igraca koji moze igrati na krilima. Zapravo ne samo da dovedemo igraca, jednostavno treba neko k'o odma moze u prvih 11. Recimo ovaj Lopez je takav igrac. Recimo kad' bi to izgledalo nakon januara ovako:

Henry ce se vratiti i mislim da necemo dovoditi napadaca. Uostalom ja sam zadovoljan radom Girouda kao CF-a.
Sto se tice igre Artete, po meni je on blago slabiji ove godine od prosle, pozicija mu je dosta odgovornija pa se lose partije tu ne tolerisu. Mikel je klasicni MC, koji sigurno treba da proslijedi loptu do kreativaca koji stvore priliku, a on sam nije ni destruktivac, ni kreativac. Jednostavno za ovo drugo nema ni brzine, a bgm ni pas kao Fabregas iako ima dosta veliki procenat tacnih dodavanja. Normalno, nista to ne znaci, i prosle godine je on usporavao ponekada igru, i cesto dodaje igracu pored sebe. Ali on je uprkos tome dobar igrac na svojoj poziciji, ima dobar udarac pa zahvaljajuci istom nekada moze i odluciti utakmicu.
Formacija se ne moze tako lako mjenjati, u teoriji je to lako ali u rosteru je previse igraca u vezi, a premalo napadaca. Dakle morali bi naopako sve protresti kako bi vratili na 4-4-2.
Pored toliko potenciranog Dm-a nadam se da cemo dovesti igraca koji moze igrati na krilima. Zapravo ne samo da dovedemo igraca, jednostavno treba neko k'o odma moze u prvih 11. Recimo ovaj Lopez je takav igrac. Recimo kad' bi to izgledalo nakon januara ovako:

Rosickog gotivim odavno otkako sam gledo njega i Nedveda u Češkoj kaku razvaljuju,bilo mi je drago kad je došo u Arsenal al nikad nije pruzio maksimum,samo zbog ozlijeda iako mu je 31 a oko 27 mjeseci je proveo ukupno u ozljedama ja mislim da je on izuzetan igrac i da lagano moze zaigrat gdje Cazorla jer za razliku od cazorle više vuče loptu naprijed a i ima pass ne malo bolji
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 06 dec 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Poznavajuci Wengera on ce dovesti huntelara i golobradog mladica, a Arteta ce nastaviti igrati DM, sve ce ostati po starom
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.