FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
klocu jedan navijam za sarajevo al ovo dobro procitaj.MOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.
ivica osim je najveca legenda naseg fudbala uz safeta susica.
mesa bazdarevic je COVJEK.to je lik koji je sarajevu titulu donio kad su igraci zelje prodali tekmu protiv hajduka u splitu.gubili su na poluvremenu 3-0 i on je uso u svlacionicu i natjero sve igrace da igraju da bi sarajevo osvojilo titulu.bas zahvaljujuci njemu sarajevo je bili sampion 84.-85.
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
mah ko gubi ima pravo da se ljuti...postite ljude da se istresu pa kad shvate da im toga nema fajde e onda cemo da pricamo...ljudi se uzivili prosle sezone jedva se saczvase od ispadanja,i sad se nafurali,misle ne moze im niko nista a moj Zeljo ih u dva navrata na*uzi....sad samo jos Olimpik i kitare i zadovoljan za sada...Volim te Zeljo...Mandrak je napisao/la:Covjek se maksuz registrovao da napiše ovaj post.Potez ocajnika ali shvatite ga nje mu lako.Valjalo je godinama igrati derbije protiv Gabela i Goška,ljudi se tek navikli na Premier ligu,sve im je ovo novo i fascinantno,još Želji na Grbavicu,reflektori folovi golovi...covjek pun impresijaMOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.![]()
Svašta pročitah, ali ovaj je jedan od najjačih. Ha ha. Hibridne legende su najbolje. Gdje Davida izvuče?MOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.
Helem nejse, loši smo ljudi ne džasvi mi se ovo nikako. Sve se počelo palit nešto kad na Grbavicu dođu. Svi hoće bodeva. Mi smo zato najviše krivi jer realno loši smo. Da smo mi kako valja, uvališ odmah 3 komada za po sata i nema više ni sudija, ni crvenih ni žutih ni jadikovki ...
Što se tiče suđenja, uvijek onaj koji izgubi se ljuti. Međutim, ruku na srce svaka tekma ove naše jadne lige bi trebala da je realno suđenje završiti sa po 2-3 crvena kartona i tako jedno po godine da se i ovaj naš seljakluk od igraća nauči pameti. Svi se slažemo da su nam sudije očaj, ali nam ni igraći nisu bolji. Pa vidjeli ste onog golmana Veleža. Bog zna i dole u svlačionicama šta je bilo.
Idemo dalje. Ako se nešto radikalno ne promjeni biće teško sa Gracićevim i pitama.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Igraci Želje prodali utakmicu i onda se Meša na svoju ruku na poluvremenu odjednom predomislio i odlucio odjednom da se utakmica ipak ne prodajeamel korman je napisao/la:klocu jedan navijam za sarajevo al ovo dobro procitaj.MOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.
ivica osim je najveca legenda naseg fudbala uz safeta susica.
mesa bazdarevic je COVJEK.to je lik koji je sarajevu titulu donio kad su igraci zelje prodali tekmu protiv hajduka u splitu.gubili su na poluvremenu 3-0 i on je uso u svlacionicu i natjero sve igrace da igraju da bi sarajevo osvojilo titulu.bas zahvaljujuci njemu sarajevo je bili sampion 84.-85.

I svega se ti to sjecas iz 1984 godine,znaci imaš jedno 50 godina ili ti je neko prepricavao neke price pa ti to sad nama prepricavas isto

Prvo fališ Osima a onda ga diskredituješ to mjere da htio prodati utakmicu Hajduku samo da bi zajebo pitare i njihovu titulu-niđe veze sa logikom

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 24 okt 2009, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
kako te nije stid lagati molim teStole iz Bora je napisao/la:Sve je na sjeveru bilo u redu sto se navijaca tice dok navijaci Veleza nisu poceli da navijaju "j.bemo vam mater u pi.ku" i nedugo zatim "ustaske pi.ke" .. Nakon toga se i atmosfera zagrijala. Nemojte sr.ti da ste prvi poceli biti vrijedjani.
I eto za druge jos vi ste ni krivi ni duzni. Golman vam se obratio bez ikakvog razloga. Ma dajte molim vas.
Ibraković: Sudija treba na alko test
Današnji derbi susret između Željezničara i Veleža okončan je rezulatom 1-0 u korist domaćeg sastava. Alen Mešanović, bio je strijelac jedinog gola na utakmici u 40. minuti.Utakmica između ova dva tima ostat će upamćena po tome što je gostujući sastav kraj dočekao sa dva igrača manje u polju i bez trenera na klupi. Šef stručnog štaba, mostarskih rođenih bio je vidno neraspoložen nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen...
Ja sam u ovom trenutku i ponosan i tužan, rekao je Abdulah Ibraković za Sportin.ba i dodao:
Ponosan sam na svoje igrače koji su prikazali jednu sjajnu partiju a tužan sam zbog nepravde koja nam je učinjena. Moji igrači sa 9 igrača u polju stisnu Žellju koji na svom terenu ne može preći centra i moji igrači stvore 5-6 stopostotnih šansi ali ne uspiju dati gol. Ne može svako zaslužiti aplauz na Grbavici a mi smo ga večeras dobili, Manijaci su jedna velika navijačka skupina koja voli nogomet i to su pokazali večeras, svaka im čast!
Na pitanje da prokomenariše suđenje, Ibraković je odgovorio:
Sudija ove utakmice treba na alko test jer mislim da je večeras bio u alkoholiziranom stanju. Komisija treba odmah reagovati, svi moraju vidjeti snimku ove utakmice, ovo je sramota. Sudac je napravio jedan presedan, na poluvremenu je iskjučio našeg igrača vidio sam samo kako ide i govori, ne ti ne možeš nastaviti utakmicu, zaista nisam mogao vjerovati, poslije sam i ja isključen...
Već nekoliko utakmica se žalite na suđenje, smatrate li da se neko urotio protiv Veleža, šta dalje?
To da li se neko urotio protiv Veleža ja zaista ne znam. Mi ćemo i dalje igrati najljepši nogomet u državi i dati sve od sebe da obradujemo našu publiku, rekao je šef stručnog štaba ekipe Veleža, Abdulah Ibraković za Sportin.ba.
Današnji derbi susret između Željezničara i Veleža okončan je rezulatom 1-0 u korist domaćeg sastava. Alen Mešanović, bio je strijelac jedinog gola na utakmici u 40. minuti.Utakmica između ova dva tima ostat će upamćena po tome što je gostujući sastav kraj dočekao sa dva igrača manje u polju i bez trenera na klupi. Šef stručnog štaba, mostarskih rođenih bio je vidno neraspoložen nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen...
Ja sam u ovom trenutku i ponosan i tužan, rekao je Abdulah Ibraković za Sportin.ba i dodao:
Ponosan sam na svoje igrače koji su prikazali jednu sjajnu partiju a tužan sam zbog nepravde koja nam je učinjena. Moji igrači sa 9 igrača u polju stisnu Žellju koji na svom terenu ne može preći centra i moji igrači stvore 5-6 stopostotnih šansi ali ne uspiju dati gol. Ne može svako zaslužiti aplauz na Grbavici a mi smo ga večeras dobili, Manijaci su jedna velika navijačka skupina koja voli nogomet i to su pokazali večeras, svaka im čast!
Na pitanje da prokomenariše suđenje, Ibraković je odgovorio:
Sudija ove utakmice treba na alko test jer mislim da je večeras bio u alkoholiziranom stanju. Komisija treba odmah reagovati, svi moraju vidjeti snimku ove utakmice, ovo je sramota. Sudac je napravio jedan presedan, na poluvremenu je iskjučio našeg igrača vidio sam samo kako ide i govori, ne ti ne možeš nastaviti utakmicu, zaista nisam mogao vjerovati, poslije sam i ja isključen...
Već nekoliko utakmica se žalite na suđenje, smatrate li da se neko urotio protiv Veleža, šta dalje?
To da li se neko urotio protiv Veleža ja zaista ne znam. Mi ćemo i dalje igrati najljepši nogomet u državi i dati sve od sebe da obradujemo našu publiku, rekao je šef stručnog štaba ekipe Veleža, Abdulah Ibraković za Sportin.ba.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Jao Ibrakovića i jadne izjave FUJJJJ pa kako ga nije stid i Boga i ljudi
pa kome može ovako odvratno lagati
a gori su ovi mediji koji prenose ovakve bljuvotine

Jes jes. Sve je bilo korektno u ove dvije utakmice. Sve. Čestitam Želji na bodovima. Dabogda ovako titulu osvojili pa da vidimo kako ćete igrati u evropi. Nema Golaća i sličnih u Uefi.Mandrak je napisao/la:Jao Ibrakovića i jadne izjave FUJJJJ pa kako ga nije stid i Boga i ljudi![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
ja neznam sto ste se svi tako okomili na mene a ja samo iznosim cinjenice,jest da realnost i istina boli ,ali istina je istina i mislim da bi svi morali tezit tome.dizete bezrazlozno neke ljude u nebesa koji ni u najmanju ruku nisu to zasluzili.po cemu je ivica najveci po tome sto je trenirao neke japance. daj ljudi osvrnite se oko sebe.to su mozda legende vama od ilidje do vjecnice.ali u nedostaku veci legendi vama jedino ostaje da tako smatrate.a ja i dalje mislim da je vasa naj legenda rade paprica.zato ostajte zdravo i dalje zivite u zabludi da ste veliki klub .........RADE PAPRICA JE VASA NAJ LEGENDA.I JOS JEDNOM DA CESTITAM NA POBJEDI DAVIDI
e halo ti institucija lakse maloMOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.

VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
- TheManiacs
- Kontakt:
ultras TM je napisao/la:e halo ti institucija lakse maloMOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.**** te nas je bilo 3000 u sirokom kad ce vas otic? izvini molim te haj mi nadji sliku kad je bilo vise od 1000 ljudi na vasem stadionu a da je velez slab bio? vi navijaci pa sta vam je bolan vi ste ultrasi na baterije kad je velez dobar nema ba svi ste uz njeg,a kad je slab jedva vas po 100 na utakmici zato tisina molim
dobar ti je post,al skini awatar ubit ce te bistrikboy

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
dobar ti nick AnalicAnalic je napisao/la:Jes jes. Sve je bilo korektno u ove dvije utakmice. Sve. Čestitam Želji na bodovima. Dabogda ovako titulu osvojili pa da vidimo kako ćete igrati u evropi. Nema Golaća i sličnih u Uefi.Mandrak je napisao/la:Jao Ibrakovića i jadne izjave FUJJJJ pa kako ga nije stid i Boga i ljudi![]()
![]()
![]()

Šta je. Nema se šta pametno reći.jocker123 je napisao/la:dobar ti nick AnalicAnalic je napisao/la:Jes jes. Sve je bilo korektno u ove dvije utakmice. Sve. Čestitam Želji na bodovima. Dabogda ovako titulu osvojili pa da vidimo kako ćete igrati u evropi. Nema Golaća i sličnih u Uefi.Mandrak je napisao/la:Jao Ibrakovića i jadne izjave FUJJJJ pa kako ga nije stid i Boga i ljudi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zovu me tako jer volim male dječake poput tebe.
- The_Target
- Kontakt:
Kako Vas vise nije stid, pisete komentare, ko je bio bolji, ko je dobio kartone, ko je provocirao, ko je ukrao bubanj, ko je gori, ko je kriv, a niko se ne pita sta je sa jos jednim mladicem, navijacem...sram Vas i stid bilo i TM i RA.
Rođeni brato
- TheManiacs
- Kontakt:
The_Target je napisao/la:Kako Vas vise nije stid, pisete komentare, ko je bio bolji, ko je dobio kartone, ko je provocirao, ko je ukrao bubanj, ko je gori, ko je kriv, a niko se ne pita sta je sa jos jednim mladicem, navijacem...sram Vas i stid bilo i TM i RA.
ak mislis na mladica koji je pao prije utakmice
zadobio je frukturu lobanje..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Imaš pravo u suštini,ali sam isprovociran pisanjem određenih ljudi koji dođu da pišu samo da bi isprovocirali.Povlacim se iz diskusije sa provokatorima.The_Target je napisao/la:Kako Vas vise nije stid, pisete komentare, ko je bio bolji, ko je dobio kartone, ko je provocirao, ko je ukrao bubanj, ko je gori, ko je kriv, a niko se ne pita sta je sa jos jednim mladicem, navijacem...sram Vas i stid bilo i TM i RA.
Momak koji je pao je zadobio povredu glave,fraktura lobanje.
- The_Target
- Kontakt:
Niko se ne pita sta je s njim, to je jos jedan mladic, to nije dovoljno ... samo eto culi smo fraktura lobanje, da li je iko nazvao bolnicu da pita kako je, da li je operisan, treba li mu dati krv, treba li mu ista pomoci roditeljima???
Rođeni brato
eo rijesio xD nisam znao da ima vakoxDTheManiacs je napisao/la:ultras TM je napisao/la:e halo ti institucija lakse maloMOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.**** te nas je bilo 3000 u sirokom kad ce vas otic? izvini molim te haj mi nadji sliku kad je bilo vise od 1000 ljudi na vasem stadionu a da je velez slab bio? vi navijaci pa sta vam je bolan vi ste ultrasi na baterije kad je velez dobar nema ba svi ste uz njeg,a kad je slab jedva vas po 100 na utakmici zato tisina molim
dobar ti je post,al skini awatar ubit ce te bistrikboy
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, b00t, CentarsutNaClanak921, F1921B, Hilmo123, klasik, Napaceni87, NazorUso, Orvel, perodeformero, Rauber33, Rule_hz, Tarapi, UltraSa46 i 185 gostiju.