FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

samoradnik
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la samoradnik » 05 dec 2012, 21:08

Kurir sam prestao čitati, **** nikada i nisam....
Sve što sam čuo o evidentnim neslaganjima sam čuo na dva državna medija - RTS i SOS.
Moje mišljenje - MOJE, je da Zvezdi ne treba stranac, svjedoci smo koliko su istoj donijeli ranijih godina stranci (izuzetkom Zenge),Janevski,Zeman,Prosinečki - jedno veliko ništa!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2012, 21:17

SOS,e ukenja ga i ti sada. :mrgreen:
I Mondo polako ulazi u odabrano drustvo opasnih kenjatora...
Dok mediji u Srbiji manijakalno jure za imenom budućeg trenera Crvene zvezde, a kao "pouzdan" izvor služe razni navijački forumi ili Twitter, gde je dovoljno samo da se ulogujete i ostavite "poverljiv" post sa imenom trenera koji je u bližoj ili daljoj prošlosti sarađivao sa Stojadinovićem.

Tako je u sredu jedan od glavnih kandidata postao i aktuelni trener BATE Borisov, Viktor Gončarov, koji je tog dana vodio ekipu na utakmicu Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena na "Alijanc Areni"! Realno ili ne?
Pa ovo novinar pocetnik ne bi smeo da napise,a ne Jankovic koji sebi daje za pravo sve i svasta u zadnje vreme.E iz ovoga i krecu sve te spekulacije od ovakvih novinara. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2012, 16:52

Na zalost pravi se podloga za dovodjenje Rajevca ili sto je jos gore ostanak Jankovica.Jedna velika sramota Dragana Dzajica,na zalost izgleda da je i on skapirao da je u ova vremena licni interes vazniji od interesa Crvene zvezde.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 dec 2012, 19:10

@devile nemoj prejudicirati. Prvo, sačekajmo petak da vidimo i definitivno ko će voditi Zvezdu na proljeće. Drugo, ko god da bude trener, to u ovom momentu ne mora apsolutno ništa značiti. Do proljeća se mnogo toga mora promjeniti u ekipi. Ako ćemo realno,i ovo prvenstvo je 90% izgubljeno. Jednostavno u ovakvom prvenstvu teško da mi na proljeće možemo osvojiti 7 bodova više od Partizana.

Ne vidim šta je tu Džajićeva sramota, ako nemamo pola miliona godišnje za Goncharenka. :? Prosto u golemom smo dugu, fali keša, a taj dug nije napravio Džajić. Odmah pominjanje ličnih interesa... :roll:
Sačekajmo proljeće da vidimo kako će se stvari odvijati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 06 dec 2012, 19:23

alan_kardec je napisao/la:@devile nemoj prejudicirati. Prvo, sačekajmo petak da vidimo i definitivno ko će voditi Zvezdu na proljeće. Drugo, ko god da bude trener, to u ovom momentu ne mora apsolutno ništa značiti. Do proljeća se mnogo toga mora promjeniti u ekipi. Ako ćemo realno,i ovo prvenstvo je 90% izgubljeno. Jednostavno u ovakvom prvenstvu teško da mi na proljeće možemo osvojiti 7 bodova više od Partizana.

Ne vidim šta je tu Džajićeva sramota, ako nemamo pola miliona godišnje za Goncharenka. :? Prosto u golemom smo dugu, fali keša, a taj dug nije napravio Džajić. Odmah pominjanje ličnih interesa... :roll:
Ne trebamo 7 nego 6.Tresnemo ih u onom šarenom lavoru i ostaju samo 3 boda razlike :mrgreen:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 dec 2012, 19:43

alan_kardec je napisao/la:
Mnogo je skuplje dati 200-300k Rajevcu nego pola miliona Goncharenku, mada čisto sumnjam da bi i on tražio preko 350,400k.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 dec 2012, 20:51

Moguće da si u pravu, ali opet kažem, sačekajmo prvo da vidimo ko će biti trener, pa onda proljetni dio prvenstva da završi i onda ćemo vidjeti jeli Džaja pogriješio. Mada, ako se mi i dalje nadamo tituli ove sezone, vrlo je vjerovatno da će Džaja pogirješiti koga god da dovede, jer je 6 bodova u srpskom prvenstvu ogromna zaliha.
Što se tiče Bjelorusa, negdje sam pročitao da je njegova godišnja plata oko 500000 evra.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2012, 23:52

alan_kardec je napisao/la:@devile nemoj prejudicirati. Prvo, sačekajmo petak da vidimo i definitivno ko će voditi Zvezdu na proljeće. Drugo, ko god da bude trener, to u ovom momentu ne mora apsolutno ništa značiti. Do proljeća se mnogo toga mora promjeniti u ekipi. Ako ćemo realno,i ovo prvenstvo je 90% izgubljeno. Jednostavno u ovakvom prvenstvu teško da mi na proljeće možemo osvojiti 7 bodova više od Partizana.

Cekaj ti mislis da Rajevac trazi manju platu od Goncharenka ili sam nesta pogresno skapirao ? :?
Znaci u konkurenciji Goncharenka,Munoza ,koji takodje zahteva manje kesa od Rajevca,i Rajevca ti biras ono najskuplje resenje,najneproduktivnije i ono sa kojim rizikujes da upropastis jos jednu sezonu.O tome da je javno deklarisani Partizanovac mislim da ne treba da pricam.Istina da u mogucoj konkurenciji nisu Munoz ili Goncharenko vec samo Jankovic i Rajevac rado bih potpisao Rajevca,ali kada ti se bukvalno nude ova dva lika ti izmisljas neke price.Pa juce Stojadinovic sam kaze imamo kes za stranca,ne zaboravimo i to da se on zalagao za njega,a danas kao nemamo potrebnih 500000 za njega.A juce je ta cifra mnogo manja bila,sto ustvari i jeste.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 dec 2012, 13:03

Devil je napisao/la:Cekaj ti mislis da Rajevac trazi manju platu od Goncharenka ili sam nesta pogresno skapirao ? :?
Znaci u konkurenciji Goncharenka,Munoza ,koji takodje zahteva manje kesa od Rajevca,i Rajevca ti biras ono najskuplje resenje,najneproduktivnije i ono sa kojim rizikujes da upropastis jos jednu sezonu.O tome da je javno deklarisani Partizanovac mislim da ne treba da pricam.Istina da u mogucoj konkurenciji nisu Munoz ili Goncharenko vec samo Jankovic i Rajevac rado bih potpisao Rajevca,ali kada ti se bukvalno nude ova dva lika ti izmisljas neke price.Pa juce Stojadinovic sam kaze imamo kes za stranca,ne zaboravimo i to da se on zalagao za njega,a danas kao nemamo potrebnih 500000 za njega.A juce je ta cifra mnogo manja bila,sto ustvari i jeste.

Ne znam kako si uspio zaključiti da ja biram Rajevca pored Goncharenka. :? Prvo, ja ne biram ništa, jer da ja biram kopao bih i rukama i nogama da dovedemo Bjelorusa (nisam malouman, znam kakve rezultate imaju i jedan i drugi i kakvu gaje igru), ali po svim signalima i izjavama ljudi iz kluba, pare su primarni problem. Ono što se moglo čuti ovih dana je da je Stojdinović izjavio da, AKO nađemo keš, stranac će biti trener, a poslije Čović izlazi u javnost sa izjavom da nemamo keš za stranca. Dakle ništa ja ne izmišljam, samo konstatujem ono što se zna već dugo vremena, a to je da nemamo prebijene!
Isto tako ne znam otkud ti to da je Rajevac najneproduktivnije rješenje? Kad si ti to gledao Munjoza i njegove ekipe kako igraju, kad si gledao Klajverta? Barkero je sa Lechom napravio fin rezultat u ligi evrope, u grupi je bio ispred Juvea i igrao je drugu fazu takmičenja, ali to opet ne mora ništa da znači. O nečijoj (ne)produktivnosti možemo govoriti kad se završi (polu)sezona i sumira sve ono viđeno u istoj. U ovom momentu, najneproduktivnije rješenje je Janković jer čovjek ima jako loše rezultate iza sebe, primili smo 35 golova (jednim dobrim dijelom krivica je i na Robiju i samim igračima odbrane), gubili smo od ofk-a 2x, spartaka, jagodine, vojvodine, loše smo igrali, mučili se... Ali evo sinoć gledam na sos-u, on i dalje ostaje trener najvjerovatnije. :roll:
Naravno da ja kao zvezdaš ne bi volio da nam grobar trenira ekipu, ali evo sad nam je trener veliki zvezdaš, čovjek koji je čitav život u klubu, blabla... pa gdje smo?
Zar sezona nije upropaštena? :? Izgubili smo Kup, na polusezoni smo u zaostatku 6 bodova, na proljeće gostujemo Jagodini, Vojvodini, Nišu. Gostovanja Radu i Partizanu ne računam.

Za mene lično, najpovoljnije rješenje je Milinković. Domaći trener je, ne vjerujem da je nešto skup, gaji napadački fudbal, gdje god je radio imao je fine rezultate. Jest da je grobar (igrao je kod njih), ali ako si profesionalac i ako živiš od trenerskog posla to ne bi trebalo da je problem.

I još nešto. Od kad sam saznao da Janković vjerovatno ostaje na klupi, nekako se ne mogu oteti utisku da je ovo silno spominjanje stranih imena, bilo samo mazanje očiju navijačima i javnosti.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 14:52

Tebi je bila upucena samo prva recenica posta ovo "Da li mislis da Rajevac zahteva vecu platu od Goncharenka".Da se razumemo odma'. :mrgreen: Ovo "ti" se odnosilo na Dzajica jer on 99% resava sudbinu novog trenera.

Vidi ovako,ako ti trener uzima po ugovoru skoro 150000,uzima neke premije,i jos "ispod stola" odredjeni novac,a pri tome ne donosi nista osim brukanja i primanja tri komada od OFK na Marakani,od Vose na Marakani,od Spartaka u Subotici,gubio bodove gde je stigao,gde imamo losiju odbranu cak i od Kolubare kao poslednjeg tima Prve lige on nikako ne moze da bude jeftino resenje.Cak je i to sto prima skuplje nego Goncharenkovih "pola miliona".A svi znaju da Goncharenko ne trazi toliko.Rajevac trazi vecu platu nego Goncharenko,ima svoje igrace koje ce da gura,i kako onda odjednom pricamo o tome da nema para a Rajevac se dovodi na klupu,nelogicno zar ne.Na kraju ce usled nedostatka para Jankovic ostati na klupi i nama je sve propalo.Dobro ti rece izgubljena je ova sezona,ali izgubljena je i sledeca.Zasto ? Zato sto ce na leto ako dodje Rajevac biti receno,jbg nije Rajevac dovoljno dugo tu,nije mogao lepo da formira ekipu,sada cemo mi na leto da je izmenimo i dati novu priliku Rajevcu.A i ja i ti i Dzajic,svi mi znamo da od Rajevca nema koristi ma kolika god to referenca bila da je vodio Ghanu na SP.Ali problem je sto ja i ti nemamo koristi od Rajevca,a Dzajic i Stojadinovic ce da imaju velike.No ko nas pita.Iako sam bio protiv toga da Dzajic ode za kandidata na mesto predsednika FSS,sada mi se to cini kao dosta bolje resenje nego da on ostane kao predsednik Zvezde nakon Svetog Nikole.Ipak u meni ostaje nada da ce ipak da se promeni na bolje i da cemo konacno stati na noge,ali iskren da budem u meni vise optimizma izaziva Covic nego Dzajic.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 17:09

DRAGANE DZAJICU DUGUJES SVIMA NAMA VELIKO OBJASNJENJE ZA OVAJ POTEZ !!!
Kada bi se sprovela anketa pre i posle ovoga koliko bi glasova Dzajic dobio na izborima mislim da bi bili veoma suprotni rezultati. :(
Bolje bi ti bilo da je ovo dobro izbor,ali tesko,vrlo tesko Dragane Dzajicu.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 dec 2012, 20:46

Čovjeku je dilema bila Rajevac ili Janković zato što on druge ni ne zna. Ja sam siguran da on pojma nema o Marku Nikoliću ili Zoranu Milinkoviću a tek o Gončarenku... pa za njega 100% nikada nije ni čuo. Ali Džaju smo tražili, Džaju smo i dobili. Sad uživajmo. Sreća naša pa je prvenstvo namješteno.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 dec 2012, 21:31

Devil je napisao/la:Vidi ovako,ako ti trener uzima po ugovoru skoro 150000,uzima neke premije,i jos "ispod stola" odredjeni novac,a pri tome ne donosi nista osim brukanja i primanja tri komada od OFK na Marakani,od Vose na Marakani,od Spartaka u Subotici,gubio bodove gde je stigao,gde imamo losiju odbranu cak i od Kolubare kao poslednjeg tima Prve lige on nikako ne moze da bude jeftino resenje.Cak je i to sto prima skuplje nego Goncharenkovih "pola miliona".A svi znaju da Goncharenko ne trazi toliko.Rajevac trazi vecu platu nego Goncharenko,ima svoje igrace koje ce da gura,i kako onda odjednom pricamo o tome da nema para a Rajevac se dovodi na klupu,nelogicno zar ne.Na kraju ce usled nedostatka para Jankovic ostati na klupi i nama je sve propalo.Dobro ti rece izgubljena je ova sezona,ali izgubljena je i sledeca.Zasto ? Zato sto ce na leto ako dodje Rajevac biti receno,jbg nije Rajevac dovoljno dugo tu,nije mogao lepo da formira ekipu,sada cemo mi na leto da je izmenimo i dati novu priliku Rajevcu.A i ja i ti i Dzajic,svi mi znamo da od Rajevca nema koristi ma kolika god to referenca bila da je vodio Ghanu na SP.Ali problem je sto ja i ti nemamo koristi od Rajevca,a Dzajic i Stojadinovic ce da imaju velike.No ko nas pita.Iako sam bio protiv toga da Dzajic ode za kandidata na mesto predsednika FSS,sada mi se to cini kao dosta bolje resenje nego da on ostane kao predsednik Zvezde nakon Svetog Nikole.Ipak u meni ostaje nada da ce ipak da se promeni na bolje i da cemo konacno stati na noge,ali iskren da budem u meni vise optimizma izaziva Covic nego Dzajic.

Slažem se sve što si rekao za Jankovića. Ipak trebalo bi da smo navikli na ovakav scenario na kraju polusezone pošto se i prošle zime zaostajalo i to 10 bodova pa je Robi ipak ostao na klupi. Zvanični stav radne grupe je da Jankoviću treba dati šansu da sa ekipom odradi pripreme i formira ekipu. :roll: Prvom meni je bilo drago kad je Janković doveden, ali za ovo vremena koliko je tu, Zvezda skoro ništa pokazala nije.
Opet kažem, ne bi trebali da izvlačimo zaključke prije vremena. Ta priča o Rajevcu na ljeto, suvišna je u ovom momentu, jer se kamara stvari može izdešavati do tada. Neki igrači će otići, neki će doći, dosta zavisi od toga kako će se odraditi pripreme, zavisi i od toga sa kakvim kadrom će raspolagati Partizan pošto se i kod njih sprema čistka, možda ode i Vermezović. Kad završi prvenstvo, onda oplesti po kritikama ili, daj Bože, pohvalama.

A da, danas Gončarenko demantovao da je njegovo povezivanje sa Zvezdom, obična patka. :lol: Sad je i definitivno jasno da su te priče o stranim trenerima, klasično mazanje očiju. Od početka se znalo da Janković ostaje.. Nije mi samo jasno koja je svrha svega?

braoolyo je napisao/la: Sreća naša pa je prvenstvo namješteno.

:lol: :lol: kralju!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 dec 2012, 21:41

alan_kardec je napisao/la: A da, danas Gončarenko demantovao da je njegovo povezivanje sa Zvezdom, obična patka. :lol: Sad je i definitivno jasno da su te priče o stranim trenerima, klasično mazanje očiju. Od početka se znalo da Janković ostaje.. Nije mi samo jasno koja je svrha svega?
Pretpostavljam u ekskluzivnoj izjavi za mondo. Pošto te njegove izjave na sajtu koji je mondo naveo kao izvor nema.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 07 dec 2012, 22:28

braoolyo je napisao/la:Čovjeku je dilema bila Rajevac ili Janković zato što on druge ni ne zna. Ja sam siguran da on pojma nema o Marku Nikoliću ili Zoranu Milinkoviću a tek o Gončarenku... pa za njega 100% nikada nije ni čuo. Ali Džaju smo tražili, Džaju smo i dobili. Sad uživajmo. Sreća naša pa je prvenstvo namješteno.
Ne vidim čemu ovakav stav, mislim na poslednju rečenicu!
Ukoliko se vi zaista uzdate da će državni vrh,što ne znači da nije već reagovati i antisportski vam dati titulu,onda bih na vašem mestu razmislio za kakav klub navijam,koje igrače bodrim i čiji grb poštujem.... Shvatiću ako je ironija,jer ona je evidentno prisutna ponekada na ovoj temi.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 23:17

braoolyo je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la: A da, danas Gončarenko demantovao da je njegovo povezivanje sa Zvezdom, obična patka. :lol: Sad je i definitivno jasno da su te priče o stranim trenerima, klasično mazanje očiju. Od početka se znalo da Janković ostaje.. Nije mi samo jasno koja je svrha svega?
Pretpostavljam u ekskluzivnoj izjavi za mondo. Pošto te njegove izjave na sajtu koji je mondo naveo kao izvor nema.
Pa naravno da je to obicna izmisljotina Monda.Kao sto ti rece odma' se proverilo i u stampanom i u elektronskom izdanju tog casopisa (cini mi se Nemackog) i videlo se da ne da nema intervjua sa Goncharenkom,nego se lik ne pominje niti u jednom redu tih novina. :roll:

@under to je vec antologijska recenica koju tvoji drugovi Partizanovci izgovaraju,a to je da je Vucic kupio Zvezdi titulu,video si i da sam je ja milion puta stavljao ovde,i zahvaljivao se Vucicu sto nam je obezbedio da nas blamiraju OFK,Vosa,Spartak i ostali.A znas kako kazu 100 puta ponovljena laz vrlo lako postaje istina.Sve je ovo samo igra,napisah pred mec sa Vosom,da ljudi pomisle kao tesko nam je,ovo ono,pravimo se da ne znamo da je Vucic obezbedio titulu,samo suti.Nemoj da nam propadne fora. ;) :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2012, 00:15

NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI.....

8.decembra 1991.godine pukao je Colo Colo,Zvezda je nakon evropske titule uzela i svetsku titulu klupskog fudbala.Pevala je tad' cela planeta da je nasa Zvezda prvak sveta. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2012, 14:38

Koliko je ono Džajić držao Filipovića na klupi? Inače mog omiljenog Zvezdinog trenera? 2 godine čini mi se... Jednom smo imali 15 drugi put 19 bodova više?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 dec 2012, 22:07

braoolyo je napisao/la:

mondo prenosi njegovu izjavu datu za neki bjeloruski sajt presbol.

malo sam guglao i naišao na tu njegovu izjavu, ali na drugom sajtu. na (bjelo)ruskom je, ali se može razumjeti šta kaže. http://goals.by/football/champs/23/news/160007
i na ovom bjeloruskom sajtu koji prenosi tu njegovu izjavu, stoji da je izvor taj presbol.
RIP Adis Selmanović

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 08 dec 2012, 22:37

Devil je napisao/la:NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI.....

8.decembra 1991.godine pukao je Colo Colo,Zvezda je nakon evropske titule uzela i svetsku titulu klupskog fudbala.Pevala je tad' cela planeta da je nasa Zvezda prvak sveta. 8-)
Eeeeeeeehh
Kad se samo sjetim...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []