FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
mandraX je napisao/la:
GOAT
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
P'o ekipe u zaleđu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vilanova je najviše kriv za povredu Messija. Dobro pa nije neka teža , ostane mu 4 utakmice a skoro sam siguran da će 2 gola zabit. Lik nešto eksperimentiše , Planas , Rafinha , Sergi Roberto ovo ono.. Ko da igra protiv Gimnastica ? Čovječe to ti je Benfica, nebitno što utakmica nije bitna ... Pa Song je bio totalni promašaj , čovjek nije 2 lopte poslao kako treba. I još je najviše kriv što Messija čuva na klupi i onda ga ubacuje poslije ... Da je počeo od početka ne bi ni bilo te šanse nit bi se ozlijedio , već bi zabio gol(ove) i pobijedili bi.
vilanova je samo kriv sto je uopste messija ubacio u igru ,cuj u totalno nebitnoj utakmici da messi igra citavih 90 minuta pa to je van svake pameti i ovo nije trebo igrat al et haj makar pola sata,normalno da ce ovu djecu poslat na teren ,da ne bi mozda igro xavi iniesta pedro i ostali pa da vidimo i njihove neke povrede,ovako je svake sezone zadnja utakmica ako se prolaz vec osigura ,sta bi ti da igra najjaci sastav pa onda protiv betisa umorni i izgubit bodove dzaba ,duga je sezona treba odmora igracima a ovo je bila prava prilika za toviKK je napisao/la:Vilanova je najviše kriv za povredu Messija. Dobro pa nije neka teža , ostane mu 4 utakmice a skoro sam siguran da će 2 gola zabit. Lik nešto eksperimentiše , Planas , Rafinha , Sergi Roberto ovo ono.. Ko da igra protiv Gimnastica ? Čovječe to ti je Benfica, nebitno što utakmica nije bitna ... Pa Song je bio totalni promašaj , čovjek nije 2 lopte poslao kako treba. I još je najviše kriv što Messija čuva na klupi i onda ga ubacuje poslije ... Da je počeo od početka ne bi ni bilo te šanse nit bi se ozlijedio , već bi zabio gol(ove) i pobijedili bi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
vilanova je samo kriv sto je uopste messija ubacio u igru ,cuj u totalno nebitnoj utakmici da messi igra citavih 90 minuta pa to je van svake pameti i ovo nije trebo igrat al et haj makar pola sata,normalno da ce ovu djecu poslat na teren ,da ne bi mozda igro xavi iniesta pedro i ostali pa da vidimo i njihove neke povrede,ovako je svake sezone zadnja utakmica ako se prolaz vec osigura ,sta bi ti da igra najjaci sastav pa onda protiv betisa umorni i izgubit bodove dzaba ,duga je sezona treba odmora igracima a ovo je bila prava prilika za toviKK je napisao/la:Vilanova je najviše kriv za povredu Messija. Dobro pa nije neka teža , ostane mu 4 utakmice a skoro sam siguran da će 2 gola zabit. Lik nešto eksperimentiše , Planas , Rafinha , Sergi Roberto ovo ono.. Ko da igra protiv Gimnastica ? Čovječe to ti je Benfica, nebitno što utakmica nije bitna ... Pa Song je bio totalni promašaj , čovjek nije 2 lopte poslao kako treba. I još je najviše kriv što Messija čuva na klupi i onda ga ubacuje poslije ... Da je počeo od početka ne bi ni bilo te šanse nit bi se ozlijedio , već bi zabio gol(ove) i pobijedili bi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Imal sta zvanicno - kakva je povreda i kad se Mesi vraca na teren ? 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Upravo tako, i ovo je dobra lekcija za sviju....Gerdov rekord (i neki licni rekrodi) ne smiju biti ispred interesa klubabarca_87 je napisao/la:vilanova je samo kriv sto je uopste messija ubacio u igru ,cuj u totalno nebitnoj utakmici da messi igra citavih 90 minuta pa to je van svake pameti i ovo nije trebo igrat al et haj makar pola sata,normalno da ce ovu djecu poslat na teren ,da ne bi mozda igro xavi iniesta pedro i ostali pa da vidimo i njihove neke povrede,ovako je svake sezone zadnja utakmica ako se prolaz vec osigura ,sta bi ti da igra najjaci sastav pa onda protiv betisa umorni i izgubit bodove dzaba ,duga je sezona treba odmora igracima a ovo je bila prava prilika za toviKK je napisao/la:Vilanova je najviše kriv za povredu Messija. Dobro pa nije neka teža , ostane mu 4 utakmice a skoro sam siguran da će 2 gola zabit. Lik nešto eksperimentiše , Planas , Rafinha , Sergi Roberto ovo ono.. Ko da igra protiv Gimnastica ? Čovječe to ti je Benfica, nebitno što utakmica nije bitna ... Pa Song je bio totalni promašaj , čovjek nije 2 lopte poslao kako treba. I još je najviše kriv što Messija čuva na klupi i onda ga ubacuje poslije ... Da je počeo od početka ne bi ni bilo te šanse nit bi se ozlijedio , već bi zabio gol(ove) i pobijedili bi.
Zbog Gerdovog rekorda i yebenog pritiska od strane sviju da se što prije skine taj yebeni rekord - zamalo Barca da ostane bez svog najboljeg igraca na najmanje par mjeseci
Valjda ce ih ova lekcija nauciti pameti.
Titina greska je u tome sto nesto kalkulise bezveze. Mozes odmoriti nekog igraca ali skoro sve protiv Benfike je preseravanje. A onda i Mesi na klupi. Iz jednog ugla i to je odmaranje ali je bas bezveze sve zakomplikovo. Mesi je samo trebao igrati od pocetka i ne bi bilo ove povrede zbog vjerovatno slabe zagrijanosti a ne zbog toga sto je igro protiv Benfike. Pa ovo je tekma LP i trebali su svi igrati. Kakvo ba odmaranje - masine su to. Bar startaj sa jacom postavom a onda ih polahko vadi iz igre. Po meni je samo problem sto je Mesi usao u igru umjesto da je igrao od prve minute sto je on vjerovatno i zelio.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 06 dec 2012, 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Covjek igra cetvrtu godinu na najvisem nivou i 4 put ce biti najbolji igrac svijeta i nije mui se desila ni jedna ozbiljna povreda. Pa to je skoro nemoguce , i ja sam misljenja da se to mora nekada desiti i desila se sinoc al na srecu bez nekih posljedica. Ne treba sada nikoga kriviti za to.
Leo Messi:
- "Akciju, kod moje ozljede, sam završio šutem, jer sam osjećao bolove i pomislio sam da bi to moglo biti zadnji put kada sam dodirnuo loptu."
eto kakav je to ludak i šta je njemu padalo na pamet u tom momentu. I to je šutirao sa ozljeđenom lijevom nogom. Koja je to glad za golovima i pobjedama, nakon što je sve živo sa Barcom osvojio. Majka više ne rađa ovakve fanatike. I cemu se mi onda cudimo što osvaja redom te Zlatne lopte
na osnovu cega
Prema pisanju španskih medija, Leo Messi bi trebao biti u potpunosti spreman za nedjeljnu utakmicu protiv Betisa.
- "Akciju, kod moje ozljede, sam završio šutem, jer sam osjećao bolove i pomislio sam da bi to moglo biti zadnji put kada sam dodirnuo loptu."
Prema pisanju španskih medija, Leo Messi bi trebao biti u potpunosti spreman za nedjeljnu utakmicu protiv Betisa.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 06 dec 2012, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Messi mi je drag igrac, ali ga je ovom izjavom bas pretjerao - naravno pod uslovom da je SS.ba dobro prevoe njegovu izjavu. Pa kada je Wasilewski nakon brutalnog starta Witsela ponovo zaigrao fudbal, onda...Pomislio sam da mi je to posljednji šut u karijeri. Osjetio sam veoma jaku bol u koljenu. Pokušao sam šutnuti loptu, ali jednostavno nisam imao snage", rekao je Messi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@ripper
ispade sad sve sto se radi je ganjanje rekorda. Zar nisi primjetio da je sve otislo u neko kalkulisanje kad se primakao 85-om golu. Odmara u kupu, jednu igra pa odmara sinoc i sve bezze ljudi misle da eto sad Mesi samo ganja rekord. Ma trebo je on to prekucati u onom kupu kad bi dao 2-3 a ne odmaro i niko vise o tome ne bi govorio. Ovako ispade skoro pa ne smijemo ni pomisliti o necemu sto drugi mogu samo sanjat.
Naravno kad smo vec sada prekucali titulu
sad covjek ganja Millera a onda idemo po kantu LP. 
ispade sad sve sto se radi je ganjanje rekorda. Zar nisi primjetio da je sve otislo u neko kalkulisanje kad se primakao 85-om golu. Odmara u kupu, jednu igra pa odmara sinoc i sve bezze ljudi misle da eto sad Mesi samo ganja rekord. Ma trebo je on to prekucati u onom kupu kad bi dao 2-3 a ne odmaro i niko vise o tome ne bi govorio. Ovako ispade skoro pa ne smijemo ni pomisliti o necemu sto drugi mogu samo sanjat.
Naravno kad smo vec sada prekucali titulu
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 06 dec 2012, 16:53, ukupno mijenjano 2 puta.
sto je vise minuta na terenu veca je vjerovatnoca da se povrijedi,bparena je napisao/la:Titina greska je u tome sto nesto kalkulise bezveze. Mozes odmoriti nekog igraca ali skoro sve protiv Benfike je preseravanje. A onda i Mesi na klupi. Iz jednog ugla i to je odmaranje ali je bas bezveze sve zakomplikovo. Mesi je samo trebao igrati od pocetka i ne bi bilo ove povrede zbog vjerovatno slabe zagrijanosti a ne zbog toga sto je igro protiv Benfike. Pa ovo je tekma LP i trebali su svi igrati. Kakvo ba odmaranje - masine su to. Bar startaj sa jacom postavom a onda ih polahko vadi iz igre. Po meni je samo problem sto je Mesi usao u igru umjesto da je igrao od prve minute sto je on vjerovatno i zelio.
cuj preseravanje ,pa jesil kad gledo barcine zadnje utakmce lp u grupama ako je vec osigurala prolaz,ovo je i previse zvijezda tito stavio trebalo je i puyola postedit ,piquea isto ne ubacit ,koji ce q,bgt,cuj LP pa da je tro LP ,jesil ti gledo barca rubin ,pod guardioinim vodstovom ,koja je postava igrala protiv njih .haman nisi ,ovo je postava za finale LP naspram te utakmice
glupost je cista ovo pisat da je preseravanje tita sto nije ubacio vise prvotimaca,zbog cega bi to uradio,zbog tebe jel da ti je interesantnija utakmica, da bude golova ,jel to ???cccc svasta
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
@barca_87
sta je tebi sad
ovo je moje misljenje jer ne mogu skontat da su ljudi odmarali a djeca igrala kup Spanije, a ovo sinoc je bila LP i Benfika. I mora se posatviti bar 60-70% postave od pocetka koju trebas polahko mjenjati kako koji pokaze znake umora. Sinoc Pujol i Adriano i djeca u jednom momentu. Mislim da je to sve rastrgano al et.
sta je tebi sad
normalno da nije dobro prenio njegovu izjavuamerosm je napisao/la:Messi mi je drag igrac, ali ga je ovom izjavom bas pretjerao - naravno pod uslovom da je SS.ba dobro prevoe njegovu izjavu. Pa kada je Wasilewski nakon brutalnog starta Witsela ponovo zaigrao fudbal, onda...Pomislio sam da mi je to posljednji šut u karijeri. Osjetio sam veoma jaku bol u koljenu. Pokušao sam šutnuti loptu, ali jednostavno nisam imao snage", rekao je Messi.
Messi: "Pensé que era la última pelota que tocaría en mucho tiempo"
et sta je izjavio
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ma on ce svakako prekucati Gerdabparena je napisao/la:@ripper
Naravno kad smo vec sada pekucali titulusad covjek ganja Millera a onda idemo po kantu LP.
Toliko mi je drago sto je Celtic progulio u daljnje takmicenje a portugalski firauni ispali. To je bio velik ulog da nam bude dosta bitnija utakmica. S obrazom i ugledom se nije igrat. A malo je falilo da i Mesija izgubimo i da firgosi pobjede.
I to sve zbog nonsalantnog pristupa.
uzvratna utakmica kupa je pomjerena za 9.1.2013. ,nece bit u ovojj godini,ostaju 4 tekme da obori rekord ,tj 3 ako propusti betisripper je napisao/la: Ma on ce svakako prekucati Gerdaima ba vremena da kraja godine...a hoce li to biti protiv Betisa , protiv Cordobe (u dvije tekme Kupa), protiv Atletica ili protiv Valladolida u zadnjem kolu - sasvim je nebitno...dakle ima još 5 tekmi....cemu žurba da se to što prije skine
![]()
pa ako ce skidati rekord, onda neka skida u tekmama u kojima treba igrati, u kojima su bodovu u igri, gdje je logicno da igra....sinoc je bilo apsolutno nebitna tekma za Barcu.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Dace 100 % dva gola u te 3 ili 4 utakmice u to nema sumnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.