Ovo i mene zanima???Puma je napisao/la:Neki masovan i sveobuhvatan sajt za skidanje strane muzike ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo i mene zanima???Puma je napisao/la:Neki masovan i sveobuhvatan sajt za skidanje strane muzike ?
Metal i rock bunalti, za sve ostalo tu je The Pirate Bayraul-zakon je napisao/la:Ovo i mene zanima???Puma je napisao/la:Neki masovan i sveobuhvatan sajt za skidanje strane muzike ?
Ova je mene najbolje posluzila, oko 80% sto mi je trebalo nasao sam http://en.dilandau.eu/download_music/raul-zakon je napisao/la:Ovo i mene zanima???Puma je napisao/la:Neki masovan i sveobuhvatan sajt za skidanje strane muzike ?
Nije lose bgm , nije loseViper je napisao/la:Danas sam nasao curu koja igra PES i kladionicuIspunjava apsolutno sve uvjete za brak <3
da vidim ove moje sarajlije, koji ce mi dobaviti adresu i br. tel. ove zene?Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Samo sto je vehabija imao je 5 god gratisa od njih, to je moje misljenjeDylan Dog je napisao/la:Kako Mevlid dobi 18 godina zatvora što je pucao po ambasadi i ranio jednog policajca![]()
Razumijem ja da smo mi neka normalna država,ali ipak živimo u državi gdje ljudi koji su učestovali u streljanjima desetina,stotina osoba dobiju 10-15 godina,u državi gdje se za ubistvo dobije 5 godina zatvora,još te puste vikendom kući
Sve vehabije su teroristi, to bi valjda svima trebalo biti jasno i da smo ozbiljna država protjerali bismo sve do jednog. Frajer je u Bugojnu digao policijsku stanicu u zrak i samo pukom srećom poginuo je "samo" jedan policajac, zatim onaj u FIS-u što je postavio bombu kad je poginuo stražar, i iste te vehabije su odgovorne za smrt još najmanje 3-4 policajca u SBK od 1995 godine pa na ovamo...EdenHazard je napisao/la: Samo sto je vehabija imao je 5 god gratisa od njih, to je moje misljenje![]()
a drzava ko drzava rupe na sve stane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.