Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

amerosm
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la amerosm » 06 dec 2012, 00:46

Zdena04 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:imam pitanje, a ovde bi ovi njemci to trebali znati. nekad pocetkom 2000-ti godina imao sam satelitsku i bio onaj dsf, druga njemacka liga i tad ja to kao gledao i mensecini da je bio jedan igrac sa ovih prostora (mislim iz srbije), vec je bio u godinama, al je bio pravo dobro tehnicki potkovan, izvodio dobro slobodnjake, a da me ubiješ ne mogu se sjetiti kak se zvao. kao da mi sjecanje govori da je igrao za Hanover, al ne bi se kladio. Mislim da nikad nije igrao ni za jednu reprezentaciju :roll:
Hanofa te godine nije igrao u BL.
Da ne misliš na Nenada Bjelicu možda? Mislim da je igrao u K'Lauternu tad.

Edit: Vidim da si mislio na drugu ligu. Jbg, požurio ja da malo pametujem :lol:
Igrac se zove Nebojsa Krupnikovic - nosio desetku u Hannoveru kada ih je Ragnick preuzeo 2001. Znam da se jedno vrijeme spominjala mogucnost da zaigra i za nas.

Edit: Vidim da je @Klopp prije mene postavio njegovo ime. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 06 dec 2012, 00:53

Ma ko će se sjetiti tih igrača više. Ja se jedino sjećam još Seada Kapetanovića i Brune Akrapovića :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 dec 2012, 02:10

Zdena04 je napisao/la:Ma ko će se sjetiti tih igrača više. Ja se jedino sjećam još Seada Kapetanovića i Brune Akrapovića :lol:
slika

:mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 06 dec 2012, 03:10

Hare_BvB je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Ma ko će se sjetiti tih igrača više. Ja se jedino sjećam još Seada Kapetanovića i Brune Akrapovića :lol:
slika

:mrgreen:
ovaj je bio dobar jaran s Hicom :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 06 dec 2012, 12:42

Liga Prvaka: Propast Engleza, navala Španjolaca, ali pravi vladari su Njemci!

link - http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/liga-p ... 50809.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne kužim zašto je ovo označeno kao spam. Admini?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 dec 2012, 14:00

I sad imam autogram Seje Kapetanovica! Tek bio presao u BVB i on imao samo svoju sliku u dresu Wolfsburga i na nju mi se potpisao. Od kako je meni dao autogram, poceo je propadati ko zeton :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 dec 2012, 14:48

Evo jos jedna vijest sto se Bundeslige tice....

slika

Vidim vecina medija tek je sada pocela hvaliti uspon Njemackih klubova u Evropi, ali to je vec pocelo 2006.godine kada je Sammer napravio reformu Njemackog fudbala, a nekako mi se zaboravljaju prijasnji uspjesi klubova, pogotovo Schalke-a, Werdera i HSV-a koji su ruku na srce pored Bayerna vratili Bundesligu na trece mjesto.

PS: Takodjer mi se svidjela izjava Sammera sinoc nakon sto ga je jedan reporter pitao o uspheju Njemackih klubova u LP. Naime on je rekao da bi to za njih Nijemce trebala biti normalna stvar.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 dec 2012, 19:58

Stuttgart mrtvi gubi 0-1 na poluvremenu...da hoce ispasti veceras a onda i iz bundeslige. A svake sezone u Dortmundu izgledaju k'o Barcelona :twisted: :twisted: :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 dec 2012, 20:08

Hebem ti Stuttgart, koji su to retardi gube protiv Molde-a u PM. Mora se naci neko da uprska...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 06 dec 2012, 20:12

Taman i ja tio mislio napisati da su retardi. :lol: Hebaote oni će zbog ovih ribara izletit. Mada, možda i bolje da izlete nego da ih kasnije netko brutalno naguzi.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 dec 2012, 20:55

Prodjose RETARDI zahvaljujuci boljem medjusobnom omjeru protiv Kopenhagena i zahvaljujuci Steaua-i. Majko draga samo burkaju Bundesligu...umjesto da napredujemo po keofcijentu uvijek se nadje neko ko ce zahebati situaciju.

Sada drzati fige Hannoveru i Leverkusenu da mogu do prvog mjesta u njihovim grupama.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 06 dec 2012, 21:15

sramota Stutttgarta :oops:

ovako se brukati protiv Moldea pa to je neviđeno. A govorimo o jednoj od najboljih gostojućih ekipa Bundeslige ove sezone :oops:

nadam se da će ovo mentalo utjecati na švabe te će tim što prije pasti na tabeli i da se neće boriti za nastup u evropi iduće sezone...

a kad se sjetim antona i njegovog navijanja da stuttgart idu u LP umjesto Gladbacha dođe mi da povraćam :evil:
Agieren statt reagieren

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 06 dec 2012, 21:16

Stuttgart za riganje. Netko bi na njima mogao imati dobar pucački trening na proljeće.

Vize ne može biti prvi zbog slabijeg međusobnog skora sa Kharkivom. Ali za daljnje natjecanje to i nije presudno, pošto su po meni drugoplasirane ekipe puno jače od pobjednika skupina.

Hare_BvB
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la Hare_BvB » 06 dec 2012, 21:20

Brundane međedu sretni. :evil:

Za ne povjerovati je koliko ova ekipa oscilira. Od nivoa ekipe CL levela do ispodprojecnog drittera. Cas premocno, cas presmjesno i amaterski. Sramotan pristup mecu, umjesto da na samom pocetku stisnu i pokazu ko je gazda oni dopustaju protivniku da se razamase i dodje im galve. Luda sreca i Reghecampf su ih spasili epske sramote. Doduse, imali su N sansi u drugom poluvremenu, ali nedopustivo je da se ekipa tog ranga i kalibra uopste dovodi u skoro pa bezizlaznu situaciju protiv objektivno daleko slabijih ekipa.

Brundonja je ocajan psiholog i motivator + ne umije postaviti ekipu protiv zatvorenijih momcadi. Ubiju na dva najteza gostovanja, a doma pucaju corke. Bolje po njih pa zavrsise kao drugi - sto tezi protivnik, njihove sanse su vece, to se vec sa sigurnoscu moze ustvrditi.

Izmetiljali su nekako, postaju jako opasni u nastavku. Od svih ekipa u EL, najvece nade polazem u njih. :?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 dec 2012, 21:24

Hanofa vodi vec 1:0 u Valenciji. Hebote vise imaju navijaca nego domacini. Lijepa akcija kod gola.
Milina je gledati Hanofu u Evropi.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 06 dec 2012, 21:26

Hare šta ti je, za njih nema nade. U zadnjih 5-6 godina su uvijek ispadali u prvoj eliminacijskoj rundi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 dec 2012, 21:31

Kakva golcina Ya Konana :o :o za 2:0 Hanofe.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 06 dec 2012, 21:33

ubi Hanofa :D
Agieren statt reagieren

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 dec 2012, 21:44

KSIVLE je napisao/la:Hare šta ti je, za njih nema nade. U zadnjih 5-6 godina su uvijek ispadali u prvoj eliminacijskoj rundi.
Je, je, ali imam neki hunch da bi mogli pozitivno iznenaditi. Odlicno su popunjeni u svim linijama, ali imaju jako losu psihu kao ekipa. Vidjecemo. Inace, posjeta na Gottliebu je sramotna kad su pitanju eurposke tekme. Ipak, Svabe vaze za jednu od boljih i bucnijih navijackih skupina u Njemackoj.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 dec 2012, 21:49

Pale_Companion je napisao/la:ubi Hanofa :D
Fakat. :shock: Slomkec izveo udarnu klapu, a Spanjolci u izmiksanom sastavu. :lol: To se cijeni. 8-)

Lever igra s B sastavom, ali dominraju zasad.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.